Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Kuusisto vahvistamaan Ässien puolustusta

 
Matti Kuusisto vahvistamaan Ässien puolustusta

Ässät on tehnyt sopimuksen puolustaja Matti Kuusiston kanssa. Sopimus kattaa tämän kauden lisäksi kauden 2009–2010. Kuusisto siirtyy Poriin Rauman Lukosta. Viime kaudella 26-vuotias Kuusisto teki Lukon paidassa 12 tehopistettä (1+11) 36 ottelussa ja kaudella 2006-2007 KalPassa 50 ottelussa 21 pistettä (3+18). Tällä kaudella Kuusisto jäi Lukossa pieneen rooliin ja teki yhden maalin kahdeksassa ottelussa. Kuusiston tavoitteena Ässissä on auttaa joukkuetta isommassa roolissa.

-Tavoitteena on saada Ässissä peliaikaa ja auttaa samalla joukkuetta voittamaan pelejä. Lähden taistelemaan sata lasissa ja tulen Ässiin hyvillä mielillä. Ässät on tällä kaudella ollut pirteä ja taisteleva porukka, Kuusisto kertoi.

-Odotamme Kuusistolta ennen kaikkea kiekollista pelaamista ja uskomme, että hän pystyy sitä tuomaan tasakentällisin ja ylivoimalla. Siirto ei tullut pelkästään akuuttiin tarpeeseen, vaan ajattelimme myös pidempää aikaväliä, jonka johdosta sopimuksessa on ensi kausikin mukana. Uskomme yhdessä valmennuksen kanssa, että Kuusistolle löytyy joukkueesta rooli, joka tyydyttää myös itse pelaajaa, Ässien pelaajakoordinaattori Pentti Matikainen kommentoi.

Matti Kuusisto liittyy joukkueen riveihin huomenna ja näin ollen hän ei vielä tänään pelaa illan TPS-ottelussa. Pentti Matikaisen mukaan Ässät on pelaajamarkkinoilla edelleen hereillä.

- Edelleenkin kartoitamme tiivisti joukkueen tarpeita. Mahdollisten vahvistusten pitää sopia tiettyyn rooliin. Haussa on ykkös –tai kakkosketjusta paikkansa ottava pelaaja. Lähinnä haemme nyt hyökkääjää.

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää