Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauantain juhlaottelussa paikallistaistelu

 
Lauantain juhlaottelussa paikallistaistelu


Porin Kaupungin 450-vuotisjuhlaotteluna pelataan lauantaina kaukalopalloliigan ottelu Porin Kärpät-UKP Rauma. Otteluun odotellaan tavallista enemmän yleisöä, sillä kaupunki osti kaikille Porin koulujen yläastelaiselle lipun käytettäväksi otteluun. Porin Kärppien ja raumalaisen UKP:n ottelut ovat aina olleet värikkäitä,eikä nytkään ole odotettavissa mitään muuta.

Kärppien pelaajat pistepörssin kärjessä

Porin Kärppien alkutaival tämän kauden kaukalopalloliigassa on sujunut hienosti. Yhdeksän pelin jälkeen se on ottanut jokaisesta ottelusta vähintään pisteen. Joukkue on hävinnyt kaksi kertaa jatkoajalla, muuten pelit ovat sujuneet voitokkaasti. Joukkue on sarjan ykkösenä ja Kärppien hyökkääjät Mikko Peltonen ja Rami Välimaa hallitsevat pistepörssin kahta kärkisijaa. Peltonen on saalistanut otteluissaan tehot 20+12 ja Välimaa 17+6. Lisäksi Niko Papinaho on pörssin kuudentena luvuin 6+13.

UKP:n alkukausi on ollut ailahtelua. Joukkue on sarjassa seitsemäntenä kolmella voitolla ja neljällä tappiolla. Runsas kaksi viikkoa sitten joukkue johti Kärppiä Raumalla jo 8-3,mutta hävisi lopulta porilaisille 8-10. Tuo ottelu oli samalla UKP:n juhlaottelu,seuran viettäessä 25 -vuotisjuhlavuottaan. UKP hakee tässä ottelussa revanssia ja odotettavissa on tiukka vääntö sarjapisteistä. Raumalaisten paras pistemies on ollut alkukaudesta Timo Mäkinen lukemin 5+12.

Joukkueiden kokoonpanot "pimennossa"

Tässä vaiheessa viikkoa ei kumpikaan joukkue halua vielä julkistaa pelaavaa kokoonpanoaan. Henkinen sota käy siis kuumana kulisseissa, kuten näissä otteluissa on ollut tapana. Vielä alkuveryttelyssäkin joukkueet yleensä "uunottavat" toisiaan, mutta kun pallo putoaa, alkaa taistelu voitosta. Kärppien kokoonpanosta on varmuudella pois vain Joacim Eklund työesteiden takia. Maalissa jatkanee Joni Meskanen, joka vähitellen alkaa päästä mukaan liigarytmiin.

Ottelu alkaa Isomäen jäähallissa lauantaina klo 13.00 Maamme -laululla.

Porin Kärppien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPorin Kärpät jatkaa juniorien toimintaa

Porin Kärpät jatkaa juniorien toimintaa

Porin Kärppien junioritoiminta jatkuu alkavalla kaudella poikien kaukalopallolla sekä tyttöjen ringetellä.

Lue lisää
Kaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliiga on valinnut ja palkinnut kauden 2011-12 parhaat. Mennyt kausi oli liigan 21.

Lue lisää
Kärpille hopeaa

Kärpille hopeaa

Porin Kärppien ja lappeenrantalaisen RB-93 neljäs finaali noudatti pitkälti samaa linjaa aikaisempien loppuotteluiden kanssa.

Lue lisää
Nouseeko Kärpät sillasta

Nouseeko Kärpät sillasta

Painitermein sanottuna Porin Kärpät on sillassa.

Lue lisää
RB-93 otti jo toisen kiinnityksen kultaiseen kotkaan

RB-93 otti jo toisen kiinnityksen kultaiseen kotkaan

Lappeenrantalainen RB-93 on voiton päässä tämän kauden kaukalopallon Suomen mestaruudesta.

Lue lisää
RB-93 vei ensimmäisen finaalin

RB-93 vei ensimmäisen finaalin

Porin Kärpät ja lappeenrantalainen RB-93 avasivat tämän kauden kaukalopalloliigan finaalit tasaisella ottelulla, joka meni lopulta jatkoajalle asti.

Lue lisää