Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tapparassa muutoksia

 
,

Tapparassa muutoksia


Tapparan edelliskaudella runkosarjan neljänneksi ja lopulta pronssille valmentaneen Rauli Uraman olisi moni halunnut jatkavan Tapparan peräsimessä. Kannattajien mielestä Tappara päästikin Uraman liian helposti Raumalle. Varsinkin sen jälkeen, kun Mikko Saarinen nimettiin päävalmentajaksi. Tapparan johtoporras joutuikin rauhoittamaan kannattajiaan nimeämällä fanien keskuudessa erittäin suositun Tapparan ikonin Pauli ”Pauke” Järvisen Mikko Saarisen apuvalmentajaksi.

TEHOJA LÄHTI

Kirvesrintojen puolustus kärsi kovia menetyksiä. Viime pelikaudella puolustajien pistepörssin seitsemän tehokkaimman puolustajan joukossa olleet Teemu Aalto, Andre Benoit ja Anssi Salmela siirtyivät kaikki uusiin seuroihin.

VILLE PALASI

Tapparan johtoporras sai lopullisen työrauhan, kun seura onnistui neuvottelemaan fanien suursuosikin Ville Niemisen takaisin Tapparaan. Villen tarina Tapparan mailapojasta NHL-mestaruuteen on niin ISO juttu TAPPARA-perheessä, että sitä on vaikea käsittää toisella puolen Suomea.

FANIT

Tapparalle fanit ovat aina olleet iso asia. Faneja on ympäri Suomea ja toimistolla on työntekijä, joka hoitaa fanien asioita. Tapparassa eletään taas fanien kulta-aikoja, kun Villen lisäksi kestosuosikki Janne Ojanen jatkaa peliuraansa ja kun Timo ”Juti” Jutilakin on seuran johtoportaassa ja toimii sponsorien asiantuntijana.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää