Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ei saatu pisteitä mukaan kotimatkalle

 
Ei saatu pisteitä mukaan kotimatkalle


Nyt se on sitten takana, nimittäin FBT Porin ensimmäinen liigaottelu. Hyvä taistelu, mutta kaveri oli vaan parempi.

Ensimmäinen erä alkoi mahtavasti. Kellossa 0.31 ja pallo oli Matti Tuomirannan selän takana. Nopea vastahyökkäys ja pallo maaliin Matti Vapaniemen toimesta. Syöttäjänä Ville Vahtera. Kokonaisuutena ensimmäinen erä oli kelpo esitys nousijajoukkueelta. Puolustettiin hyvin ja maltettiin luoda hyökkäyksiä rauhassa. Joukkueen esitys aiheutti muutamia huolestuneita katseita vastustajan vaihtoaitiossa. Erätauolle siirryttiin vierasjoukkueen 3–4 johtoasemassa. Negatiivisena asiana mainittakoon Matti Vapaniemen loukkaantuminen ottelun ensimmäisen erän puolessa välissä. Se heikensi joukkueen hyökkäystehoa jonkin verran. Myös nuoriso-osaston kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Joni Rokosa joutui jättämään pelin kesken erän aikana vanhan vaivan uusiuduttua.

Toinen erä alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinenkin. 0.31 ja jälleen pallo Tuomirannan selän taakse. Tällä kertaa tekijänä hyvin suunnitellun vaparikuvion jälkeen Teijo Vienola, syöttäjänä Ville Vahtera ja FBT kahden maalin johtoasemaan. Classicin hämmennys jatkui aina Pasi Peltolan ottamaan aikalisään ajassa 29.52. Sen jälkeen tahti muuttui. Classicin peliin tuli selvästi ryhtiä ja vastaavasti vierasjoukkueen tahti alkoi vähitellen hiipua. Erän loppupuolella ei juuri ilon hetkiä joukkueelle tarjottu, poikkeuksena Ville Vahteran upea spurtti ja tarkka laukaus maaliin ohi Tuomirannan. Tilanne tasan 6–6.  Erätauolle siirryttiin tilanteessa 8–6 parin pikku nukahduksen jälkeen.

Kolmannessa erässä olikin sitten tuttu kaava, Classic vei ja FBT Pori yritti pyristellä vastaan. Neljä maalia omiin ja lopputulos taululla 12–6. Tappio tuli, mutta esiintyminen ensimmäisessä liigaottelussa oli kuitenkin ihan OK. Siitä on hyvä jatkaa sunnuntain kotiotteluun G-Kooveeta vastaan. Urheilutalolla klo 17.00 tavataan!

FBT Porin tehopisteet:
Ville Vahtera 2+3
Matti Vapaniemi 1+0
Juho Miilunpalo 1+0
Teemu Helin 1+0
Teijo Vienola 1+0
Janne Kujansuu 0+1
Ville Salonen 0+1

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää