Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kovat piipussa

 
,

Kovat piipussa


Lukko oli edellisen kauden länsirannikon mestari. Aikoinaan se riitti helpostikin mitaleille. Viime kauden SM-liigassa sillä irtosi kuitenkin vasta yhdeksäs tila. Raumalaiset ovat nopeita unohtamaan menneet ajat - ehkä? Hyvä niin. Uudestaan vaan tulta päin, näyttää tänäkin vuonna seuran johto ajattelevan. Valmentajaksi pestattiin vanha tuttu Rauli Urama ja hänelle palkattiin kuusi apuvalmentajaa. Pelaajia tuli taasen monelta suunnalta, yleensä kuitenkin seurojensa ”kakkostykkejä”.

RAUMALAISTA VIISAUTTA

Vai pitäisikö sanoa ”leijailua vai pullistelua”. No 350 000 euroa maksanut mediakuutio on nyt muutenkin täysin uudistetun Äijänsuon hallin katossa ja on siellä hallissa sauna-aitiokin.

ODOTETTAVISSA

Joukkueella on potentiaalia hyvään liikkuvaan hyökkäyspeliin, jossa ex. Kärpät Juha-Pekka Haataja, Pekka Saarenheimo ja uusi tulokas Tomi Mustonen ovat parhaimmillaan. Puolustus tulee ehkä eniten parantamaan edelliseltä kaudelta. Mark Ardelan ja Tommi Kovanen pyörittävät ylivoimaa ja Tomi Pettinen peruspelaajana on sarjan parhaita. Maalivahtipeli oli jo viime kaudellakin valioluokkaa Petri Vehasen ansiosta.

EI RASITTEITA

Valmentajien työtä Lukossa helpottaa että joukkueessa ei pelaajistossa ole pelaajia joita vaan pitää peluuttaa. Erik Hämäläinen siirtyi nyt valmennustiimiin ja  Pasi Saarelankaan kanssa ei tule ongelmia.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää