Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seppälä Siilinjärveltä Poriin, Lappalainen jatkaa Pesäkarhuissa

 
Suvi Seppälä siirtyy Siilinjärveltä Poriin, lisäksi Sanna Lappalainen jatkaa pelaajauraansa Pesäkarhuissa


Kahtena kesänä peräkkäin (-08,-07) Itä-Lännessä Suomen nopeimman naispesäpalloilijan tittelin voittanut Suvi Seppälä pelaa jatkossa Pesäkarhuissa. Päättyneellä kaudella SM-hopeaa naisten superpesiksessä voittanut Pesäkarhut teki Suvin kanssa sopimuksen, joka on muotoa 1+1-vuotinen.

Seppälä on 25-vuotias nopea etenijä ja pelaa ulkopelissä polttolinjalla. Hän on pelannut edelliset kaudet Siilinjärvellä ja pelannut kahdesti naisten Itä-Lännessä. Superpesiksen etenijätilastossa Suvi Seppälä sijoittui päättyneellä kaudella seitsemänneksi tuotuaan 27 juoksua, myös kärkilyöntitilastossa ja kärkilyöntien onnistumisprosenteissa hän oli viidentoista parhaan joukossa. 

Sanna Lappalainen jatkaa pelaajauraansa Pesäkarhuissa. Lappalainen on kuulunut viimeiset kaudet porilaisten kokeneimpaan kaartiin, tuleva kausi on Sannalle viides Pesäkarhuissa. Lappalainen on voittanut urallaan kuusi SM-hopeaa.

- Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Suvi Seppälän kaltaisen huippuetenijän joukkueeseemme, lisäksi hän on tärkeä pelaaja ulkopelissä polttolinjassa. Päättyneen kauden polttolinjapelaajistamme uransa lopettivat Niina Mikkola ja Johanna Pentilä. Lisäksi Niina Mäkiviita harkitsee lopettamista, muttei pelaa ainakaan meillä. Edellämainittujen lisäksi peliuran taakseen jättävät Juuli Kemiläinen ja Laura Lohko. Näinollen Lappalaisen Sannan jatkaminen on todella positiivinen asia, hänen kokemuksensa tulee olemaan merkittävässä roolissa tulevassa joukkueessamme. Pyrimme täydentämään pelaajistoamme vielä lähiaikoina 1-2 pelaajalla. Omista junioreistamme ryhmään tullaan myös ottamaan lupaavia pelaajia, Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmä kaudelle 2009 (tilanne 23.9.08):
Luomanen Niina
Vainio-Hynnilä Sanni
Kuusisto Heidi
Puisto Susanna
Lappalainen Sanna
Järvenpää Elisa
Kärkkäinen Kaisa
Seppälä Suvi
Hirvikoski Hanna
Toiviainen Carita
Koivunen Niina
Mattila Liisamaija
Jauhiainen Mia-Maria
Harjunen Emilia
Jakonen Milla
Lehtinen Meea
Peltola Julia

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleSannaLappalainen

Sanna Lappalainen

20.3.1980
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää