Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mitä tapahtui Oulussa

 
,

Mitä tapahtui Oulussa


Huippupelaajien virta keväällä pois Oulusta oli ennennäkemätöntä. Monet hieraisivat kuitenkin silmiään vasta sitten kun tuli tietoon, että Kärppien viime vuosien valmennuksesta vastanneet Kari Jalonen ja Harri Hakkarainen siirtyvät Helsinkiin.

Kärppäkannattajat eivät vielä olleet huolestuneita, sillä tiedettiinhän Kärppien talouden olevan ylivertainen muihin SM-liigajoukkueisiin. Kesän kuluessa tuli kuitenkin päivä päivältä varmemmaksi tosiasiat. Valmennusvastuu on tosiaan nyt Matti Alatalolla ja uusia vahvistuksia, jotka etelän joukkueita vavisuttaisivat ei tullut.

SPEKULOINTIA

Monien mielestä Kärpät tietoisesti pitää eräänlaista välivuotta (ei merkitse sitä, etteikö nykyinenkin pelaajalista riittäisi taistelemaan Kanada-maljasta).

Kärpät ja ennen kaikkea toimitusjohtaja Juha Junno ja puheenjohtaja Seppo Arponen ovat tältä liigalta saaneet kaiken mitä voivat saada. Tähtäävätkö kunnianhimoiset miehet isompiin liigoihin (rahat kyllä riittävät). Pohjoismainen liiga olisi ollut ehkä hyvä askel kohti jotain suurta (mutta jotain mutkia tuli sen liigan perustamisessa). Miettiä voi sitäkin, että ottivatko arvon herrat aikalisän ja onko katseet nyt suoraan VENÄJÄN KHL (KONTINENTALNAJA HOKKEINAJA LIGA)

KHL-liigassa pelaa nyt jo joukkueita Venäjän naapurivaltioista ja yleisesti on tiedossa Helsingin Jokereiden olevan Harry Harkimon johdolla erittäin kiinnostunut pelaamaan kyseisessä huippuliigassa.

MAAILMA MUUTTUU

KHL-liigan laajeneminen Länsi-Eurooppaan on vain ajan kysymys. Naapuri Ruotsissakin spekulointi käy kuumana. KHL liiga mahdollistaa esim. kiivaasti kovin satsauksin jo monena vuotena Ruotsin pääsarjaan yrittäneen IF MALMÖ REDHAWKSIN niin halutessaan nousta kovan jääkiekkomiehen miljonääri PERRY NILSSONIN johdolla kuin varkain yhdeksi Ruotsin johtaviksi seuroiksi.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää