Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic oli jälleen parempi

 
Classic oli jälleen parempi


Tamperelainen SC Classic kohtasi FBT Porin sunnuntai-iltana Urheilutalolla ja vei pisteet mennessään Manseen.

Kotijoukkueen odotukset illan otteluun olivat korkealla, kun kaksi edellistä kotiottelua oli sujunut perin mallikkaasti. Toiveet pisteiden jäämisestä Poriin olivat varsin realistisia mikäli pystyttäisiin pelaamaan samalla tasolla kuin edellisissä peleissä.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja tarkkaa peliä molemmin puolin vierasjoukkueen ajoittain hallitessa ottelua. Kotijoukkue joutui vaihtamaan maalivahtia Tomi Bergendahlin loukattua itsensä erän alkupuolella, mutta vaihdos ei vaikutanut kotijoukkueen oteisin. Kumpikin joukkue yritti ottaa pelin hallintaansa pitämällä pallloa ja liikuttamalla sitä pelaajalta toiselle. Erän lopussa Matti Koskelan saama 2 minuutin rangaistus kostautui Classicille Teijo Vienolan tehdessä ottelun avausmaalin Jussi Taskisen syötöstä. Tauolle siis kotijoukkueen johtoasemassa.

Toiseen erään ei kentälle astellut kuin yksi joukkue. Classicin valmentajan Pasi Peltolan luettua madonluvut kopissa pelaajilleen muuttui vierasjoukkueen pelaaminen aktiivisemmaksi ja yritteliäämmäksi kotijoukkueen pelaajien mietiskellessä jo tulevaa joulua ja joulupukin tuomia lahjoja. Runsaan yhdeksän minuutin pelaamisen jälkeen taululla olivat lukemat 1 – 3. Tässä vaiheessa kotijoukkuekin innnostui toviksi pelailemaan ja nousi tasoihin parilla näyttävällä maalilla. Ilo tasoituksesta oli kuitenkin ennenaikainen, sillä Classic teki erään vielä kolme maalia kotijoukkueen pelaajien yliyrittämistä seuranneista virheistä. Erän viimeinen maali ylivoimalla oli hyvä osoitus Classicin pelaajien osaamisesta. Kotijoukkueen pelatessa alivoimalla puolustusasetelma hajosi hetkeksi ja vierasjoukkue siirteli nopeasti palloa mieheltä toiselle maaliin asti. Tauolle siis lukemissa 3 – 6

Kolmannen erän alkupuolella Henri Johansson siirsi Classicin ylivoimalla jo neljän maalin johtoon. FBT yritti pysyä kyydissä mukana ja yritys palkittiin ajassa 46.51 kun Juha Tikka kavensi lukemiksi 4 - 7 . Kotijoukkue alkoi sulaa kohmeesta ja päästä peliin mukaan. Kymmenisen minuuttia myöhemmin lukemat 5 – 7, tekijänä Teijo Vienola Matti Vapaniemen syötöstä. 28 sekuntia ennen ottelun loppua FBT Pori kavensi vielä tilanteeksi 6-7, mutta siihen se sitten jäi ja sarjapisteet matkasivat Tampereelle Classicin mukana.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Classicin valmentaja Pasi Peltola totesi joukkueensa pelanneen huonosti, mutta saavuttaneen otteluun asetetun tavoitteen eli kaksi sarjapistettä. Ottelu oli Classicille jo kolmas lyhyen ajan sisällä MM-kisatauon jälkeen. Tero Karppasen parantuneet otteet olivat Peltolalle mieluisia. " Mukava nähdä, että vanha koirakin alkaa pikku hiljaa lämmetä kevättä kohden".

FBT Porin valmentaja Sami Väre oli tyytyväinen joukkueensa nousuun tasatilanteeseen 3 – 3, mutta sen jälkeinen yliyrittäminen ja sen seurauksena annetut maalintekopaikat, joista Classic myös armotta rankaisi, eivät sen sijaan lämmittäneet valmentajaa. Molemmilla joukkueilla oli useita paikkoja maalintekoon, mutta FBT Pori ei pystynyt omiaan hyödyntämään. "Sarjapisteet ovat tässä vaiheessa tärkeitä ja kun niitä ei saavuteta, ei ole merkitystä pelattiinko hyvin vai huonosti"

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää