Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärpännahka loppiaisen ratoksi

 
Kärpännahka loppiaisen ratoksi

Kolmen ottelun mittaisessa kotivoittoputkessa oleva Porin Ässät lähtee huomenna haastamaan Oulun Kärppiä kotiluolassaan Isomäen hornankattilassa. Viimeisin Ässien kotivoitoista tuli edelliseltä kierrokselta, kun Pelicans kaatui lauantai-illan huumassa "kuuden pisteen ottelussa" 1-0.

- Lauantainen oli iso voitto meille. Peli eteni pitkään 0-0 tilanteessa, jossa virheen merkitys korostuu koko ajan ja pystyimme pelaamaan kylmäpäisesti loppuun asti. Ennen peliä oli vähän juttua, että vastustajan maalivahti on aika kuumakalle, eikä hänellä pitänytkään hermo loppuun saakka, Ässien päävalmentaja Alpo Suhonen tuumasi.

Vierasjoukkue Kärpät on epätasaisen alun jälkeen palannut vanhalle tutulle tasolleen. Viimeisistä 18 ottelusta Kärpät on hävinnyt ainoastaan viisi. Yksi näistä harvinaisista tappiosta tuli Ässiä vastaan Oulussa, kun Sakari Salminen ratkaisi ottelun jatkoajalla.

- Kärpät on pelannut erittäin hyvin ja hilannut itsensä pikkuhiljaa kohti kärkikahinoita, Suhonen tiivistää.

Kaikki kolme joulutauon jälkeistä otteluaan voittanut Kärpät saapuu Poriin ainakin jossain määrin varamiehisenä. Edellisestä Blues ottelusta sivussa olivat Martti Järventie, Oskari Korpikari, Antti Aarnio sekä Toni Dahlman. Lisäksi poissa on tänään harjoituksissa loukkaantunut puolustaja Toni Kiren. Oululaisten ykkösmaalivahti Tuomas Tarkki on kärsinyt polven nivelsiteen venähtämisestä, eikä ole pystynyt pelaamaan. Tosin toinen maalivahti Petri Koivisto on pelannut hyvin.

Ässien maalilla jatkaa Pelicansin lauantaina nollannut Eero Kilpeläinen. Pelaavaan kokoonpanoon ei toistaiseksi ole luvassa muutoksia. Pelikieltonsa vihdoin A-nuorten puolella kärsinyt ja näin Sm-liigassakin edustuskelpoinen Niko Palonen saattaa olla 13. hyökkääjä.

- Nyt jokainen peli on playoffia.

- Severi Sillanpää tulee nousemaan ensi viikolla pelaavaan kokoonpanoon. Hän on äärimmäisen lahjakas pelaaja ja pääsi juuri pois armeijasta, Suhonen kertoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


EeroKilpeläinen

Eero Kilpeläinen

7.5.1985 Juva
Tiedot

SakariSalminen

Sakari Salminen

31.5.1988 Pori
Tiedot

SeveriSillanpää

Severi Sillanpää

7.2.1988 Pori
Tiedot

AlpoSuhonen

Alpo Suhonen

17.6.1948 Valkeakoski
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää