Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porille kova vahvistus

 
SBS Porille kova vahvistus

Porin kaupungin yhdeksi parhaimmaksi hyökkääjäpelaajaksi luonnehdittu Tommi Toivola (23) on solminut 1. divisioonaan nousseen salibandyseura SBS Porin kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen. Toivola siirtyy SBS Poriin FBT Porista, jossa oli viime kaudella jouk-kueensa ja 1. divisioonan pistekärkiä 44 tehdyllä pisteellä (28 + 16). Ennen FBT Poria Toivola pelasi viisi kautta Porin Salibandykarhut ry:ssä.
SBS Porin päävalmentaja Ismo Läntinen iloitsee Toivolan päätöksestä.

- Saimme joukkueeseen nuoresta iästään huolimatta erittäin kokeneen maalintekijän ja todellisen taitopelaajan, sanoo Läntinen.

Toivola haluaa tällä sopimuksella kokea uusia haasteita ja uusia tuulia,

- SBS Pori on tällä hetkellä verrattavissa valmennukseltaan ja hallinnoltaan liigaseuraan. Sellaiseen on upea lähteä mukaan. Se varmistaa myös kehittymisen pelaajana, kertoo Toivola.
Toivola Tommi,FBT Pori
Kari Saha / UrheiluPori.com
Toivola Tommi,FBT Pori
Kari Saha / UrheiluPori.com

Porin Salibandyosakeyhtiö – SBO Porin hallituksen puheenjohtaja Jouni Lehtimäki ei myöskään peittele tyytyväisyyttään.

- Tommi oli ainoa pelaaja, jota Miikka Läntisen päätöksen jälkeen enää tavoittelimme. Tommin päätös osoittaa, että olemme SBS Porissa tehneet asioita oikein, koska seuraan on vahvaa vetoa paitsi edustusjoukkuetasolla myös junioripuolella, toteaa Lehtimäki.

SBS Porin junioritoiminnasta vastaavan Porin Salibandyseura ry:n puheenjohtaja ja edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Antti Sillanpää on Lehtimäen kanssa samoilla linjoilla.

- Tommista saimme junioreille uuden positiivisen esikuvan, jota kannattaa seurata ja josta ottaa oppia, painottaa Sillanpää.

SBS Pori on alkavalla kaudella asettanut tavoitteekseen olla 1. divisioonan länsilohkon ensimmäinen tai toinen sekä taistella noususta liigaan. Liigajoukkue SBS Pori on asetettujen tavoitteiden mukaan viimeistään 24.4.2009, jolloin seura täyttää 15 vuotta.


SBS Porin tiedoitteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot

MiikkaLäntinen

Miikka Läntinen

12.2.1984
Tiedot

TommiToivola

Tommi Toivola

15.6.1983
Tiedot


Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää