Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Porille tappio Joensuussa

 
FBT Porille tappio Joensuussa


FBT Pori ei saanut Joensuusta pisteitä mukaansa pitkälle lauantaiyön paluumatkalleen. Josba oli parempi maalein 9-6.

Josba aloitti pelin, kuten FBT:n leirissä oli odotettukin eli yrittämällä ottaa tilan ja ajan pois. FBT oli aiemmissa liigaotteluissaan aloittanut maalinteon, mutta nyt vastustaja teki kaksi ensimmäistä maalia. Aivan erän lopulla vieraat kykenivät kuitenkin kaventamaan vielä tilanteeksi 3-2.

Sekä toisessa että kolmannessa erässä FBT:lle tuli mustat hetket, joiden aikana Josba iski kolme maalia peräkkäin. Toisessa erässä päästiin vielä peliin mukaan. Kolmannen erän mustan hetken jälkeen Josballe riitti puolustaminen eikä FBT enää pystynyt nousemaan. Painetta ja maalintekopaikkojakin saatiin luotua, mutta Josba peitti laukaukset hyvin.

FBT oli koko ottelun ajan vähän perässä. Josba oli yksinkertaisesti vähän parempi ja käytti maalipaikkansa tehokkaammin hyväkseen. FBT:n vielä divarissa toiminut ylivoimapeli ei tunnu nyt tuottavan tulosta. Laukauksia ylivoimalla saadaan aikaiseksi aivan liian vähän. Myös seitsemän runkopelaajan puuttumisella kokoonpanosta loukkaantumisten ja sairastumisten vuoksi oli oma vaikutuksensa.

- Omiin virheisiin kaaduttiin, totesi valmentaja Sami Väre taistelun jälkeen.

Oman juonteensa otteluun toi porilaisille vasta Joensuu Areenalle saavuttua paljastunut kenttäongelma. Kentälle vuosi vettä katosta ilmastointiputken kautta, minkä vuoksi kenttää jouduttiin kaventamaan niin että se oli epäsymmetrinen. Ottelun tulokseen ei tällä ollut merkitystä, mutta kun ongelma oli ollut tiedossa jo viikko ennen peliä, niin on hämmästyttävää, että sitä ei ollut korjattu eikä ilmoitettu vastustajalle asiasta ennen kuin tunti ennen peliä.

Juha Tikka avasi pistetilinsä liigassa tekemällä kaksi maalia. Kahden pisteen pelaajia FBT:stä olivat myös Ville Vahtera (2+0) ja Ville Salonen (1+1).

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää