Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kovat piipussa

 
,

Kovat piipussa


Lukko oli edellisen kauden länsirannikon mestari. Aikoinaan se riitti helpostikin mitaleille. Viime kauden SM-liigassa sillä irtosi kuitenkin vasta yhdeksäs tila. Raumalaiset ovat nopeita unohtamaan menneet ajat - ehkä? Hyvä niin. Uudestaan vaan tulta päin, näyttää tänäkin vuonna seuran johto ajattelevan. Valmentajaksi pestattiin vanha tuttu Rauli Urama ja hänelle palkattiin kuusi apuvalmentajaa. Pelaajia tuli taasen monelta suunnalta, yleensä kuitenkin seurojensa ”kakkostykkejä”.

RAUMALAISTA VIISAUTTA

Vai pitäisikö sanoa ”leijailua vai pullistelua”. No 350 000 euroa maksanut mediakuutio on nyt muutenkin täysin uudistetun Äijänsuon hallin katossa ja on siellä hallissa sauna-aitiokin.

ODOTETTAVISSA

Joukkueella on potentiaalia hyvään liikkuvaan hyökkäyspeliin, jossa ex. Kärpät Juha-Pekka Haataja, Pekka Saarenheimo ja uusi tulokas Tomi Mustonen ovat parhaimmillaan. Puolustus tulee ehkä eniten parantamaan edelliseltä kaudelta. Mark Ardelan ja Tommi Kovanen pyörittävät ylivoimaa ja Tomi Pettinen peruspelaajana on sarjan parhaita. Maalivahtipeli oli jo viime kaudellakin valioluokkaa Petri Vehasen ansiosta.

EI RASITTEITA

Valmentajien työtä Lukossa helpottaa että joukkueessa ei pelaajistossa ole pelaajia joita vaan pitää peluuttaa. Erik Hämäläinen siirtyi nyt valmennustiimiin ja  Pasi Saarelankaan kanssa ei tule ongelmia.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää