Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Omat pojat

 
,

Omat pojat


Viime vuoden lopulla kuin joululahjana, ”omat pojat” päättivät auttaa kasvattajaseuraansa. Miikka Kiprusoff, Saku ja Mikko Koivu sekä Sami Salo panivat dollareitaan likoon tervehdyttääkseen TPS:n taloutta. Jo aiemmin olivat Aki Berg ja Jani Hurme osoittaneet seuraylpeyttä sitoutumalla uponneen laivan nostoon.

KOVA PANOSTUS HYÖKKÄYKSEEN

TPS luisteluttaa mielenkiintoisia uusia hyökkääjiä Turkuhallin jäälle. Ilari Filppula, Sami Venäläinen, Tommi Hannus tuovat taitoa ja liikettä hyökkäysten päättämiseen. Ville Vahalahden ja Mikko Elorannan mukana joukkueeseen tarttuu varmasti kokemuksen lisäksi menestyksen henkeä.

VALMENNUS

Hannu Virta jatkaa työskentelyään TPS:n peräsimessä vaatimattomilla apujoukoilla. Seuran talous ei ilmeisesti vielä anna mahdollisuuksia suuriin panostuksiin taustajoukkojen suhteen. Jukka Koivu kuitenkin työskentelee TPS:n junioriakatemian kanssa ja sieltä voikin asioiden osuessa kohdilleen aikaansaada kunnon lumipalloefektin.

TURKUHALLI

TPS:n kotihalli vetää huikeat 11 820 katsojaa. TPS:n kannattajat odottavatkin niitä aikoja takaisin, kun halli oli aina lähes loppuun myyty. Voittojen myötä ne ajat palaavat se, kun ei ole mikään salaisuus.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää