Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku mittasi syyskuntoaan

 
Isku mittasi syyskuntoaan


Lentopallon 1-sarjaan viime keväänä noussut Koiviston Iskun naisjoukkue aloitti syksyn harjoituspelit hienosti sijoittumalla Ylöjärven Ryhdin järjestämässä turnauksessa hopealle.

Harjoitusturnaukseen osallistui Iskun lisäksi neljä muuta ykkössarjajoukkuetta, joten pelit tarjosivat paitsi hyvää harjoitusta, myös arvokkaan tilaisuuden verrata joukkueen tasoa tulevan kauden vastustajiin.

Isku aloitti pelit kolmen joukkueen alkulohkossa tappiolla kokenutta tamperelaisjoukkuetta MesTo:a vastaan erin 1–2 (25–19, 21–25, 12–15). Ensimmäinen erä kului kuitenkin Iskun hallitessa peliä selvästi, ja myös kahdessa viimeisessä erässä porilaiset kamppailivat tosissaan voitosta. Pitkään ykkössarjaa pelanneiden ja jopa liigassa vierailleiden tamperelaisten rutiini oli kuitenkin lopulta parempi, ja he kuittasivat pelin itselleen kolmannessa erässä.

Alkulohkon toisessa ottelussa Iskua vastaan asettui helsinkiläinen Naarasleijonat, jonka pelaajalistoilta löytyi myös kokeneita ja nimekkäitä pelaajia. Helsinkiläiset eivät kuitenkaan olleet porilaisten veroisia, vaan Isku voitti ottelun suoraan 0–2 (22–25, 22–25). Näin ollen Isku sijoittui alkulohkossaan toiseksi, ja pääsi vielä taistelemaan finaalipaikasta.

Välierissä Isku kohtasi kakkossarjaa pelaavan Kalevan Lentopallon. Tiukassa ottelussa Isku voitti ensimmäisen erän, KaLe toisen ja lopulta vasta kolmas erä kääntyi Iskulle pistein 13–15. Koko ottelu meni siis Iskulle 1–2 (20–25, 25–20, 13–15), ja näin porilaiset olivat selvittäneet tiensä turnauksen finaaliin.

Toinen finaalijoukkue olikin jo tuttu vastustaja, sillä verkon toiselle puolelle saapui samassa alkulohkossa pelannut MesTo. Kullasta lähdettiin taistelemaan tosissaan, ja jälleen peli venyi kolmeen erään. Lopulta turnausvoitto jäi Iskulta vain pisteen päähään, kun MesTo löi pallon kenttään viimeisessä erässä tilanteessa 14–14. MesTo voitti siis pelin luvuin 2–1 (16–25, 24–25, 15–14), ja porilaiset jäivät näin hopealle.

Kauden alku oli kuitenkin erittäin lupaava, ja Isku voi lähteä hyvillä mielin taistelemaan voitoista sarjapelien alkaessa lokakuussa.

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Koiviston Isku ry - logo

Isku - 2008-2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Lentisliigassa kolminkertainen runkosarja ensi kaudella

Lentisliigassa kolminkertainen runkosarja ensi kaudella

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa pelataan ensi kaudella kolminkertainen runkosarja, mikä tarkoittaa kullekin 12 liigajoukkueelle 33 peliä runkosarjassa.

Lue lisää