Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Canal+ on valinnut tv-ottelunsa

 
Canal+ on valinnut tv-ottelunsa

Viime kautiseen tapaan Canal+ ja Nelonen televisioi jääkiekon SM-liigan hetket kauden avauksesta aina päätökseen. Keväällä televisioitavat ottelut päättyivät juuri Isonmäen halliin, missä HPK onnistui katkaisemaan finaalisarjan edukseen. Alkavalla kaudella marraskuun alkuun mennessä Canal+:n tilaajat pääsevät toteamaan porilaisen kiekkoyleisön mylvinnän kahdessa televisioitavassa ottelussa. Tiistaina 26.9. Ässien vieraaksi saapuu puolustava mestari HPK. Toinen televisio ottelu pelataan lokakuun 26. päivä Jokereita vastaan. Toistaiseksi Ässien vierasotteluita ei ollut valittujen otteluiden listalla. Nyt julkaistu lista käsittää ottelut marraskuun alkuun asti. Otteluiden pääselostajana jatkaa J-P Jalo. Canal+:n studiotiimiin liittyy myös Kari Tyni ja Jukka Koivu. Kommentaattoreina jatkavat viime kaudesta tutut Timo Peltomaa ja Mika Kortelainen.

UrheiluPori.com
,Canal+
Kari Saha / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAnton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää
Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Matti Lamberg sekä puolustaja Kristian Tuohilampi siirtyvät Ässiin kaksivuotisilla sopimuksilla. Lisäksi maalivahti Henri Kiviaho siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää