Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tapparassa muutoksia

 
,

Tapparassa muutoksia


Tapparan edelliskaudella runkosarjan neljänneksi ja lopulta pronssille valmentaneen Rauli Uraman olisi moni halunnut jatkavan Tapparan peräsimessä. Kannattajien mielestä Tappara päästikin Uraman liian helposti Raumalle. Varsinkin sen jälkeen, kun Mikko Saarinen nimettiin päävalmentajaksi. Tapparan johtoporras joutuikin rauhoittamaan kannattajiaan nimeämällä fanien keskuudessa erittäin suositun Tapparan ikonin Pauli ”Pauke” Järvisen Mikko Saarisen apuvalmentajaksi.

TEHOJA LÄHTI

Kirvesrintojen puolustus kärsi kovia menetyksiä. Viime pelikaudella puolustajien pistepörssin seitsemän tehokkaimman puolustajan joukossa olleet Teemu Aalto, Andre Benoit ja Anssi Salmela siirtyivät kaikki uusiin seuroihin.

VILLE PALASI

Tapparan johtoporras sai lopullisen työrauhan, kun seura onnistui neuvottelemaan fanien suursuosikin Ville Niemisen takaisin Tapparaan. Villen tarina Tapparan mailapojasta NHL-mestaruuteen on niin ISO juttu TAPPARA-perheessä, että sitä on vaikea käsittää toisella puolen Suomea.

FANIT

Tapparalle fanit ovat aina olleet iso asia. Faneja on ympäri Suomea ja toimistolla on työntekijä, joka hoitaa fanien asioita. Tapparassa eletään taas fanien kulta-aikoja, kun Villen lisäksi kestosuosikki Janne Ojanen jatkaa peliuraansa ja kun Timo ”Juti” Jutilakin on seuran johtoportaassa ja toimii sponsorien asiantuntijana.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää