Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toni Läntinen vaihtaa FBT:n riveihin

 
Toni Läntinen vaihtaa FBT:n riveihin

Porilaiset salibandyjoukkueet, liigassa pelaava FBT Pori ja 1. divisioonassa pelaava SBS Pori, ovat sopineet SBS:n pelaajan Toni Läntisen siirtymisestä loppukaudeksi FBT Poriin.

FBT Pori on kärsinyt lievästä pelaajapulasta, mm. Janne Kujansuun ja Joni Rokosan sairastellessa. Läntisestä pyritäänkin saamaan korvaaja eritoten pelinrakentajana tunnetulle Kujansuulle, jonka syksyn pelaaminen on vielä hyvin epävarmaa.

Toni Läntinen on tehojensakin puolesta todellinen pelinrakentaja. Tällä kaudella mies on tehnyt kuudessa divari pelissä tehot 1+9. Viimeisten kolmen kauden yhteistehot divarissa ovat 14+67=81.

- Isoa roolia tarjottiin ja mielelläni haasteen otan vastaan, omalta osaltani pyrin auttamaan joukkuetta eteenpäin, Toni Läntinen kommentoi siirtoaan.

- Motivaatio on kyllä huipussaan, kyllä liigapelit on liigapelejä - toivottavasti pääsen nopeasti vauhtiin mukaan, Läntinen toivoo. 

- Toni on juuri sen tyylinen pelaaja, jota nyt tarvitsemme. Pallollinen peli on kuitenkin joukkueemme ehdoton vahvuus ja uskonkin, että Läntinen sopeutuu pelitapaamme helposti, FBT Porin päävalmentaja Sami Väre toteaa.

- Eihän tässä asiassa ole SBS:n kannalta mitään järkeä, mutta halusimme ajatella laajemmin. Kyse on porilaisen ja satakuntalaisen salibandyn onnistumisesta. Ja tottakai pidämme tätä askeleena kohti vielä syvempää yhteistyötä, SBS Porin puheenjohtaja Jouni Lehtimäki näkee.

- Pikkuveli auttaa isoveljeä, jatkaa Lehtimäki. 

- Luotamme myös siihen, että mikäli tammikuussa, ennen liiton siirtoajan päättymistä tarvitsemme vastaavasti pelaajia, FBT suhtautuu asiaan myönteisesti, Lehtimäki päättää.

Läntinen pelannee ensimmäisen ottelunsa FBT Porin riveissä 9.11. Jyväskylässä, kun FBT Pori kohtaa, tämän hetkisen sarjajumbo Happeen.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ToniLäntinen

Toni Läntinen

21.1.1979
Tiedot


Karhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää