Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toimiva valmennusryhmä

 
,

Toimiva valmennusryhmä


Alpo Suhonen ja valmennustiimi Mika Pieniniemi, Pasi Kaukoranta, Jussi Hirvonen ja Kari Lehtonen on varmasti hyvähenkinen ja toimiva ryhmä. Suhonen kokeneena johtajana varmasti osaa ottaa myös tästä ryhmästään kaikki irti.

VÄHÄN HARJOITUSOTTELUITA

Ässät pelasi yllättävänkin vähän harjoitusotteluita. Harjoitusottelut sujuivat mainiosti ja merkillepantavaa oli erityisesti Sveitsin liigan joukkueiden voittaminen heidän kotihalleissaan. Porilaisten ”pelinälkä” on sarjan alussa varmasti huipussaan ja ilmeisesti sitä Suhonen hakeekin.

ONNISTUNUT KESÄ

Ässillä on varmasti moneen, moneen vuoteen ollut onnistunut kesäharjoittelujakso takana. Valmennuksella on ollut motivoitunut ryhmä käsissä ja silloinhan ryhmän henki on hyvä. Pelaajan kehitykselle positiivinen ilmapiiri on kuin vitamiiniruiske.

SEURA HYVÄSSÄ KUNNOSSA

Ässät on varmasti niin hyvässä kunnossa seurana kuin voi yleisesti olla. Muutaman kauden takainen hopea vähän sekoitti ”pakkaa”. Muutama virheratkaisu oli vain pakon sanelema. Virheet korjaantuvat kuitenkin sopivasti muutamassa kaudessa ja sitten ollaankin taas mitalitaistoissa.

SAKARI SALMINEN

PORISSAKIN kannattajat ovat vaatineet menestyksellä seurajohtoa palkkaamaan eräitä pelaajia. JOS JOSKUS, NIIN NYT PITÄISI VAATIA SEURAJOHTOA TOIMIMAAN. SAKARI SALMINEN NYT VAAN ON SELLAINEN PELAAJA, MIHIN KANNATTAA PANOSTAA. Salmisella on kaikki ne elementit, mitä huippupelaajalta vaaditaan, että pelaaja nousee tähdeksi.

ODOTETTAVISSA

Kotihallissa hyväkuntoinen Ässät pelaa voittavaa jääkiekkoa, niin kuin ennen vanhaan. Runkosarjassa menestyminen ratkeaa kuitenkin siihen, miten pelit sujuu myös vierasareenoilla. Riittääkö pelaajamateriaali koko kaudeksi ja onko maalivahtipeli - ei ainoastaan hyvää - vaan erinomaista.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää