Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jatkuuko lento ylöspäin

 
,

Jatkuuko lento ylöspäin


Pelicans näytti viime pelikaudella pystyvänsä pelaamaan koko pitkän sarjan hyvällä tasolla. Runkosarjan 56 ottelua tuotti 28 voittoa 9 tasapeliä ja 19 häviötä. Loppusaldoksi tuli lähes sata pistettä (98) ja sijoitus runkosarjassa kuudes. Mielenkiinnolla pitääkin seurata pystyykö muutamien vuosien takainen sarjan häntäpään joukkue edelleen nostaa sijoitustaan.

HANNU ARAVIRTA

Hannu Aravirran tie tämän kauden jälkeen vie mitä todennäköisimmin Oulun Kärppiin. Varmasti valmentajalle olisi hienoa päättää tämä valmennusjakso mitaliin. Mahdollisuudet ovat hyvät kun pelaajalista on lähes saman tasoinen kuin viime kaudella, lisäksi muutama ”täsmähankinta”, vanhoja tuttuja SM-liigasta. Pelicansiin tuli mm. Jari Kauppila, Lasse Pirjetä ja Kari Haakana. Valmennus tiimi tietää aivan varmasti mitä näiltä pelaajilta voi odottaa vastineeksi sopimuksesta.

OTTEET KOVENEVAT

Pelicans on ollut taitavien pelaajien ryhmä, joka on pelannut juuri niin kuin Aravirran pelikirjassa on lukenut. Pelicans on ollut enemmän valmentajansa näköinen kuin itse valmentaja. MUTTA NYT ON ODOTETTAVISSA MUUTOSTA jo senkin takia, että tulevissa valmennustehtävissä ei menesty pelkällä ”fiksulla” yleisöä viihdyttävällä pelillä.

HUIPPULIIGOJEN MAHDOLLINEN TULEMINEN EUROOPPAAN TUO LISÄVÄRIÄ TÄMÄN KAUDEN SM-LIIGAAN. Se on näytön paikka monelle pelaajalle ja valmentajalle.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää