Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Kuusisto vahvistamaan Ässien puolustusta

 
Matti Kuusisto vahvistamaan Ässien puolustusta

Ässät on tehnyt sopimuksen puolustaja Matti Kuusiston kanssa. Sopimus kattaa tämän kauden lisäksi kauden 2009–2010. Kuusisto siirtyy Poriin Rauman Lukosta. Viime kaudella 26-vuotias Kuusisto teki Lukon paidassa 12 tehopistettä (1+11) 36 ottelussa ja kaudella 2006-2007 KalPassa 50 ottelussa 21 pistettä (3+18). Tällä kaudella Kuusisto jäi Lukossa pieneen rooliin ja teki yhden maalin kahdeksassa ottelussa. Kuusiston tavoitteena Ässissä on auttaa joukkuetta isommassa roolissa.

-Tavoitteena on saada Ässissä peliaikaa ja auttaa samalla joukkuetta voittamaan pelejä. Lähden taistelemaan sata lasissa ja tulen Ässiin hyvillä mielillä. Ässät on tällä kaudella ollut pirteä ja taisteleva porukka, Kuusisto kertoi.

-Odotamme Kuusistolta ennen kaikkea kiekollista pelaamista ja uskomme, että hän pystyy sitä tuomaan tasakentällisin ja ylivoimalla. Siirto ei tullut pelkästään akuuttiin tarpeeseen, vaan ajattelimme myös pidempää aikaväliä, jonka johdosta sopimuksessa on ensi kausikin mukana. Uskomme yhdessä valmennuksen kanssa, että Kuusistolle löytyy joukkueesta rooli, joka tyydyttää myös itse pelaajaa, Ässien pelaajakoordinaattori Pentti Matikainen kommentoi.

Matti Kuusisto liittyy joukkueen riveihin huomenna ja näin ollen hän ei vielä tänään pelaa illan TPS-ottelussa. Pentti Matikaisen mukaan Ässät on pelaajamarkkinoilla edelleen hereillä.

- Edelleenkin kartoitamme tiivisti joukkueen tarpeita. Mahdollisten vahvistusten pitää sopia tiettyyn rooliin. Haussa on ykkös –tai kakkosketjusta paikkansa ottava pelaaja. Lähinnä haemme nyt hyökkääjää.

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIsokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää