Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Kuusisto vahvistamaan Ässien puolustusta

 
Matti Kuusisto vahvistamaan Ässien puolustusta

Ässät on tehnyt sopimuksen puolustaja Matti Kuusiston kanssa. Sopimus kattaa tämän kauden lisäksi kauden 2009–2010. Kuusisto siirtyy Poriin Rauman Lukosta. Viime kaudella 26-vuotias Kuusisto teki Lukon paidassa 12 tehopistettä (1+11) 36 ottelussa ja kaudella 2006-2007 KalPassa 50 ottelussa 21 pistettä (3+18). Tällä kaudella Kuusisto jäi Lukossa pieneen rooliin ja teki yhden maalin kahdeksassa ottelussa. Kuusiston tavoitteena Ässissä on auttaa joukkuetta isommassa roolissa.

-Tavoitteena on saada Ässissä peliaikaa ja auttaa samalla joukkuetta voittamaan pelejä. Lähden taistelemaan sata lasissa ja tulen Ässiin hyvillä mielillä. Ässät on tällä kaudella ollut pirteä ja taisteleva porukka, Kuusisto kertoi.

-Odotamme Kuusistolta ennen kaikkea kiekollista pelaamista ja uskomme, että hän pystyy sitä tuomaan tasakentällisin ja ylivoimalla. Siirto ei tullut pelkästään akuuttiin tarpeeseen, vaan ajattelimme myös pidempää aikaväliä, jonka johdosta sopimuksessa on ensi kausikin mukana. Uskomme yhdessä valmennuksen kanssa, että Kuusistolle löytyy joukkueesta rooli, joka tyydyttää myös itse pelaajaa, Ässien pelaajakoordinaattori Pentti Matikainen kommentoi.

Matti Kuusisto liittyy joukkueen riveihin huomenna ja näin ollen hän ei vielä tänään pelaa illan TPS-ottelussa. Pentti Matikaisen mukaan Ässät on pelaajamarkkinoilla edelleen hereillä.

- Edelleenkin kartoitamme tiivisti joukkueen tarpeita. Mahdollisten vahvistusten pitää sopia tiettyyn rooliin. Haussa on ykkös –tai kakkosketjusta paikkansa ottava pelaaja. Lähinnä haemme nyt hyökkääjää.

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää