Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toimiva valmennusryhmä

 
,

Toimiva valmennusryhmä


Alpo Suhonen ja valmennustiimi Mika Pieniniemi, Pasi Kaukoranta, Jussi Hirvonen ja Kari Lehtonen on varmasti hyvähenkinen ja toimiva ryhmä. Suhonen kokeneena johtajana varmasti osaa ottaa myös tästä ryhmästään kaikki irti.

VÄHÄN HARJOITUSOTTELUITA

Ässät pelasi yllättävänkin vähän harjoitusotteluita. Harjoitusottelut sujuivat mainiosti ja merkillepantavaa oli erityisesti Sveitsin liigan joukkueiden voittaminen heidän kotihalleissaan. Porilaisten ”pelinälkä” on sarjan alussa varmasti huipussaan ja ilmeisesti sitä Suhonen hakeekin.

ONNISTUNUT KESÄ

Ässillä on varmasti moneen, moneen vuoteen ollut onnistunut kesäharjoittelujakso takana. Valmennuksella on ollut motivoitunut ryhmä käsissä ja silloinhan ryhmän henki on hyvä. Pelaajan kehitykselle positiivinen ilmapiiri on kuin vitamiiniruiske.

SEURA HYVÄSSÄ KUNNOSSA

Ässät on varmasti niin hyvässä kunnossa seurana kuin voi yleisesti olla. Muutaman kauden takainen hopea vähän sekoitti ”pakkaa”. Muutama virheratkaisu oli vain pakon sanelema. Virheet korjaantuvat kuitenkin sopivasti muutamassa kaudessa ja sitten ollaankin taas mitalitaistoissa.

SAKARI SALMINEN

PORISSAKIN kannattajat ovat vaatineet menestyksellä seurajohtoa palkkaamaan eräitä pelaajia. JOS JOSKUS, NIIN NYT PITÄISI VAATIA SEURAJOHTOA TOIMIMAAN. SAKARI SALMINEN NYT VAAN ON SELLAINEN PELAAJA, MIHIN KANNATTAA PANOSTAA. Salmisella on kaikki ne elementit, mitä huippupelaajalta vaaditaan, että pelaaja nousee tähdeksi.

ODOTETTAVISSA

Kotihallissa hyväkuntoinen Ässät pelaa voittavaa jääkiekkoa, niin kuin ennen vanhaan. Runkosarjassa menestyminen ratkeaa kuitenkin siihen, miten pelit sujuu myös vierasareenoilla. Riittääkö pelaajamateriaali koko kaudeksi ja onko maalivahtipeli - ei ainoastaan hyvää - vaan erinomaista.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIsokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää