Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Onko SaiPa löytänyt korvaajat koville menetyksilleen

 
Onko SaiPa löytänyt korvaajat koville menetyksilleen

Heikki Mälkiän valmentama Lappeenrannan SaiPa menetti kevään ja kesän aikana joukon tärkeitä avainpelaajiaan. Joukkueen maalivahdit jäivät molemmat seuraan. Erinomaisen kauden viime vuonna pelannut Rob Zepp jatkaa seuran ykkösvahtina saaden kovan kilpailijan Mikko Strömbergistä. Runkosarjassa torjuntaprosentilla 92,89 torjunut Zepp tulee olemaan SaiPan ensi kauden tärkeimpiä pelaajia varsinkin, kun puolustukseen tuli kesän aikana iso lovi. Joukkue menetti takalinjoiltaan Olli Malmivaaran ja Kristian Kudrocin. Lappeenrannassa itsensä läpilyönyt Malmivaara suuntasi Suomen rajojen ulkopuolelle kiekkoilemaan. Kudroc puolestaan hyväksyi Tampereen Ilveksen sopimustarjouksen ja kiekkoilee näin ollen Tampereella alkavalla kaudella. Puolustuksesta lähti myös kooltaan pienempi, mutta taidoiltaan vähintään yhtä hyviä kavereita enemmänkin. Kapteenina ollut Petri Kokko suuntasi kauden päätyttyä Ruotsin Elitserieniin. Jussi Timonen puolestaan monen yllätykseksi lähti haistelemaan NHL-tuulia Philadelphian leiriin. Tilalle joukkue hankki kaksi isokokoista suomalaispuolustajaa Lukosta ja Ilveksestä. Lukon takalinjoilla pienelle peliajalle jäänyt Pauli Levokari liittyi joukkueeseen, kun Raumalta ei peliaikaa ollut tiedossa. Ilveksestä puolestaan joukkueeseen liittyi Joonas Rönnberg. Hyökkäävään rooliin puolustukseen hankittiin Ruotsista Henrik Petré. SaiPan hyökkäyspää koki myös kovia kolauksia kesän aikana. Viime kaudella Lappeenrannan tehokkain pistemies Ville Viitaluoma siirtyi Espoon Bluesin riveihin. HIFK:sta Lappeenrantaan aikoinaan siirtynyt Joonas Vihko jatkaa uraansa puolestaan Hämeenlinnassa. Tampereen Ilveksessä ja Rauman Lukossa pelannut Ville Snellman hakee SaiPasta uutta nousua uralleen. Vähäiset tehopisteet Lukossa kahden kauden aikana tehnyt Snellman on varmasti joukkueen kannattajien suurennuslasin alla. Ruotsalaisväriä hyökkäykseen tuo Emil Lundberg ja Jens Bergenström.

Lappeenrannan SaiPa Ismo Läntisen vihosta katsottuna:

YKSI IDÄN IHMEISTÄ SAIPA
Yleensä, kun SM-liiga -joukkueet selailevat otteluohjelmaa ja varsinkin sieltä vierasotteluita niin todetaan,  no tuossa mennään Lappeenrantaan sieltä ”haetaan” vieraspisteet. Kuitenkin viimeistään Kisapuiston jäälle verryttelyyn luistellessa tulee toisiin ajatuksiin, kun kovaäänisistä raikuu ja katsomo laulaa SAIPAN ihanaa YKSI IDÄN IHMEISTÄ SAIPA SAIPA FANI LAULUA
Matka bussilla  Lappeenrannan keskustasta kohti laitakaupungilla sijaitsevaa Kisapuiston jäähallia on jo pistänyt ajatukset johonkin muualle kuin itse otteluun. Tie vie läpi harmaitten vanhojen omakotitaloalueitten eikä ihan ensimmäiseksi tulee mieleen, että täällä pelataan SM-liigaa.
Kudroc Kristian,SaiPa
Kristian Kudroc lähti Tampereen Ilvekseen.
Kari Saha / UrheiluPori.comLevokari Pauli,Lukko
Pauli Levokari tuo kokoa SaiPan puolustukseen.
Kari Saha / UrheiluPori.com


NOPEITA PIKKUMIEHIÄ
SAIPA on aina tunnettu hyvin luistelevista pelaajista. Nykyisessä SaiPassa heitä parhaimillaan edustaa KIMMO KOSKENKORVA (28v) 173cm 78kg.  ”Kossu” KOSKENKORVA omaa huikean luistelunopeuden.

UUDET ”SPUTNIKIT” RUOTSIN ELITSERIENISTÄ
 91 JENS BERGENSTRÖM (26v) LEKSANDISTA ja 51 EMIL LUNDBERG (24v) LULEÅSTA
Molemmat hyökkääjät ovat nopeita luistelijoita ja valmentajille HEIKKI MÄLKIÄLLE ja ARI-PEKKA SELINILLE tärkeitä pelaajia. Saipa tulee olemaan tänäkin kautena hyökkäyksen osalta erittäin nopea.

PUOLUSTUKSEEN ISOJA MIEHIÄ
ILVEKSESTÄ JOONAS RÖNNBERG (23v) 192 cm 91 kg ja LUKOSTA PAULI LEVOKARI (28v) 198 cm 110kg.

SAIPA HAKEE YLLÄTYSKORTTIA RUOTSISTA
SÖDERTÄLJESTÄ tuleva HERIK PETRE (27v) 187cm 92kg on pelannut 282 Elitserienin ottelua.
Petre ei ole tilastoihin pisteitä paljon merkkauttanut. Kuitenkin häntä pidetään hyvänä pelintekijänä ja odotetaan SaiPassa ottavan ison roolin kiekollisena puolustajana. MÄLKIÄLTÄ ja SAIPALTA tämä on oiva yritys jalostaa isokokoisesta PETRESTÄ huippupuolustaja. PETREN on vuonna 1997 NHL-joukkue WASHINGTON CAPITALS varannut  6. kierros # 143.

Pienet seurat uusia pelaajia etsiessään pelaavat kuin eräänlaista shakkia. Tämä Saipan yritys on yksi hienoimmista. Onnistuessaan kyseisellä Petrellä on ainoastaan taivas rajana.

MAALISSA PELAA NUMERO 72 ROB ZEPP
SAIPAN todellinen TÄHTI on maalissa pelaava KANADALAINEN ROB ZEPP ( 25v)
185cm 89kg, NHL-varaus 2001 CAROLINA HURRICANES 4.kierros # 110

PIENI SUURI MIES
Saipan kapteenina tulevalla kaudella toimii KIMMO KOSKENKORVA.Siirrot:
Tulleet:
Pauli Levokari Lukko
Ville Snellman Ilves
Petri Koskinen Jukurit/Mestis
Joonas Rönnberg Ilves
Henrik Petré Södertälje/SWE
Jens Bergenström Leksand/SWE
Janne Jokila FPS/Mestis
Mikko Hakkarainen KalPa
Sami Ryhänen Lukko
Emil Lundberg Luleå/SWE
Kalle Kaijomaa Jukurit/Mestis

Lähteneet:
Jarno Virkki SaPKo
Olli Malmivaara Lowell Devils
Markus Rämä KooKoo
Peter Nylander Timrå IK/SWE
Ville Hostikka FPS/Mestis
Mika Skyttä Herlev Hornets
Morten Ask Djurgården/SWE
Jussi Timonen Philadelphia
Ville Viitaluoma Blues
Joonas Vihko HPK
Tuomas Vänttinen JYP
Antti Pihlström HPK
Kristian Kudroc Ilves
Petri Kokko Timrå IK/SWE

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivullePauliLevokari

Pauli Levokari

7.4.1978 Luvia
Tiedot


Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää