Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuopio tanssii jääkiekon tahtiin

 
,

Kuopio tanssii jääkiekon tahtiin


Jääkiekkokausi päättyi viime keväänä loppuun myydyssä Kuopion jäähallissa riehakkaisiin voittojuhliin. Kalpan nuorten liigan joukkueelle ripustettiin päätteeksi kultamitalit kaulaan joukkueen voitettua Suomen mestaruuden.

”JÄÄKIEKKOBUUMI”

Kuopiossa on nyt ihan oikea jääkiekkobuumi. Nuorten ottelutkin vetivät jäähallin täyteen ja finaaliottelu siis jopa loppuun myytiin. Lisävauhtia buumiin antoi Sami Kapasen paluu Kuopioon.

KAPASEN PALUULLA ISO MERKITYS

Kapasen liittymiselle pelaajistoon on mittaamaton merkitys savolaisjääkiekolle. Junioreilla on nyt esikuva, joka tulee ihan oikeasta NHL-liigasta ja on vielä Kuopiosta. Yritysmaailmalle Kapasen paluu antaa uskottavan kuvan Kalpasta seurana, joka oikeasti haluaa menestyä SM-liigassa. Kannattajat saavatkin nyt rahoilleen vastinetta, kun Kapasen tulon myötä Kalpaan liittyi useita muitakin nimekkäitä  pelaajia.

ON SITÄ SPECIAALIVALMENNUSTA KALPASSAKIN

Norjan mäkihyppymaajoukkueen päävalmentaja MIKA KOJONKOSKI on ollut mukana Kalpan valmistavan kauden suunnittelussa.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää