Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porilaiskaksikolla kovat paikat

 
Porilaiskaksikolla kovat paikat

Porista kotoisin olevat valmentajat Ari-Pekka Selin ja Ari Santanen tietävät varmasti, mitkä on odotukset pieneltäkin liigajoukkueelta alkavassa sarjassa. Varsinkin seuralta, jolla on isot perinteet ja kulttuuria vuosien takaa jääkiekosta. Menestystä pitää tulla, kun sitä on joskus ennenkin tullut. Toiveet ja odotukset ovat usein kuitenkin mittaamattomat niihin resursseihin nähden, millä pienet seurat kilvoittelevat ”isojen” seurojen kanssa. Valmentajien kohtalona on varmasti tänäkin vuonna, niin kuin ennenkin, tulos tai ulos, oltiin sitten ”liikkeellä” isolla tai pienellä budjetilla.

YRITYSTÄ ON

Saipa yllätti keväällä monet asiantuntijat taikomalla joukkueeseen Shayne Toporowskin ja Jussi Tarvaisen. Se oli jo ”yksi idän ihmeistä” niin kuin Saipan maalilaulussa lauletaan.

HEREILLÄ PITÄÄ OLLA

Saipa kotihallissaan Kisapuistossa on yksittäisessä ottelussa aina hankala isäntä. Liukkaasti luistelevat ”Sputnikit” pitävät kyllä siitä huolen, että kotimatkasta voi tulla tosi ”pyttymäinen”. Kisapuistoon on jo valoisaan aikaankin vaikea löytää ja matkalla sinne tulee monesti mietittyä kummalla puolen ”valtioitten” rajaa sitä ollaan.

KOVIA PELIMIEHIÄ

Viimeistään silloin, kun katsoo hallissa Saipan jäädyttämiä pelinumeroita - 3 LALLI PARTINEN ja 9 PETRI SKRIKO – tietää, mikä merkitys jääkiekolla on Lappeenrannassa.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää