Kolmannen erän uinahdus SBS:n tuho

Salibandyottelu kestää 60 minuuttia. Sen sai SBS Pori lauantain värikkäässä ottelussa kokea. SBS pelasi Helsingin IFK:ta vastaan hyvin, mutta hävisi kotikentällään lopulta 7-9 (5-2, 2-2, 0-5)-lukemin.

Ottelu ratkesi SBS:n sysimustaan kolmanteen erään. Salibandyn 1. divisioonassa suoraa putoamista vastaan taisteleva HIFK vei viimeisen erän tyylipuhtaasti 5-0-numeroin.

Kotijoukkueen kolmas kenttä (A. Virtanen – Nieminen – Lamminen) oli pelipäällä. Etenkin hattutempun tehnyt A-juniori-ikäinen Tino Lamminen oli vauhdissa.

Kaikki maalinsa ensimmäisessä erässä tehnyt Lamminen, 19, oli tyytyväinen maaleihinsa, muttei pelin lopputulokseen.

- Koko ketjun peli oli hyvää. Oli helppo iskeä maaleja loistopasseista. Henkilökohtaiset onnistumiset lämmittävät, mutta muuten tappio harmittaa, aikaisemmin kaudella yhden maalin tehnyt Lamminen totesi.

SBS:n valmentaja Ismo Läntinen oli tyytyväinen pelin kokonaisilmeeseen, mutta ihmetteli kolmannen erän uinahduksia.

- En tiedä, mikseivät pelaajaamme voi puolustaa kurinalaisesti johtoasemassa. Selvä johto luisui kolmannessa erässä käsistä. HIFK halusi nähtävästi voittoa enemmän, Läntinen harmitteli.

- Ottelu oli hyvä ja vauhdikas, niin kuin aina HIFK:ta vastaan. Saimme paljon laukauksia, mutta vastustajan maalivahti Fredrik Hollsten oli mainio.

Jarmo Lehtinen Pesäkarhujen pelinjohtajaksi

Naisten superpesiksessä päättyneellä kaudella SM-pronssia voittanut Pesäkarhut Porista on nimennyt uudeksi pelinjohtajakseen Jarmo Lehtisen.

Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

NHL:n varaustilaisuus jatkui tänään toisesta kierroksesta alkaen.

Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen hallitsevat mestarit lähtevät erilaisista asemista alkavaan kauteen.

Ässien B-juniorit finaaliin

Porin Ässien B-juniorit selvisivät omassa turnauksessa hienosti finaaliin. Finaali pelataan poikkeuksellisesti jo kello 15.15. Porilaiset kohtaavat ruotsalaisjoukkue FIK:n.

Ässät Pitsiturnauksen finaaliin

Porin Ässät kaatoi välierässä Oulun Kärpät. Ässät eteni finaaliin. Seuraa ottelu suorana osoitteessa www.urheilusuomi.com!!!