Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vieraspisteet Peltosen kunniaksi

 
Vieraspisteet Peltosen kunniaksi


Ässien puolustaja Pasi Peltonen pelaa uransa 800:nen Sm-liigaottelunsa tänään Helsingissä, kun Ässät kohtaa Jokerit tärkeässä ottelussa. Sm-liigan historian seurauskollisimman pelaajan saavutus on upea ja sen kunniaksi viime lauantaina Oulusta haetulle vierasvoitolle haetaan jatkoa.

-En ole miettinyt pelimääriä ollenkaan. Voittoa lähdetään hakemaan ja se on ainoa merkityksellinen juttu. Jokerit pelaa erittäin tarkasti ja pitää pakettinsa tiukasti kasassa ja niin se täytyy olla meilläkin, sillä jäätilaa on Helsingissä paljon enemmän. Meidän pitää olla kurinalaisia ja pitää tunnetaso kurissa, 799 Sm-liigaottelun Peltonen kommentoi.

Kotijoukkue Jokereilla ei ole kovinkaan pitkää valmistautumisaikaa huomiseen otteluun, sillä tänään he kohtaavat kärkiottelussa JYP:in Jyväskylässä. Jokerit on ollut sarjassa viime aikoina hurjassa vireessä; 19 viime ottelusta se on poistunut ainoastaan kaksi kertaa ilman pisteitä. Iso kiitos huippuotteista menee maalivahti Juuso Riksmanin loisto-otteiden piikkiin. Ässät onkin ainoa joukkue, joka on onnistunut Jokerien hurjan putken aikana tekemään neljä maalia Riksmanin selän taakse.

Ässät lähtee otteluun pitkälti entisellä kokoonpanolla. Harjoituksissa kiekkojen ruhjomaksi joutuneen Erik Rasmussenin pelaaminen ratkeaa aamulla. Rasmussen sai harjoituksissa yhteensä kolme pahaa osumaa kiekoista; Kaksi kolahti selkään ja yksi jalkaan. Maalilla jatkaa Eero Kilpeläinen.

Ässien alustava kokoonpano:
Sakari Salminen - Derek Damon - Marko Kivenmäki
Ville Uusitalo - Tero Määttä

Marko Mäkinen - Markku Tähtinen - Marko Luomala
Matti Kuusisto - Tapio Sammalkangas

Tommi Huhtala - Matti Kuparinen - Veli-Matti Savinainen
Pasi Peltonen - Mikko Palomäki

Niko Palonen - Ossi Pellinen - Tuomas Huhtanen
Olli Korkeavuori, Erik Rasmussen

Eero Kilpeläinen (Tomas Duba)

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PasiPeltonen

Pasi Peltonen

17.2.1972 Pori
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää