Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Honka Akatemia - 100Unta Akatemia 7-2

 
Honka Akatemia - 100Unta Akatemia 7-2


Espoon Tapiolan Esport-areenalla pelattiin lauantaina 20.12.2008 Talenttiakatemioiden SM-sarjaottelu Honka Akatemia-100Unta Akatemia. Peli päättyi kotijoukkueen selvään 7-2 (4-0) voittoon. Numerot jopa mairittelevat satakuntalaisia. Honka Akatemia antoi oivan oppitunnin siitä, miten pelaajia ja palloa liikutellaan.

Peli oli koko ajan Honka Akatemian kovaa painostusta. Satakuntalaisten keskikenttä oli täysin tuuliajolla ja pelaajat olivat honkalaisia jatkuvasti pari askelta perässä. Ainoastaan hongalaisten huono viimeistelytaito piti alkuun tilanteen tasana. Hongan ensimmäinen maali tuli komealla laukaksella 16 metristä 27 minuutilla ja Hongan toinen maali 29 minuutilla katkaisi lopullisesti 100Unta Akatemian pelaajien selkärangan. 100Unta Akatemian pelaajien päät painuivat ja yritys loppui siihen maaliin. Toisen maalin jälkeen hongalaiset pääsivät esittämään parastaan ja puoliaika pelasti satakuntalaiset lisätakaiskuilta. Toinen puoliaika oli hieman tasaisempaa. Hongalaiset pudottivat vauhtia ja satakuntalaisten vaihdot ja pelipaikkojen muutokset toivat hieman ryhtiä peliin.

100Unta Akatemian joukkuepelaamisesta ja taktiikan noudattamisesta ei ollut tietoakaan. Etukäteen tiedettiin, että Honka Akatemia tulee kovaa ja siihen täytyy vastata tiukalla puolustuksella ja vastaiskuilla. Vastaiskuihin oli vaikea päästä ja yleensäkin pelata jalkapalloa, jos syöttöjä ei saada omille. Lisäksi satakuntalaisten vauhti ei riittänyt ja pelaajat olivat koko pelin ajan perässähiihtäjiä. 100Unta Akatemian valmentaja Samu Koski totesikin, että peli oli hyvä opetus pelaajille. " Vaikka ollaan satakuntalaisten joukkueiden edustusjoukkueessa, tempo ja asenne ei riitä valtakunnallisella tasolla". 100Unta Akatemian pelaajista ainoastaan ensikertalainen Aki Jylli voi olla tyytyväinen suoritukseensa.

Honka Akatemia - 100Unta Akatemia 7-2 (4-0)
27 min Antti Mäkijärvi 1-0
29 min Puja Miraftabi 2-0
31 min Puja Miraftabi 3-0
37 min Puja Miraftabi 4-0
53 min Jaakko Tammilehto 5-0
56 min Jussi Välilä 5-1
74 min Ionel Armeani 6-1 rp.
84 min Ionel Armeani 7-1
88 min Jonne Tuominen 7-2

100Unta Akatemian aloituskokoonpano ( suluissa syntymävuosi, seura):
Jere Narkko (92, P-Iirot)(=> Tommi Heinonen 46 min)- Jonne Tuominen (91,Jazz-j), Eetu Setänen (91, P-Iirot) (=>Niko Mattila 46 min), Markus Virtanen (92, P-Iirot), Antti Horjanheimo ( 90, P-Iirot)(=>Patrick Urmson 46 min) - Jussi Välilä (90,MuSa), Verneri Salminen (91, P-Iirot), Topi Mattila (92, Jazz-j)(=> Lassi Tukiainen 46 min), Aki Jylli ( 92, MuSa) - Rami Ahonen (91, Jazz-j), Juuso Hiedanpää 46 min (91, Jazz-j)(=> Jani Heinonen 65 min)
Vaihdossa:Tommi Heinonen (91, Jazz-j), Patrick Urmson (90, P-Iirot), Jani Heinonen (92, MuSa), Lassi Tukiainen (91, Jazz-j), Niko Mattila (91, Jazz-j)


100Unta Akatemian tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle




Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää