Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ei tullut pistelisäystä Lappeenrannasta

 
Ei tullut pistelisäystä Lappeenrannasta

FBT Pori matkusti lauantaina Lappeenrantaan kohtaamaan NST:n salibandyliigan ottelussa. NST:n hävittyä keskiviikon televisio-ottelussa Josballe selvästi 8 – 1, oli odotusarvo lauantain ottelusta sellainen, että kahden sarjapisteen ryöstäminen Poriin voisi hyvinkin olla mahdollista.

Toisin kuitenkin kävi. NST oli hyvin latautunut illan otteluun ja peittosi FBT:n hyvällä liikkeellä, pallonliikuttelulla ja paljon, hyvinkin paljon taistelevammalla asenteella. Loppujen lopuksi aneemisesti esiintynyt vierasjoukkue oli kuin lauma lampaita, jotka viedään teuraalle. Runsaat kymmenen minuuttia jaksettiin pelata ja yrittää, mutta NST:n ensimmäisen maalin jälkeen usko alkoi jälleen loppua vähitellen erä kerrallaan ottelun loppua kohti.

Ensimmäinen erä taisteltiin tasaisissa merkeissä. Kummankin joukkueen pelaaminen oli tarkkaa ja varovaista ja isompia virheitä yritettiin välttää. Ottelun ensimmäisen maalin teki NST FBT:n pelaajien ylikarvauksen seurauksena, kun erää oli ehditty pelata jo lähes 16 minuuttia. Pari minuuttia lisää ja toinen maali oli nähnyt päivänvalon alivoimapelin vaihtovirheestä. Siihen vielä pari minuuttia ja kolmas maali hieman ennen erätaukoa keskialueen pallonmenetyksen seurauksena.

Toisen erän alku näytti hieman paremmalta, kun FBT kavensi tilanteeksi 3 – 1 Matti Vapaniemen maalilla. Syöttäjänä Joni Rokosa. Sen jälkeen NST painoi kaasua ja vilkutti mennessään hyvästiksi.

Kolmanteen erään lähdettiin lukemista 8 – 2. Maalin suulle asteli kaikkensa antaneen Tomi Collanderin tilalle tuorehko maalivahtihankinta Mikko Vuorinen. Yksi maali meni selän taa vain 31sekunnin pelaamisen jälkeen NST:N pelaajan onnekkaalla ilmalyönnillä, mutta muuten Vuorinen selvisi urakastaan kohtalaisen hyvin.

Vaikka FBT Porin kaksi tehokkainta pelaajaa kokoonpanosta puuttuikin, ei se saa eikä voi olla selityksenä näin hengettömälle esitykselle. Kolme viimeisintä vierasottelua on hävitty selvästi ja ottelu ottelulta esitys on ollut heikompi. Pelaajien yläkerrassa paineet liigassa pelaamisen suhteen voivat sittenkin olla käymässä nuorille miehille liian suuriksi, kun ei vierasotteluissa pystytä kohta enää minkäänlaiseen taisteluun. Pitääkin siis esittää kysymys, että mikä meitä porilaisia oikein vaivaa?

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää