Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toimiva valmennusryhmä

 
,

Toimiva valmennusryhmä


Alpo Suhonen ja valmennustiimi Mika Pieniniemi, Pasi Kaukoranta, Jussi Hirvonen ja Kari Lehtonen on varmasti hyvähenkinen ja toimiva ryhmä. Suhonen kokeneena johtajana varmasti osaa ottaa myös tästä ryhmästään kaikki irti.

VÄHÄN HARJOITUSOTTELUITA

Ässät pelasi yllättävänkin vähän harjoitusotteluita. Harjoitusottelut sujuivat mainiosti ja merkillepantavaa oli erityisesti Sveitsin liigan joukkueiden voittaminen heidän kotihalleissaan. Porilaisten ”pelinälkä” on sarjan alussa varmasti huipussaan ja ilmeisesti sitä Suhonen hakeekin.

ONNISTUNUT KESÄ

Ässillä on varmasti moneen, moneen vuoteen ollut onnistunut kesäharjoittelujakso takana. Valmennuksella on ollut motivoitunut ryhmä käsissä ja silloinhan ryhmän henki on hyvä. Pelaajan kehitykselle positiivinen ilmapiiri on kuin vitamiiniruiske.

SEURA HYVÄSSÄ KUNNOSSA

Ässät on varmasti niin hyvässä kunnossa seurana kuin voi yleisesti olla. Muutaman kauden takainen hopea vähän sekoitti ”pakkaa”. Muutama virheratkaisu oli vain pakon sanelema. Virheet korjaantuvat kuitenkin sopivasti muutamassa kaudessa ja sitten ollaankin taas mitalitaistoissa.

SAKARI SALMINEN

PORISSAKIN kannattajat ovat vaatineet menestyksellä seurajohtoa palkkaamaan eräitä pelaajia. JOS JOSKUS, NIIN NYT PITÄISI VAATIA SEURAJOHTOA TOIMIMAAN. SAKARI SALMINEN NYT VAAN ON SELLAINEN PELAAJA, MIHIN KANNATTAA PANOSTAA. Salmisella on kaikki ne elementit, mitä huippupelaajalta vaaditaan, että pelaaja nousee tähdeksi.

ODOTETTAVISSA

Kotihallissa hyväkuntoinen Ässät pelaa voittavaa jääkiekkoa, niin kuin ennen vanhaan. Runkosarjassa menestyminen ratkeaa kuitenkin siihen, miten pelit sujuu myös vierasareenoilla. Riittääkö pelaajamateriaali koko kaudeksi ja onko maalivahtipeli - ei ainoastaan hyvää - vaan erinomaista.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää