Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tapparassa muutoksia

 
,

Tapparassa muutoksia


Tapparan edelliskaudella runkosarjan neljänneksi ja lopulta pronssille valmentaneen Rauli Uraman olisi moni halunnut jatkavan Tapparan peräsimessä. Kannattajien mielestä Tappara päästikin Uraman liian helposti Raumalle. Varsinkin sen jälkeen, kun Mikko Saarinen nimettiin päävalmentajaksi. Tapparan johtoporras joutuikin rauhoittamaan kannattajiaan nimeämällä fanien keskuudessa erittäin suositun Tapparan ikonin Pauli ”Pauke” Järvisen Mikko Saarisen apuvalmentajaksi.

TEHOJA LÄHTI

Kirvesrintojen puolustus kärsi kovia menetyksiä. Viime pelikaudella puolustajien pistepörssin seitsemän tehokkaimman puolustajan joukossa olleet Teemu Aalto, Andre Benoit ja Anssi Salmela siirtyivät kaikki uusiin seuroihin.

VILLE PALASI

Tapparan johtoporras sai lopullisen työrauhan, kun seura onnistui neuvottelemaan fanien suursuosikin Ville Niemisen takaisin Tapparaan. Villen tarina Tapparan mailapojasta NHL-mestaruuteen on niin ISO juttu TAPPARA-perheessä, että sitä on vaikea käsittää toisella puolen Suomea.

FANIT

Tapparalle fanit ovat aina olleet iso asia. Faneja on ympäri Suomea ja toimistolla on työntekijä, joka hoitaa fanien asioita. Tapparassa eletään taas fanien kulta-aikoja, kun Villen lisäksi kestosuosikki Janne Ojanen jatkaa peliuraansa ja kun Timo ”Juti” Jutilakin on seuran johtoportaassa ja toimii sponsorien asiantuntijana.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää