PoPa avasi tasapelillä

Porin Palloilijoiden ja Sääksjärven Loiskeen välinen liiga-avaus päättyi Porin urheilutalolla sopuisaan pistejakoon lukemin 3-3 (2-2).

PoPa sai otteluun hyvän alun. Jaakko Laitinen siirsi kotijoukkueen johtoon, kun Petteri Pitkänen syötti hänet laidalta vauhtiin. Lämmin laukaus muutti suuntaa puolustajan jalasta ja painui etuyläkulmaan.

Pitkänen vapautti kolme minuuttia myöhemmin Vesa Lammisen maalintekoon. Lamminen pääsi puolesta kentästä läpi Pitkäsen pallonriiston jälkeen. Lamppu harhautti maalivahdin ja ampui pallon päätyrajalta verkkoon. Laukaus muutti suuntaa Loiskeen Markus Sairialasta, joten osuma merkittiin omaksi maaliksi.

Johtoasemassa PoPa nukahti pari kertaa kohtalokkaasti. Loiskeen kavennus syntyi selvästä vartiointivirheestä. Tasoitus tuli hetkeä myöhemmin, kun PoPa menetti pallon keskialueella.

Toisella jaksolla PoPa haki päättäväisesti voittoa. Lamminen ampui komean vapaapotkukuvion verkkoon.

Lisämaaleihin Sinimyrsky ei kuitenkaan pystynyt. Niinpä sitkeä vastustaja kuittasi tasoituksen.

Ottelun loppupuolella molemmat joukkueet tuhrivat useamman avopaikan, joten pistejakoa voidaan pitää ansaittuna.

- Olimme varsinkin toisella jaksolla kurittomia. Pelaajat halusivat ratkaista ottelut henkilökohtaisesti kukin vuorollaan. Puskimme Loiskeen muuriin ja he saivat vaarallisia vastahyökkäyksiä, PoPan valmentaja Teemu Eskola myönsi.

- Jännittävä sarja-avaus on nyt takana ja pistetili auki. Nyt lähdemme hakemaan taas joukkupeliin kurinalaisuutta harjoittelun kautta. Yritämme kehittää koko ajan peliämme, ja prosessi on vielä alussa. Matkalla tulee virheitä, mutta niistä pitää oppia.

- Loiske oli joka tapauksessa tänään erittäin hyvä. He taistelivat ja todella ansaitsivat pisteensä. Loiske on kehittynyt ja se onkin nyt entistä monipuolisempi joukkue, mikä tulee vielä yllättämään monet liigajoukkueet, Eskola näki.

PoPan seuraava kamppailu pelataan tulevana lauantaina, kun Sinimyrsky matkustaa sarjanousija SieviFutsalin vieraaksi.

21.10.2008 Futsal -liiga, Porin Urheilutalo
PoPa - Loiske 3-3 (2-2)
4.00 1-0 Jaakko Laitinen (Petteri Pitkänen)
6.57 2-0 Loiske oma maali
7.43 2-1 Sami Vartiainen (Mikko Merikari)
12.43 2-2 Mika Koikkalainen (Merikari)
22.02 3-2 Vesa Lamminen (Mikko Viitakoski)
31.27 3-3 Jani Lehtimäki (Markus Sairiala)

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.