Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Öljymiehet kiillottamaan Urheilutalon parkettia

 
Öljymiehet kiillottamaan Urheilutalon parkettia

FBT Porin tämän vuoden ensimmäinen kotiottelu Urheilutalon kaukalossa pelataan perjantai-illalla, kun vieraaksi saapuu sarjajohtaja Oilers Espoosta.

Viime kausi sujui joukkueelta tosi huonosti, pudotuspeleihin ei ylletty. Täksi kaudeksi päätettiin nostaa joukkueeseen lisää nuoria pelaajia ja antaa myös heille vastuuta, ja hyvin ovatkin nuoret pelaajat haasteeseen vastanneet. Lisääntyneen peliajan ja vastuun myötä ovat nuoret pelaajat vakiinnuttaneet paikkansa pelaavassa kokoonpanossa, minkä vuoksi Oilers on hyvä sekoitus nuoruuden intoa ja kokemuksen syvää rintaääntä.

Joukkueen maalinteosta on päävastuun kantanut kolmikko Lasse Riitesuo ( 14 maalia ), Joni Niiranen (15 maalia ) sekä Petri Jalanko ( 13 maalia ). Kaiken kaikkiaan Oilers on tehnyt kolmanneksi eniten maaleja ( 104 ) ja päästänyt toiseksi vähiten ( 66 ). Puolustuspään pitävyydestä ovat huolehtineet maailmanmestarit Mika Kavekari, Jouni Vehkaoja sekä Tarmo Kirjonen. Maalin suulla pallojen edessä pomppinut kaksikko Henri Korhola ( torjuntaprosentti 90,51 ) ja Mikko Alanko ( 84,87 ) on hoitanut oman tehtävänsä varsin kiitettävästi. 15 pelattua ottelua, joista ainoastaan kaksi on päättynyt tappioon. Nekin juuri ennen joulutaukoa Trackersille ja TPS:lle.

Siinä sitä riittää jälleen kerran haastetta FBT Porin joukkueelle. Vuoden kaksi ensimmäistä ottelua vieraissa eivät sujuneet aivan toivotulla tavalla, tappio molemmista otteluista. Tutulla Urheilutalon parketilla joukkue on kuitenkin yltänyt parhaimmillaan erinomaisiin esityksiin, varsinkin sarjan kärkijoukkueita vastaan. Perjantai-illalla pelattavasta ottelusta voidaan odottaa vastaavaa, kun Daavid kohtaa Goljatin. Armoa ei anneta eikä tunneta, kun sarjassa viimeisenä oleva joukkue lähtee kaatamaan sarjaa johtavaa joukkuetta. Aktiivisella liikkumisella ja tehokkaalla viimeistelyllä on mikä tahansa joukkue kaadettavissa Urheilutalon alustalla. Tervetuloa siis kannustamaan kotijoukkuetta ja seuraamaan perjantai-illan tasokasta salibandynäytelmää Urheilutalolla klo 18.30 alkaen !!

Seuraa heitä:
Oilers

50 Casper Pfitzner - nuori ja nälkäinen maalintekijä
77 Petri Jalanko – vikkeläkinttuinen herrasmies
97 Lasse Riitesuo – aina vaarallinen maalintekijä

FBT Pori
29 Tomi Collander – luvassa näyttävää torjuntatyöskentelyä
41 Lasse Salminen – lunastaako lupauksensa ?
87 Ville Salonen - Sampolan Casanova vauhdissa

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää