Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kovat piipussa

 
,

Kovat piipussa


Lukko oli edellisen kauden länsirannikon mestari. Aikoinaan se riitti helpostikin mitaleille. Viime kauden SM-liigassa sillä irtosi kuitenkin vasta yhdeksäs tila. Raumalaiset ovat nopeita unohtamaan menneet ajat - ehkä? Hyvä niin. Uudestaan vaan tulta päin, näyttää tänäkin vuonna seuran johto ajattelevan. Valmentajaksi pestattiin vanha tuttu Rauli Urama ja hänelle palkattiin kuusi apuvalmentajaa. Pelaajia tuli taasen monelta suunnalta, yleensä kuitenkin seurojensa ”kakkostykkejä”.

RAUMALAISTA VIISAUTTA

Vai pitäisikö sanoa ”leijailua vai pullistelua”. No 350 000 euroa maksanut mediakuutio on nyt muutenkin täysin uudistetun Äijänsuon hallin katossa ja on siellä hallissa sauna-aitiokin.

ODOTETTAVISSA

Joukkueella on potentiaalia hyvään liikkuvaan hyökkäyspeliin, jossa ex. Kärpät Juha-Pekka Haataja, Pekka Saarenheimo ja uusi tulokas Tomi Mustonen ovat parhaimmillaan. Puolustus tulee ehkä eniten parantamaan edelliseltä kaudelta. Mark Ardelan ja Tommi Kovanen pyörittävät ylivoimaa ja Tomi Pettinen peruspelaajana on sarjan parhaita. Maalivahtipeli oli jo viime kaudellakin valioluokkaa Petri Vehasen ansiosta.

EI RASITTEITA

Valmentajien työtä Lukossa helpottaa että joukkueessa ei pelaajistossa ole pelaajia joita vaan pitää peluuttaa. Erik Hämäläinen siirtyi nyt valmennustiimiin ja  Pasi Saarelankaan kanssa ei tule ongelmia.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää