Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oikeusmurha

 
Oikeusmurha


SBS:n piti lähteä Kirkkonummelle pisteryöstöretkelle. Toisin kävi, sillä käsittämättömästi tuominneet tuomarit ryöstivät pisteet hyvin taistelleen SBS:n hyppysistä.

Alku tasaista…

Ottelun oli alusta loppuun tiukkaa, puolustusvoittoista ja kurinalaista vääntöä. Hienouksia ei pahemmin nähty, mutta taistelua sitäkin enemmän. Ensimmäinen erä päättyi tasaisiin 1-1-lukemiin.

SBS oli varsinkin toisessa erässä selvästi niskan päällä, muttei silti pystynyt lisäämään johtoaan. Pelin kululle kuvaavaa oli se, että porilaisten maalivahti Mika Elolle kertyi kahden ensimmäisen erän aikana vaivaiset kaksi torjuntaa.

Kolmannessa erässä sattui ja tapahtui enemmän kuin kahdessa ensimmäisessä yhteensä. Ensiksi Timo Heinilä vei vieraat rangaistuslaukauksella 2-1-johtoon. Hetkeä myöhemmin kotijoukkueen Sebastian Klärich tasoitti ottelun. Ja vain 30 sekuntia tästä ja SBS oli jälleen maalin johdossa Jussi Santasen hirmuvedolla.

…loppu tuskaista

Ottelun loppuminuuteilla tapahtui kuitenkin asioita, jotka eivät helposti porilaisten mielistä haihdu. Vajaa 30 sekuntia ennen päätössummeria vieraiden Timo Heinilä vei pallon oikeaoppisesti Rangersin puolustuspäätyyn. Heinilä pelasi kulmassa aikaa kahden kirkkonummelaispakin ahdisteluista huolimatta.

Tuomarit vihelsivät pilliin, ja kaikki kuvittelivat, että vapaalyönti tuomittiin SBS:lle. Mitä vielä; Rangers sai vapaalyönnin, koska Heinilä oli viivyttänyt peliä. Uskomatonta!

Kirkkonummi avasi pelin kulmasta nopeasti, pääsi vastahyökkäykseen ja pamautti pallon SBS:n ylänurkkaan vain 11 sekuntia ennen loppua. Peli tasoihin, ja ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta.

Ja ratkaisuhan saatiin. Jatkoajalla Joni Hämäläisellä oli edessään puolityhjä maali. Hän ei kuitenkaan saanut palloa maaliin vedettyä, sillä Rangers-puolustaja löi Hämäläisen mailaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Niin, arvatkaapa vain, tuomittiinko tilanteesta rangaistuslaukausta.

Minuutti tästä, ja kotijoukkue sai juhlia kahta pistettä maalinedushässäkän päätteeksi. Sellaista se urheilu on. Joskus kuvittelet ryöstäväsi pisteet, mutta huomaat itse tulleesi ryöstetyksi.

- Tappio harmittaa aivan järjettömästi. Ensimmäistä kertaa urallani jouduin menemään tuomarien koppiin pelin jälkeen. He antoivat käsittämättömän vapaalyönnin Rangersille juuri ennen tasoitusta ja jättivät selvän rangaistuslaukauksen viheltämättä meille jatkoajalla, SBS:n valmentaja Ismo Läntinen harmitteli päätään pyöritellen.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää