Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porilaiskaksikolla kovat paikat

 
Porilaiskaksikolla kovat paikat

Porista kotoisin olevat valmentajat Ari-Pekka Selin ja Ari Santanen tietävät varmasti, mitkä on odotukset pieneltäkin liigajoukkueelta alkavassa sarjassa. Varsinkin seuralta, jolla on isot perinteet ja kulttuuria vuosien takaa jääkiekosta. Menestystä pitää tulla, kun sitä on joskus ennenkin tullut. Toiveet ja odotukset ovat usein kuitenkin mittaamattomat niihin resursseihin nähden, millä pienet seurat kilvoittelevat ”isojen” seurojen kanssa. Valmentajien kohtalona on varmasti tänäkin vuonna, niin kuin ennenkin, tulos tai ulos, oltiin sitten ”liikkeellä” isolla tai pienellä budjetilla.

YRITYSTÄ ON

Saipa yllätti keväällä monet asiantuntijat taikomalla joukkueeseen Shayne Toporowskin ja Jussi Tarvaisen. Se oli jo ”yksi idän ihmeistä” niin kuin Saipan maalilaulussa lauletaan.

HEREILLÄ PITÄÄ OLLA

Saipa kotihallissaan Kisapuistossa on yksittäisessä ottelussa aina hankala isäntä. Liukkaasti luistelevat ”Sputnikit” pitävät kyllä siitä huolen, että kotimatkasta voi tulla tosi ”pyttymäinen”. Kisapuistoon on jo valoisaan aikaankin vaikea löytää ja matkalla sinne tulee monesti mietittyä kummalla puolen ”valtioitten” rajaa sitä ollaan.

KOVIA PELIMIEHIÄ

Viimeistään silloin, kun katsoo hallissa Saipan jäädyttämiä pelinumeroita - 3 LALLI PARTINEN ja 9 PETRI SKRIKO – tietää, mikä merkitys jääkiekolla on Lappeenrannassa.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää