Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille uusia sopimuksia

 
Pesäkarhuille uusia sopimuksia


Päättyneellä kaudella naisten superpesiksessä SM-hopeaa voittanut Pesäkarhut Porista vahvistaa rivejään, kun Emmi Viitala siirtyy joukkueeseen. 19-vuotias Viitala pelasi päättyneellä kaudella Lappeenrannan Pesä-Yseissä ja oli myös ensi kertaa mukana naisten Itä-Länsi-ottelussa.

Lapualaislähtöinen Viitala sijoittui naisten superpesiksen etenijätilastossa toiseksi(2.) (35 tuotua) ja kärkilyöjätilastossakin upeasti kolmanneksi(3.) (105 kärkilyöntiä). Emmi Viitalan sopimus on 1+1-vuotinen.
    
- Emmi on todellinen vahvistus joukkueeseemme. Hän on monipuolinen,taitava ja nopea sisäpelaaja, lisäksi hän pystyy pelaamaan ulkopelissä sekä polttolinjassa että etukentällä. Ensisijaisesti olemme hankkineet hänet vahvistamaan ulkopelissä suhteellisen paljon muuttunutta polttolinjaamme. Viitalan siirtoa Pesäkarhuihin helpotti merkittävästi hänen muuttonsa Turkuun opiskelujen vuoksi. Ensi kauden joukkueen harjoitusryhmä on nyt lähes valmis, yhtä sopivaa pelaajaa vielä toki haetaan. Mutta sen asian kanssa en pidä nyt kiirettä. Ryhmässä on nyt 18 pelaajaa,joista 12 on pelannut aikaisemminkin naisten superpesistä. Lisäksi ryhmässä on SM-pronssia juuri B-tytöissä voittaneita ja kesällä SM-hopeaa C-tytöissä voittaneita nuoria lahjakkuuksia, kertoo tilanteeseen tyytyväinen Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko.

Kaijansinkon omasta jatkosta porilaisseurassa on myös sovittu, hän jatkaa Pesäkarhujen urheilutoimenjohtajana sekä naisten superpesisjoukkueen toisena pelinjohtajana.

Sami-Petteri Kivimäki on valittu Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen pelinjohtajaksi. Kivimäen toimenkuvaan kuuluu myös vastata omalta osaltaan fyysisestä valmennuksesta yhtenä valmennustiimin jäsenenä. Kivimäen ja Kaijansinkon lisäksi muut valmennustiimiin kuuluvat henkilöt nimetään lähiaikoina. 24-vuotias Sami-Petteri Kivimäki on nuoresta iästään huolimatta jo varsin kokenut pelinjohtaja. Hän johti päättyneellä kaudella Seinäjoen Maila-Jussien peliä miesten superpesiksessä ja oli myös miesten Itä-Lännessä toisena pelinjohtajana Lännen joukkueessa. Tätä kautta ennen hän on toiminut yhden kauden SMJ:n superpesisjoukkueen toisena pelinjohtajana sekä voittanut neljä( 4) Suomen mestaruutta SMJ:n A-poikien, B-poikien ja C-poikien pelinjohtajana. Pesäpalloliiton vuoden nuorisovalmentajaksi Kivimäki on valittu kahdesti (2005,2007) ja kerran hänet on valittu parhaaksi nuorten pelinjohtajaksi( 2006).

- Olen todella kiitollinen Maila-Jusseille menneistä vuosista sekä erityisesti siitä että sain lähteä kesken sopimuskauden Porin Pesäkarhuihin. Olisi ollut vaikeaa hoitaa SMJ:n pelinjohtajan tehtäviä nyt kun olen vaihtanut asuinpaikkani Turkuun saakka. Ja mistäpä sitä nyt tietää mitä olisi tapahtunut, kun SMJ päätti sunnuntai-iltana luopua superpesispaikastaan. Etenimme sopimuksen purkauduttua erittäin nopeasti yhteisymmärrykseen sopimuksesta Pesäkarhujen kanssa. Tämä on huikea haaste minulle päästä tekemään töitä perinteikkäässä ja menestyvässä seurassa. Tärkeä asia siirtoa miettiessäni oli myös se, että Pesäkarhut lupasi Kaijansinkon kokemuksen olevan tukenani myös valmennustiimissämme, Kivimäki toteaa päätöksestään.
    
Sami-Petteri Kivimäen sopimus on muotoa 1+1.

- Keskustelimme Pesäkarhujen johtokunnassa hyvinkin huolellisesti henkilövalinnoista, kun mietimme uudistuvan ja nuoren joukkueen pelinjohtoa.Lisäksi olemme käyneet läpi Sami-Petterin kanssa erittäin analyyttiset keskustelut hänen ajatuksistaan johtamisesta, pelaajien kehittämisestä ja myös ajankäytöstä Pesäkarhujen eteen. Valinnassamme Kivimäkeen painoi vahvasti myös se, mitä viestiä olemme saaneet hänen osaamisestaan sekä miesten superpesiksessä että myös poikajuniorien kanssa. Olemme vakuuttuneita siitä että nyt valittu pelinjohto ja sen ympärille rakentuva muu valmennustiimi sekä tietysti pelaajat tulevat tekemään hyvää työtä hyvässä yhteishengessä, Pesäkarhujen puheenjohtaja Päivi Pessi-Järvenpää taustoittaa pelinjohtajavalintaa. 

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää