Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nousijat kohtaavat

 
Nousijat kohtaavat


Perjantaina salibandyliiga jatkuu FBT Porin osalta Tampere-Areenalla, jonne se matkustaa Nokian KrP:n vieraaksi. KrP:n ollessa sarjataulukossa vain yhden sijan FBT:tä ylempänä voidaan todeta ottelun olevan todella tärkeä kummallekin joukkueelle. Pisteiden halutaan palavasti matkaavan niin Nokialle kuin Poriinkin.

KrP otti edellisessä liigapelissään Mosahallissa kauden toisen voittonsa lukemin 8 - 10 ja se oli varmaankin omiaan pönkittämään joukkueen pelaajien itseluottamusta. FBT Pori taas käytännössä  sukelsi Aurajoen aaltoihin ottaessaan aneemisella esityksellään TPS:ltä kuokkaan 12 – 2.

Nokialaisten valmentaja Kai Ahlstedt kärsi yhden ottelun pelikiellon arvosteltuaan rankoin sanoin ottelun tuomareita KrP:n hävittyä tiukan paikallistaiston jatkoajalla G-Kooveelle. Tunteiden kurissa pitäminen ottelun jälkeen tappion tullessa ei siis kuulu Ahlstedtin vahvoihin puoliin, vaikka mies muuten jonkinlaista arvostusta valmentajana nauttiikin. Viime kaudella divarissa KrP oli FBT:n huiman nosteen ensimmäinen uhri, mutta pystyi kaksi jälkimmäistä kohtaamista hoitamaan edukseen. Tuttu vastustaja siis molemmilla joukkueilla, tosin KrP:n muukalaislegioona täydentyi kesän aikana muutamalla muualta tulleella pelaajalla.

FBT piti TPS-katastrofin jälkeen etäisyyttä lajiin pari kolme päivää. Tauon tarkoituksena oli tiukan harjoitus- ja pelijakson jälkeen saada pelaajien ajatukset irti salibandysta ja antaa tilaa sekä aikaa kaikelle muulle toiminnalle. Varsinkin perheellisille pelaajille tauko tuli tarpeeseen. Joukkueella onkin muutama harjoituskerta aikaa saada peli sellaiseen kuosiin, että KrP pystytään Tampereella kaatamaan, eikä olisi pahitteeksi hoitaa myös Trackers sunnuntaisessa kotiottelussa. Saas nahdä, millaiset käärmekeitot ovat Väre ja Vahtera pojille syöttäneet.

Oli miten oli, perjantaisessa ottelussa tullaan näkemään tiukkaa taistelua sarjapisteistä runsaslukuisen yleisön edessä, sillä lyhyen välimatkan vuoksi on odotettavissa FBT Porin fanien ryntäys Tampereelle joukkuetta kannustamaan. ”Voitto ja soitto Karolle” onkin sopiva tavoite joukkueelle illan otteluun.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää