Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porille kova vahvistus

 
SBS Porille kova vahvistus

Porin kaupungin yhdeksi parhaimmaksi hyökkääjäpelaajaksi luonnehdittu Tommi Toivola (23) on solminut 1. divisioonaan nousseen salibandyseura SBS Porin kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen. Toivola siirtyy SBS Poriin FBT Porista, jossa oli viime kaudella jouk-kueensa ja 1. divisioonan pistekärkiä 44 tehdyllä pisteellä (28 + 16). Ennen FBT Poria Toivola pelasi viisi kautta Porin Salibandykarhut ry:ssä.
SBS Porin päävalmentaja Ismo Läntinen iloitsee Toivolan päätöksestä.

- Saimme joukkueeseen nuoresta iästään huolimatta erittäin kokeneen maalintekijän ja todellisen taitopelaajan, sanoo Läntinen.

Toivola haluaa tällä sopimuksella kokea uusia haasteita ja uusia tuulia,

- SBS Pori on tällä hetkellä verrattavissa valmennukseltaan ja hallinnoltaan liigaseuraan. Sellaiseen on upea lähteä mukaan. Se varmistaa myös kehittymisen pelaajana, kertoo Toivola.
Toivola Tommi,FBT Pori
Kari Saha / UrheiluPori.com
Toivola Tommi,FBT Pori
Kari Saha / UrheiluPori.com

Porin Salibandyosakeyhtiö – SBO Porin hallituksen puheenjohtaja Jouni Lehtimäki ei myöskään peittele tyytyväisyyttään.

- Tommi oli ainoa pelaaja, jota Miikka Läntisen päätöksen jälkeen enää tavoittelimme. Tommin päätös osoittaa, että olemme SBS Porissa tehneet asioita oikein, koska seuraan on vahvaa vetoa paitsi edustusjoukkuetasolla myös junioripuolella, toteaa Lehtimäki.

SBS Porin junioritoiminnasta vastaavan Porin Salibandyseura ry:n puheenjohtaja ja edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Antti Sillanpää on Lehtimäen kanssa samoilla linjoilla.

- Tommista saimme junioreille uuden positiivisen esikuvan, jota kannattaa seurata ja josta ottaa oppia, painottaa Sillanpää.

SBS Pori on alkavalla kaudella asettanut tavoitteekseen olla 1. divisioonan länsilohkon ensimmäinen tai toinen sekä taistella noususta liigaan. Liigajoukkue SBS Pori on asetettujen tavoitteiden mukaan viimeistään 24.4.2009, jolloin seura täyttää 15 vuotta.


SBS Porin tiedoitteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot

MiikkaLäntinen

Miikka Läntinen

12.2.1984
Tiedot

TommiToivola

Tommi Toivola

15.6.1983
Tiedot


Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää