Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhunaiset avasivat pistetilin

 
Karhunaiset avasivat pistetilin

Karhunaisten avasivat pistetilin kauden ensimmäisessä kotiottelussa, kun joukkue päätyi pistejakoon 2-2 -lukemin sarjanousija SB Vaasan kanssa.

Kauden kolmella vierasottelulla tappiollisesti aloittanut Karhujen naisten edustusjoukkue taisteli pyhäinpäivänä kotiparketilla vähintäänkin ansaitun 2-2 -tasatuloksen. Sarjanousija SB Vaasa antoi Karhuille tiukan vastuksen, lievästi ottelua hallinnut kotijoukkue sortui kuitenkin aiemmistakin peleistä tuttuun maalipaikkojen tuhlailuun. Ja puolestaan kotijoukkueen tiiviin puolustuspelin ansiosta SB Vaasan todelliset maalipaikat jäivät vähiin. Viimeisenä lukkona Laura Andersson poimi karhumaalilla ratkaisevat vieraiden lähentelyt.

- Piste sentään tuli, paikkoja olisi kyllä ollut voittoonkin saakka. Toki vastaavasti vastustajallakin oli lopussa hyvinkin vaarallinen paikka niitata ratkaiseva osuma, joten kyllä ihan tyytyväinen pitää pisteeseen olla, FBT Karhut Unitedin päävalmentaja Juha Mäkilä pyöritteli.

- Positiivista illan ottelussa oli, että tänään ei oltu pelkästään maalivahtimme Lauran varassa. Ja muutenkin puolustuspelaaminen kokonaisuudessaan ansaitsee tänään kiitokset. Pallollinen pelaaminen ja hyökkäystä päättäminen vaatii kyllä vielä harjoittelua. Viimeistelyyn tarvitaan edelleen sitä huolellisuutta.

- No joka tapauksessa tiukka ja varmasti viihdyttävä peli. Kaikin puolin nähtiin hyvää naissalibandya. Yleisöäkin oli mukavasti paikalla ja tunnelma oli mainio. Toivottavasti seuraavassa pelissä, isäinpäivänkin kunniaksi tarjotaan yleisölle voittopeli..

Karhujen tehot:
Charlotta Andersson 1+0
Ilona Heinilä 1+0
Jenny Möttönen 0+1
Annu Friman 0+1

Maalivahtien torjunnat:
Karhut, Laura Andersson yht. 15
SB vaasa, Hanna Isomaa yht. 20

Parhaat pelaajat:
Karhut, Eeva-Maria Perho
SB Vaasa, Hanna Isomaa


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Karhut United ry - logo

FBT Karhut United - 2008-2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää