Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jatkuuko lento ylöspäin

 
,

Jatkuuko lento ylöspäin


Pelicans näytti viime pelikaudella pystyvänsä pelaamaan koko pitkän sarjan hyvällä tasolla. Runkosarjan 56 ottelua tuotti 28 voittoa 9 tasapeliä ja 19 häviötä. Loppusaldoksi tuli lähes sata pistettä (98) ja sijoitus runkosarjassa kuudes. Mielenkiinnolla pitääkin seurata pystyykö muutamien vuosien takainen sarjan häntäpään joukkue edelleen nostaa sijoitustaan.

HANNU ARAVIRTA

Hannu Aravirran tie tämän kauden jälkeen vie mitä todennäköisimmin Oulun Kärppiin. Varmasti valmentajalle olisi hienoa päättää tämä valmennusjakso mitaliin. Mahdollisuudet ovat hyvät kun pelaajalista on lähes saman tasoinen kuin viime kaudella, lisäksi muutama ”täsmähankinta”, vanhoja tuttuja SM-liigasta. Pelicansiin tuli mm. Jari Kauppila, Lasse Pirjetä ja Kari Haakana. Valmennus tiimi tietää aivan varmasti mitä näiltä pelaajilta voi odottaa vastineeksi sopimuksesta.

OTTEET KOVENEVAT

Pelicans on ollut taitavien pelaajien ryhmä, joka on pelannut juuri niin kuin Aravirran pelikirjassa on lukenut. Pelicans on ollut enemmän valmentajansa näköinen kuin itse valmentaja. MUTTA NYT ON ODOTETTAVISSA MUUTOSTA jo senkin takia, että tulevissa valmennustehtävissä ei menesty pelkällä ”fiksulla” yleisöä viihdyttävällä pelillä.

HUIPPULIIGOJEN MAHDOLLINEN TULEMINEN EUROOPPAAN TUO LISÄVÄRIÄ TÄMÄN KAUDEN SM-LIIGAAN. Se on näytön paikka monelle pelaajalle ja valmentajalle.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää