Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oikeusmurha

 
Oikeusmurha


SBS:n piti lähteä Kirkkonummelle pisteryöstöretkelle. Toisin kävi, sillä käsittämättömästi tuominneet tuomarit ryöstivät pisteet hyvin taistelleen SBS:n hyppysistä.

Alku tasaista…

Ottelun oli alusta loppuun tiukkaa, puolustusvoittoista ja kurinalaista vääntöä. Hienouksia ei pahemmin nähty, mutta taistelua sitäkin enemmän. Ensimmäinen erä päättyi tasaisiin 1-1-lukemiin.

SBS oli varsinkin toisessa erässä selvästi niskan päällä, muttei silti pystynyt lisäämään johtoaan. Pelin kululle kuvaavaa oli se, että porilaisten maalivahti Mika Elolle kertyi kahden ensimmäisen erän aikana vaivaiset kaksi torjuntaa.

Kolmannessa erässä sattui ja tapahtui enemmän kuin kahdessa ensimmäisessä yhteensä. Ensiksi Timo Heinilä vei vieraat rangaistuslaukauksella 2-1-johtoon. Hetkeä myöhemmin kotijoukkueen Sebastian Klärich tasoitti ottelun. Ja vain 30 sekuntia tästä ja SBS oli jälleen maalin johdossa Jussi Santasen hirmuvedolla.

…loppu tuskaista

Ottelun loppuminuuteilla tapahtui kuitenkin asioita, jotka eivät helposti porilaisten mielistä haihdu. Vajaa 30 sekuntia ennen päätössummeria vieraiden Timo Heinilä vei pallon oikeaoppisesti Rangersin puolustuspäätyyn. Heinilä pelasi kulmassa aikaa kahden kirkkonummelaispakin ahdisteluista huolimatta.

Tuomarit vihelsivät pilliin, ja kaikki kuvittelivat, että vapaalyönti tuomittiin SBS:lle. Mitä vielä; Rangers sai vapaalyönnin, koska Heinilä oli viivyttänyt peliä. Uskomatonta!

Kirkkonummi avasi pelin kulmasta nopeasti, pääsi vastahyökkäykseen ja pamautti pallon SBS:n ylänurkkaan vain 11 sekuntia ennen loppua. Peli tasoihin, ja ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta.

Ja ratkaisuhan saatiin. Jatkoajalla Joni Hämäläisellä oli edessään puolityhjä maali. Hän ei kuitenkaan saanut palloa maaliin vedettyä, sillä Rangers-puolustaja löi Hämäläisen mailaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Niin, arvatkaapa vain, tuomittiinko tilanteesta rangaistuslaukausta.

Minuutti tästä, ja kotijoukkue sai juhlia kahta pistettä maalinedushässäkän päätteeksi. Sellaista se urheilu on. Joskus kuvittelet ryöstäväsi pisteet, mutta huomaat itse tulleesi ryöstetyksi.

- Tappio harmittaa aivan järjettömästi. Ensimmäistä kertaa urallani jouduin menemään tuomarien koppiin pelin jälkeen. He antoivat käsittämättömän vapaalyönnin Rangersille juuri ennen tasoitusta ja jättivät selvän rangaistuslaukauksen viheltämättä meille jatkoajalla, SBS:n valmentaja Ismo Läntinen harmitteli päätään pyöritellen.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää