Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Narukerän juniorit vieraskentillä

 
Narukerän juniorit vieraskentillä

Narukerän B-juniorit

Lauantaina Lappeenrannan Veiterä tiedettiin kovaksi ryhmäksi ja se olikin valmiimpi ja otti suurinumeroisen voiton 10-2 (6-0). Numerot eivät aivan tee oikeutta tappion kärsineelle joukkueelle.

Veiterä/B-Narukerä/B 10-2 (6-0)

Sunnuntaina Mikkelin Kamppareita vastaan käytyyn peliin joukkue oli hienosti koonnut itsensä ja otti makean 3-2 (1-1) voiton. Narukerä hallitsi tilanteita selvemmin mitä numerot kertovat, mutta viimeistely oli ajoittain vaikeaa.
Narukerän maaleista kaksi teki Jere Koivula, Aatu Joki antoi molempiin maaleihin loistavan syötön. Voittomaalin iski sisään pelin 73 minuutilla Juuso Heikkinen siirtäen Narukerän 3-1 johtoon. Lopussa peli hieman passivoitui ja vastustaja pääsi vielä maalinpäähän helpohkolla maalilla, mutta erittäin tärkeä voitto irtosi 3-2.

Kampparit/B-Narukerä/B 2-3 (1-1)

Narukerän A-juniorit

Joukkue joutui lähtemään matkaan vajaalla miehityksellä, koska osa pelaajista pelasi samaan aikaan bandyliigaa Helsingissä.

Lauantaina Lappeenrannan Veiterän A-juniorit olivat etukäteenkin vaikeaksi vastustajaksi tiedetty joukkue ja se pyöritteli 16-2 (7-0) voiton, osittain B-junioripitoisesta joukkueesta.

Veiterä/A – Narukerä/A 16-2 (7-0)

Sunnuntaina Mikkelin Kampparit peliin A-juniorit saivat vahvistuksen suoraan Helsingistä, kun Juuso Normio matkusti Mikkeliin heti bandyliiga pelin jälkeen. Kotikentällään Narukerän A pyöritteli täydellä miehityksellään suurinumeroisen voiton Kamppareista kaksi viikkoa sitten, mutta nyt oli odotettavissa tiukempaa. Voitto heltisi kuitenkin maalein 5-2 (1-1). Normion todella kannatti matkustaa Mikkeliin, sillä tuloksena oli kolme maalia, muista maaleista vastasivat Eero Hämäläinen ja Eero Mäkinen. Kokonaisuutena Narukerä hallitsi peliä selvästi ja voitto olisi hieman paremmalla viimeistelyllä voinut olla paljon suurempikin.

Kampparit/A – Narukerä/A 2-5 (1-1)

Narukerän tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Lue lisää
Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Lue lisää
Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.

Lue lisää
Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Arkipäivänä peli Helsingissä ”lepakkovuorolla” houkuttelee kuin ohrakakko karppaajaa.

Lue lisää
Narukerä aloittaa välierät keskiviikkona

Narukerä aloittaa välierät keskiviikkona

Kaksi hyvin toisensa tuntevaa ja kovaa pelaavaa joukkuetta kohtaavat bandyliigan välierissä. Narukerän ja HIFK:n ottelut ovat yleensä olleet vähämaalisia.

Lue lisää
Narukerä päätti runkosarjan voittoon

Narukerä päätti runkosarjan voittoon

Narukerä nappasi hienon voiton runkosarjan päätöskierroksella ja varmisti samalla kolmospaikkansa.

Lue lisää