Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tappio Salossa

 
Tappio Salossa


Fc PoPa koki kauden kolmannen tappionsa, kun lauantaina SalPa oli Salossa parempi lukemin 1-0.

Ottelu oli alusta asti kiihkeän puoleista ja molemmat joukkueet halusivat voittoa, jokaiseen tilanteeseen mentiin loppuun asti ja tuomarilla oli täysi työ pitää ottelu hallinnassa. Ensimmäisellä puoliskolla molemmilla joukkueilla oli muutama paikan tynkä mutta molempien joukkueiden maalivahdit olivat tehtäviensä tasalla. Peli oli  keskialueella kovaa vääntöä ja tauolle lähdettiin tilanteessa 0-0.

Toisen puoliajan SalPa aloitti hyvin ja pääsi ensimmäisillä minuuteilla hyvään tekopaikkaan mutta Lauri Pirhonen hoiteli tilanteen tyylillä. Muuten puolisko mentiin pitkälti samalla tavalla, kuin ensimmäinen. Tämän tyylisessä ottelussa, jossa ei paikoilla juhlita niin useimmiten ratkaisu nähdään erikoistilanteessa, PoPa sai kulmapotkun, joka pelattiin lyhyenä mutta tämän tilanteen SalPa katkaisi ja lähti nopeaan vastahyökkäykseen ja pääsi laukomaan mutta tilanteen torjui Pirhonen hyvin ja torjunnasta pallo meni yli päätyviivan ja SalPalle kulma. Tuomitusta kulmasta SalPan Toni Kuisma puski ottelun ainokaisen, tässä vaiheessa kellossa oli 54 minuuttia. Tämän jälkeen SalPa vetäytyi aavistuksen puolustuskannalle ja antoi PoPan hallita peliä mutta täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että laatupaikkoihin ei porilaiset päässeet. PoPa sai paljon luotua painetta salolaisten maalille ja kulmapotkuja oli todella monta mutta tällä kertaa ei pallo mennyt maaliin. Näin porilaisille kirvelevä tappio lukemin 1-0.

Ottelu oli erittäin vauhdikas alusta asti ja tällä kertaa SalPa oli yhden maalin verran parempi. Mutta taistelu jatkuu ja ensi lauantaina on Porissa tarjolla todellinen herkkupala, kun Pallo-Iirot saapuu kylään.

Kokoonpano:
Pirhonen
I.Santahuhta
Luoma
Jari Vuorinen (Qvist)
Janne Vuorinen
Walker (M.Santahuhta)
Ruisniemi (Reinikka)
Piracaia
Vihtilä
Sumiala
Mäkelä

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää