Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porille kova vahvistus

 
SBS Porille kova vahvistus

Porin kaupungin yhdeksi parhaimmaksi hyökkääjäpelaajaksi luonnehdittu Tommi Toivola (23) on solminut 1. divisioonaan nousseen salibandyseura SBS Porin kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen. Toivola siirtyy SBS Poriin FBT Porista, jossa oli viime kaudella jouk-kueensa ja 1. divisioonan pistekärkiä 44 tehdyllä pisteellä (28 + 16). Ennen FBT Poria Toivola pelasi viisi kautta Porin Salibandykarhut ry:ssä.
SBS Porin päävalmentaja Ismo Läntinen iloitsee Toivolan päätöksestä.

- Saimme joukkueeseen nuoresta iästään huolimatta erittäin kokeneen maalintekijän ja todellisen taitopelaajan, sanoo Läntinen.

Toivola haluaa tällä sopimuksella kokea uusia haasteita ja uusia tuulia,

- SBS Pori on tällä hetkellä verrattavissa valmennukseltaan ja hallinnoltaan liigaseuraan. Sellaiseen on upea lähteä mukaan. Se varmistaa myös kehittymisen pelaajana, kertoo Toivola.
Toivola Tommi,FBT Pori
Kari Saha / UrheiluPori.com
Toivola Tommi,FBT Pori
Kari Saha / UrheiluPori.com

Porin Salibandyosakeyhtiö – SBO Porin hallituksen puheenjohtaja Jouni Lehtimäki ei myöskään peittele tyytyväisyyttään.

- Tommi oli ainoa pelaaja, jota Miikka Läntisen päätöksen jälkeen enää tavoittelimme. Tommin päätös osoittaa, että olemme SBS Porissa tehneet asioita oikein, koska seuraan on vahvaa vetoa paitsi edustusjoukkuetasolla myös junioripuolella, toteaa Lehtimäki.

SBS Porin junioritoiminnasta vastaavan Porin Salibandyseura ry:n puheenjohtaja ja edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Antti Sillanpää on Lehtimäen kanssa samoilla linjoilla.

- Tommista saimme junioreille uuden positiivisen esikuvan, jota kannattaa seurata ja josta ottaa oppia, painottaa Sillanpää.

SBS Pori on alkavalla kaudella asettanut tavoitteekseen olla 1. divisioonan länsilohkon ensimmäinen tai toinen sekä taistella noususta liigaan. Liigajoukkue SBS Pori on asetettujen tavoitteiden mukaan viimeistään 24.4.2009, jolloin seura täyttää 15 vuotta.


SBS Porin tiedoitteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot

MiikkaLäntinen

Miikka Läntinen

12.2.1984
Tiedot

TommiToivola

Tommi Toivola

15.6.1983
Tiedot


Karhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää