Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Veera Svansjö Raumalta Porin Pesäkarhuihin

 
Veera Svansjö Raumalta Porin Pesäkarhuihin


Onnistuneesti naisten superpesiksessä Rauman Ferassa pelannut Veera Svansjö siirtyy SM-hopeaa päättyneellä kaudella voittaneeseen Porin Pesäkarhujen joukkueeseen.

21-vuotias Svansjö on porilaisille jo entuudestaan tuttu pelaaja. Hän oli Pesäkarhujen harjoitusryhmässä mukana kahden talvikauden ajan ennen siirtymistään vuodeksi Raumalle.

"Veera löi Ferassa hienosti 22 juoksua päättyneellä kaudella ollen kahdeskymmenes(20.) naisten superpesiksen lyöjätilastossa. Saamme hänessä monipuolisen pelaajan sisäpeliin, painopiste tulee varmastikin olemaan räväkän lyöntipelin puolella. Ulkopelissä Svansjö pystyy pelaamaan sekä takakentällä että polttolinjassa ja sikäli hän tuo meille sopivasti kilpailua pelipaikoista ja myös särkymävaraa. Lisäksi sopimusta tehdessämme niin Pesäkarhuille kuin varmasti pelaajallekin oli merkittävää se, että tunnemme toisemme hyvin parilta yhteiseltä harjoituskaudeltamme. Joukkueemme harjoitusryhmä kaudelle 2009 on nyt valmis.Tällä hetkellä pelaajamme harjoittelevat omatoimisesti valmistautuen marraskuun puolivälissä uuden pelinjohtajamme Sami-Petteri Kivimäen johdolla käynnistyvään harjoituskauteen", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmä 2009:
Niina Luomanen
Susanna Puisto
Sanni Vainio-Hynnilä
Heidi Kuusisto
Sanna Lappalainen
Kaisa Kärkkäinen
Hanna Hirvikoski
Carita Toiviainen
Uudet pelaajat:
Suvi Seppälä (-08 Siilinjärvi naisten superpesis)
Veera Svansjö (Rauma naisten superpesis)
Emmi Viitala (Lappeenranta naisten superpesis)
Elisa Järvenpää (Pesäkarhut b-tytöt,Turku naisten superpesis)
Mia-Maria Jauhiainen (Pesäkarhut b-tytöt,Turku naisten superpesis)
Niina Koivunen (Pesäkarhut b-tytöt ja ykköspesis)
Liisamaija Mattila (Pesäkarhut b-tytöt ja ykköspesis)
Emilia Harjunen (Pesäkarhut c-tytöt)
Milla Jakonen (Pesäkarhut c-tytöt)
Meea Lehtinen (Pesäkarhut c- ja b-tytöt)
Julia Peltola (Pesäkarhut c- ja b-tytöt)

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää