Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori täydentää maalivahti- ja valmentajaosastoaan

 
FBT Pori täydentää maalivahti- ja valmentajaosastoaan

Maalivahti Mikko Vuorinen siirtyy loppukaudeksi G-Kooveesta FBT Poriin. FBT Porin maalivahti Tomi Bergendahl loukkaantui ennen joulutaukoa ja on vielä epävarmaa, milloin hän on pelikuntoinen. Seura haluaa varmistaa, että loppukauden tiiviin otteluohjelman aikana joukkueen maalivahtiosastossa on riittävästi leveyttä. Lempäälän Kisan kasvatti Vuorinen on edustanut Salibandyliigassa myös Gunnersia ja sekä divarissa Kooveeta. Vuorinen on edustuskelpoinen jo 17.1. pelattavassa ottelussa NST:tä vastaan.

-Täysillä mennään. Tavoitteena on parantaa omaa tekemistä ja sitä kautta koko joukkueen tekemistä.  Jopa playoffpelitkin ovat vielä tavoitettavissa, uskoo 28-vuotias Vuorinen.

Valmennukseen FBT Pori saa vahvistukseksi Jani Kannoston. Sami Väre jatkaa päävalmentajana. Kannosto valmentaa edelleen myös FBT Karhujen A-junioreita. Alkukaudella hän valmensi vielä SB Savoa miesten 1. divisioonassa. Kaksi edellistä kautta taas meni FoSun käskyttäjänä. Porilaisessa salibandyssa "Länä" Kannosto on vaikuttanut vahvasti aiemminkin. 2000-luvun alussa hän toimi SBS Porin valmentajana Salibandyliigassa.

- Kun pyydettiin, niin porilaisen salibandyn vuoksi lähdin mukaan, toteaa Länä paluustaan liigatasolle.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TomiBergendahl

Tomi Bergendahl

28.12.1984
Tiedot

JaniKannosto

Jani Kannosto

Tiedot

SamiVäre

Sami Väre

9.10.1975
Tiedot


Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää