Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Omat pojat

 
,

Omat pojat


Viime vuoden lopulla kuin joululahjana, ”omat pojat” päättivät auttaa kasvattajaseuraansa. Miikka Kiprusoff, Saku ja Mikko Koivu sekä Sami Salo panivat dollareitaan likoon tervehdyttääkseen TPS:n taloutta. Jo aiemmin olivat Aki Berg ja Jani Hurme osoittaneet seuraylpeyttä sitoutumalla uponneen laivan nostoon.

KOVA PANOSTUS HYÖKKÄYKSEEN

TPS luisteluttaa mielenkiintoisia uusia hyökkääjiä Turkuhallin jäälle. Ilari Filppula, Sami Venäläinen, Tommi Hannus tuovat taitoa ja liikettä hyökkäysten päättämiseen. Ville Vahalahden ja Mikko Elorannan mukana joukkueeseen tarttuu varmasti kokemuksen lisäksi menestyksen henkeä.

VALMENNUS

Hannu Virta jatkaa työskentelyään TPS:n peräsimessä vaatimattomilla apujoukoilla. Seuran talous ei ilmeisesti vielä anna mahdollisuuksia suuriin panostuksiin taustajoukkojen suhteen. Jukka Koivu kuitenkin työskentelee TPS:n junioriakatemian kanssa ja sieltä voikin asioiden osuessa kohdilleen aikaansaada kunnon lumipalloefektin.

TURKUHALLI

TPS:n kotihalli vetää huikeat 11 820 katsojaa. TPS:n kannattajat odottavatkin niitä aikoja takaisin, kun halli oli aina lähes loppuun myyty. Voittojen myötä ne ajat palaavat se, kun ei ole mikään salaisuus.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää