Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voitto taskussa kotimatkalle

 
Voitto taskussa kotimatkalle


FBT Pori palasi voittokantaan sunnuntai-illan ottelussa Jyväskylässä. Happee joutui kotiareenallaan nöyrtymään lukemin 5 – 10 ( 1-2, 1-4, 3-4 ).

Ottelun ensimmäisen maalin teki kotijoukkue Lasse Mäkisen toimesta, mutta avausmaalin jälkeen vierasjoukkueen jännitys alkoi hellittää ja se pääsi paremmin peliin mukaan. Hyvän iltapuhteen suorittanut Teemu Helin laukoi vierasjoukkue FBT Porin tasoihin Juho Miilunpalon tarjoilusta. Joukkue siirtyi 1 – 2 johtoon ajassa 15.52 Tatu Ruohosen tehdessä ensimmäisen liigamaalinsa Jussi Taskisen syötöstä.

Toinen erä sujuikin sitten vierasjoukkueen komennossa. Tatu Ruohonen tempaisi illan toisen maalinsa, kun erää oli ehditty pelata vasta runsas minuutti. Villet Salonen ja Vahtera järjestivät FBT:n jo kolmen maalin johtoon erän puolessa välissä. Runsas minuutti myöhemmin Lasse Salminen onnistui tekemään ensimmäisen pelitilannemaalinsa tällä kaudella Juho Miilunpalon tarjoilusta joukkueen pelatessa ylivoimalla. Runsas  minuutti lisää ottelukelloon ja  FBT siirtyi ylivoimalla jo 1 –6 johtoasemaan. Maalintekijänä jo toisen kerran Lasse Salminen Hannu Katilan kunnostautuessa maalin syöttäjänä. Happee kuitenkin kavensi tilanteeksi 2 – 6  kaksi ja puoli minuuttia ennen erän loppua.

Kolmanteen erään lähdettiin pelonsekaisin tunnelmin. Muutamissa aiemmissa otteluissa joukkue oli joutunut antautumaan vastustajalle kolmannessa erässä. Happee teki kaikkensa toistaakseen tapahtumat omalta osaltaan. Kahdeksan ja puolen minuutin pelaamisen jälkeen Happee kavensi 3 – 6 : een ylivoimalla, mutta vierasjoukkue taisteli sen eteen, että pisteet matkaisivat Poriin. Erän loppupuolella alkoikin sitten tapahtua. 56.35 3 – 7 Hannu Katilan ensimmäinen liigamaali, syöttäjänä Lasse Salminen. 57.09 Happeen kavennus 4 – 7 ja 58.14 5 – 7 ylivoimalla kuudella neljää vastaan. 58.42 5 – 8 ylivoimalla siirretyn rangaistuksen aikana Villet Vahtera ja Salonen. 59.06 5 – 9 Lasse Salmisen illan kolmas maali Ville Vahteran syötöstä  ja loppulukemat 5 – 10 aikaan 59.27 Juha Tikan viimeistellessä Teemu Helinin syötöstä.

" Tänä iltana koko joukkue pelasi tasapainoisen ottelun. Voitto oli henkisesti todella tärkeä. Ilahduttavaa oli myös kolmannen erän pelaaminen. Tällä kertaa ei suostuttu taipumaan." kommentoi joukkueen valmennusjohto illan ottelua." Ensimmäisen ottelunsa FBT Porin paidassa pelanneen Toni Läntisen esitys oli alkujännityksen jälkeen ihan hyvä, osoitti olevansa joukkueelle vahvistus. Myös ylivoimapeli toimi tällä kertaa kohtuullisen hyvin. Jos joitain pelaajia pitäisi nostaa esille, niin Tomi Collander maalissa pelasi kauden parhaan ottelunsa kuin myös joukkueen parhaana palkittu Lasse Salminen. Myös Tatu Ruohonen ja Ville Vahtera onnistuivat illan pelissään. Lisäksi Teemu Helinin karvauspeli oli tänään liian hapokasta Happeen pelaajille." Tästä on siis hyvä jatkaa keskiviikkona Turkuun sarjanelosen TPS:n vieraaksi.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää