Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Öljymiehet kiillottamaan Urheilutalon parkettia

 
Öljymiehet kiillottamaan Urheilutalon parkettia

FBT Porin tämän vuoden ensimmäinen kotiottelu Urheilutalon kaukalossa pelataan perjantai-illalla, kun vieraaksi saapuu sarjajohtaja Oilers Espoosta.

Viime kausi sujui joukkueelta tosi huonosti, pudotuspeleihin ei ylletty. Täksi kaudeksi päätettiin nostaa joukkueeseen lisää nuoria pelaajia ja antaa myös heille vastuuta, ja hyvin ovatkin nuoret pelaajat haasteeseen vastanneet. Lisääntyneen peliajan ja vastuun myötä ovat nuoret pelaajat vakiinnuttaneet paikkansa pelaavassa kokoonpanossa, minkä vuoksi Oilers on hyvä sekoitus nuoruuden intoa ja kokemuksen syvää rintaääntä.

Joukkueen maalinteosta on päävastuun kantanut kolmikko Lasse Riitesuo ( 14 maalia ), Joni Niiranen (15 maalia ) sekä Petri Jalanko ( 13 maalia ). Kaiken kaikkiaan Oilers on tehnyt kolmanneksi eniten maaleja ( 104 ) ja päästänyt toiseksi vähiten ( 66 ). Puolustuspään pitävyydestä ovat huolehtineet maailmanmestarit Mika Kavekari, Jouni Vehkaoja sekä Tarmo Kirjonen. Maalin suulla pallojen edessä pomppinut kaksikko Henri Korhola ( torjuntaprosentti 90,51 ) ja Mikko Alanko ( 84,87 ) on hoitanut oman tehtävänsä varsin kiitettävästi. 15 pelattua ottelua, joista ainoastaan kaksi on päättynyt tappioon. Nekin juuri ennen joulutaukoa Trackersille ja TPS:lle.

Siinä sitä riittää jälleen kerran haastetta FBT Porin joukkueelle. Vuoden kaksi ensimmäistä ottelua vieraissa eivät sujuneet aivan toivotulla tavalla, tappio molemmista otteluista. Tutulla Urheilutalon parketilla joukkue on kuitenkin yltänyt parhaimmillaan erinomaisiin esityksiin, varsinkin sarjan kärkijoukkueita vastaan. Perjantai-illalla pelattavasta ottelusta voidaan odottaa vastaavaa, kun Daavid kohtaa Goljatin. Armoa ei anneta eikä tunneta, kun sarjassa viimeisenä oleva joukkue lähtee kaatamaan sarjaa johtavaa joukkuetta. Aktiivisella liikkumisella ja tehokkaalla viimeistelyllä on mikä tahansa joukkue kaadettavissa Urheilutalon alustalla. Tervetuloa siis kannustamaan kotijoukkuetta ja seuraamaan perjantai-illan tasokasta salibandynäytelmää Urheilutalolla klo 18.30 alkaen !!

Seuraa heitä:
Oilers

50 Casper Pfitzner - nuori ja nälkäinen maalintekijä
77 Petri Jalanko – vikkeläkinttuinen herrasmies
97 Lasse Riitesuo – aina vaarallinen maalintekijä

FBT Pori
29 Tomi Collander – luvassa näyttävää torjuntatyöskentelyä
41 Lasse Salminen – lunastaako lupauksensa ?
87 Ville Salonen - Sampolan Casanova vauhdissa

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää