Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Honka Akatemia - 100Unta Akatemia 7-2

 
Honka Akatemia - 100Unta Akatemia 7-2


Espoon Tapiolan Esport-areenalla pelattiin lauantaina 20.12.2008 Talenttiakatemioiden SM-sarjaottelu Honka Akatemia-100Unta Akatemia. Peli päättyi kotijoukkueen selvään 7-2 (4-0) voittoon. Numerot jopa mairittelevat satakuntalaisia. Honka Akatemia antoi oivan oppitunnin siitä, miten pelaajia ja palloa liikutellaan.

Peli oli koko ajan Honka Akatemian kovaa painostusta. Satakuntalaisten keskikenttä oli täysin tuuliajolla ja pelaajat olivat honkalaisia jatkuvasti pari askelta perässä. Ainoastaan hongalaisten huono viimeistelytaito piti alkuun tilanteen tasana. Hongan ensimmäinen maali tuli komealla laukaksella 16 metristä 27 minuutilla ja Hongan toinen maali 29 minuutilla katkaisi lopullisesti 100Unta Akatemian pelaajien selkärangan. 100Unta Akatemian pelaajien päät painuivat ja yritys loppui siihen maaliin. Toisen maalin jälkeen hongalaiset pääsivät esittämään parastaan ja puoliaika pelasti satakuntalaiset lisätakaiskuilta. Toinen puoliaika oli hieman tasaisempaa. Hongalaiset pudottivat vauhtia ja satakuntalaisten vaihdot ja pelipaikkojen muutokset toivat hieman ryhtiä peliin.

100Unta Akatemian joukkuepelaamisesta ja taktiikan noudattamisesta ei ollut tietoakaan. Etukäteen tiedettiin, että Honka Akatemia tulee kovaa ja siihen täytyy vastata tiukalla puolustuksella ja vastaiskuilla. Vastaiskuihin oli vaikea päästä ja yleensäkin pelata jalkapalloa, jos syöttöjä ei saada omille. Lisäksi satakuntalaisten vauhti ei riittänyt ja pelaajat olivat koko pelin ajan perässähiihtäjiä. 100Unta Akatemian valmentaja Samu Koski totesikin, että peli oli hyvä opetus pelaajille. " Vaikka ollaan satakuntalaisten joukkueiden edustusjoukkueessa, tempo ja asenne ei riitä valtakunnallisella tasolla". 100Unta Akatemian pelaajista ainoastaan ensikertalainen Aki Jylli voi olla tyytyväinen suoritukseensa.

Honka Akatemia - 100Unta Akatemia 7-2 (4-0)
27 min Antti Mäkijärvi 1-0
29 min Puja Miraftabi 2-0
31 min Puja Miraftabi 3-0
37 min Puja Miraftabi 4-0
53 min Jaakko Tammilehto 5-0
56 min Jussi Välilä 5-1
74 min Ionel Armeani 6-1 rp.
84 min Ionel Armeani 7-1
88 min Jonne Tuominen 7-2

100Unta Akatemian aloituskokoonpano ( suluissa syntymävuosi, seura):
Jere Narkko (92, P-Iirot)(=> Tommi Heinonen 46 min)- Jonne Tuominen (91,Jazz-j), Eetu Setänen (91, P-Iirot) (=>Niko Mattila 46 min), Markus Virtanen (92, P-Iirot), Antti Horjanheimo ( 90, P-Iirot)(=>Patrick Urmson 46 min) - Jussi Välilä (90,MuSa), Verneri Salminen (91, P-Iirot), Topi Mattila (92, Jazz-j)(=> Lassi Tukiainen 46 min), Aki Jylli ( 92, MuSa) - Rami Ahonen (91, Jazz-j), Juuso Hiedanpää 46 min (91, Jazz-j)(=> Jani Heinonen 65 min)
Vaihdossa:Tommi Heinonen (91, Jazz-j), Patrick Urmson (90, P-Iirot), Jani Heinonen (92, MuSa), Lassi Tukiainen (91, Jazz-j), Niko Mattila (91, Jazz-j)


100Unta Akatemian tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää