Kärpät hakee edelleen runkosarjan voittoa

Porin Kärpät palaa sunnuntaina tositoimiin kaukalopalloliigassa. Kolmen viikon tauko on joukkueelta takana ja viimeisessä ottelussa koettu kotitappio UKP:lle on menneen talven lumia. -Sarjaohjelma on aika erikoinen, kun pelasimme ensiksi yhdeksän päivän aikana viisi ottelua ja nyt olemme "huilanneet" kolme viikkoa kokonaan ilman ottelua,ihmettelee joukkueenjohtaja Markku Viitalampi. -Huilaaminen on silti väärä ilmaisu tauosta. Kyllä kentällä ollaan menty lujaa ja katsottu viime pelin jälkeen visusti myös peiliin, jatkaa Viitalampi. -Runkosarjan voitto on taas omissa käsissä, kun sarjan muutkin kärkijoukkueet ovat ontuneet, sanoo Markku Viitalampi.

Joukkueen vastustaja sunnuntain kotiottelussa on Enson Pallo Varkaudesta, joka hävisi lauantain ottelunsa Raumalla UKP:ta vastaan lukemin 8-6. Joukkue kuitenkin johti ottelua vielä 46 minuutin jälkeen, mutta raumalaisten kolme osumaa minuutin aikana katkaisivat joukkueen selkärangan. Joukkue pelasi Raumalla kolmellatoista kenttäpelaajalla, joten jää nähtäväksi miten jalka liikkuu ottelun alussa.

Kärpät pääsee otteluun parhaalla kokoonpanolla. Harjoituksista on tällä viikolla puuttunut vain Marko Luukkonen työkiireiden takia. Maalissa pelaa Joni Meskanen ja varalla Joonas Merisalo. Ottelu alkaa Isomäen jäähallissa klo 13.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluPori.com

Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Porin Kärpät jatkaa juniorien toimintaa

Porin Kärppien junioritoiminta jatkuu alkavalla kaudella poikien kaukalopallolla sekä tyttöjen ringetellä.

Kaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliiga on valinnut ja palkinnut kauden 2011-12 parhaat. Mennyt kausi oli liigan 21.

Kärpille hopeaa

Porin Kärppien ja lappeenrantalaisen RB-93 neljäs finaali noudatti pitkälti samaa linjaa aikaisempien loppuotteluiden kanssa.

Nouseeko Kärpät sillasta

Painitermein sanottuna Porin Kärpät on sillassa.

RB-93 otti jo toisen kiinnityksen kultaiseen kotkaan

Lappeenrantalainen RB-93 on voiton päässä tämän kauden kaukalopallon Suomen mestaruudesta.

RB-93 vei ensimmäisen finaalin

Porin Kärpät ja lappeenrantalainen RB-93 avasivat tämän kauden kaukalopalloliigan finaalit tasaisella ottelulla, joka meni lopulta jatkoajalle asti.