Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic oli jälleen parempi

 
Classic oli jälleen parempi


Tamperelainen SC Classic kohtasi FBT Porin sunnuntai-iltana Urheilutalolla ja vei pisteet mennessään Manseen.

Kotijoukkueen odotukset illan otteluun olivat korkealla, kun kaksi edellistä kotiottelua oli sujunut perin mallikkaasti. Toiveet pisteiden jäämisestä Poriin olivat varsin realistisia mikäli pystyttäisiin pelaamaan samalla tasolla kuin edellisissä peleissä.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja tarkkaa peliä molemmin puolin vierasjoukkueen ajoittain hallitessa ottelua. Kotijoukkue joutui vaihtamaan maalivahtia Tomi Bergendahlin loukattua itsensä erän alkupuolella, mutta vaihdos ei vaikutanut kotijoukkueen oteisin. Kumpikin joukkue yritti ottaa pelin hallintaansa pitämällä pallloa ja liikuttamalla sitä pelaajalta toiselle. Erän lopussa Matti Koskelan saama 2 minuutin rangaistus kostautui Classicille Teijo Vienolan tehdessä ottelun avausmaalin Jussi Taskisen syötöstä. Tauolle siis kotijoukkueen johtoasemassa.

Toiseen erään ei kentälle astellut kuin yksi joukkue. Classicin valmentajan Pasi Peltolan luettua madonluvut kopissa pelaajilleen muuttui vierasjoukkueen pelaaminen aktiivisemmaksi ja yritteliäämmäksi kotijoukkueen pelaajien mietiskellessä jo tulevaa joulua ja joulupukin tuomia lahjoja. Runsaan yhdeksän minuutin pelaamisen jälkeen taululla olivat lukemat 1 – 3. Tässä vaiheessa kotijoukkuekin innnostui toviksi pelailemaan ja nousi tasoihin parilla näyttävällä maalilla. Ilo tasoituksesta oli kuitenkin ennenaikainen, sillä Classic teki erään vielä kolme maalia kotijoukkueen pelaajien yliyrittämistä seuranneista virheistä. Erän viimeinen maali ylivoimalla oli hyvä osoitus Classicin pelaajien osaamisesta. Kotijoukkueen pelatessa alivoimalla puolustusasetelma hajosi hetkeksi ja vierasjoukkue siirteli nopeasti palloa mieheltä toiselle maaliin asti. Tauolle siis lukemissa 3 – 6

Kolmannen erän alkupuolella Henri Johansson siirsi Classicin ylivoimalla jo neljän maalin johtoon. FBT yritti pysyä kyydissä mukana ja yritys palkittiin ajassa 46.51 kun Juha Tikka kavensi lukemiksi 4 - 7 . Kotijoukkue alkoi sulaa kohmeesta ja päästä peliin mukaan. Kymmenisen minuuttia myöhemmin lukemat 5 – 7, tekijänä Teijo Vienola Matti Vapaniemen syötöstä. 28 sekuntia ennen ottelun loppua FBT Pori kavensi vielä tilanteeksi 6-7, mutta siihen se sitten jäi ja sarjapisteet matkasivat Tampereelle Classicin mukana.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Classicin valmentaja Pasi Peltola totesi joukkueensa pelanneen huonosti, mutta saavuttaneen otteluun asetetun tavoitteen eli kaksi sarjapistettä. Ottelu oli Classicille jo kolmas lyhyen ajan sisällä MM-kisatauon jälkeen. Tero Karppasen parantuneet otteet olivat Peltolalle mieluisia. " Mukava nähdä, että vanha koirakin alkaa pikku hiljaa lämmetä kevättä kohden".

FBT Porin valmentaja Sami Väre oli tyytyväinen joukkueensa nousuun tasatilanteeseen 3 – 3, mutta sen jälkeinen yliyrittäminen ja sen seurauksena annetut maalintekopaikat, joista Classic myös armotta rankaisi, eivät sen sijaan lämmittäneet valmentajaa. Molemmilla joukkueilla oli useita paikkoja maalintekoon, mutta FBT Pori ei pystynyt omiaan hyödyntämään. "Sarjapisteet ovat tässä vaiheessa tärkeitä ja kun niitä ei saavuteta, ei ole merkitystä pelattiinko hyvin vai huonosti"

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää