Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jatkuuko lento ylöspäin

 
,

Jatkuuko lento ylöspäin


Pelicans näytti viime pelikaudella pystyvänsä pelaamaan koko pitkän sarjan hyvällä tasolla. Runkosarjan 56 ottelua tuotti 28 voittoa 9 tasapeliä ja 19 häviötä. Loppusaldoksi tuli lähes sata pistettä (98) ja sijoitus runkosarjassa kuudes. Mielenkiinnolla pitääkin seurata pystyykö muutamien vuosien takainen sarjan häntäpään joukkue edelleen nostaa sijoitustaan.

HANNU ARAVIRTA

Hannu Aravirran tie tämän kauden jälkeen vie mitä todennäköisimmin Oulun Kärppiin. Varmasti valmentajalle olisi hienoa päättää tämä valmennusjakso mitaliin. Mahdollisuudet ovat hyvät kun pelaajalista on lähes saman tasoinen kuin viime kaudella, lisäksi muutama ”täsmähankinta”, vanhoja tuttuja SM-liigasta. Pelicansiin tuli mm. Jari Kauppila, Lasse Pirjetä ja Kari Haakana. Valmennus tiimi tietää aivan varmasti mitä näiltä pelaajilta voi odottaa vastineeksi sopimuksesta.

OTTEET KOVENEVAT

Pelicans on ollut taitavien pelaajien ryhmä, joka on pelannut juuri niin kuin Aravirran pelikirjassa on lukenut. Pelicans on ollut enemmän valmentajansa näköinen kuin itse valmentaja. MUTTA NYT ON ODOTETTAVISSA MUUTOSTA jo senkin takia, että tulevissa valmennustehtävissä ei menesty pelkällä ”fiksulla” yleisöä viihdyttävällä pelillä.

HUIPPULIIGOJEN MAHDOLLINEN TULEMINEN EUROOPPAAN TUO LISÄVÄRIÄ TÄMÄN KAUDEN SM-LIIGAAN. Se on näytön paikka monelle pelaajalle ja valmentajalle.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää