Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ei tullut pistelisäystä Lappeenrannasta

 
Ei tullut pistelisäystä Lappeenrannasta

FBT Pori matkusti lauantaina Lappeenrantaan kohtaamaan NST:n salibandyliigan ottelussa. NST:n hävittyä keskiviikon televisio-ottelussa Josballe selvästi 8 – 1, oli odotusarvo lauantain ottelusta sellainen, että kahden sarjapisteen ryöstäminen Poriin voisi hyvinkin olla mahdollista.

Toisin kuitenkin kävi. NST oli hyvin latautunut illan otteluun ja peittosi FBT:n hyvällä liikkeellä, pallonliikuttelulla ja paljon, hyvinkin paljon taistelevammalla asenteella. Loppujen lopuksi aneemisesti esiintynyt vierasjoukkue oli kuin lauma lampaita, jotka viedään teuraalle. Runsaat kymmenen minuuttia jaksettiin pelata ja yrittää, mutta NST:n ensimmäisen maalin jälkeen usko alkoi jälleen loppua vähitellen erä kerrallaan ottelun loppua kohti.

Ensimmäinen erä taisteltiin tasaisissa merkeissä. Kummankin joukkueen pelaaminen oli tarkkaa ja varovaista ja isompia virheitä yritettiin välttää. Ottelun ensimmäisen maalin teki NST FBT:n pelaajien ylikarvauksen seurauksena, kun erää oli ehditty pelata jo lähes 16 minuuttia. Pari minuuttia lisää ja toinen maali oli nähnyt päivänvalon alivoimapelin vaihtovirheestä. Siihen vielä pari minuuttia ja kolmas maali hieman ennen erätaukoa keskialueen pallonmenetyksen seurauksena.

Toisen erän alku näytti hieman paremmalta, kun FBT kavensi tilanteeksi 3 – 1 Matti Vapaniemen maalilla. Syöttäjänä Joni Rokosa. Sen jälkeen NST painoi kaasua ja vilkutti mennessään hyvästiksi.

Kolmanteen erään lähdettiin lukemista 8 – 2. Maalin suulle asteli kaikkensa antaneen Tomi Collanderin tilalle tuorehko maalivahtihankinta Mikko Vuorinen. Yksi maali meni selän taa vain 31sekunnin pelaamisen jälkeen NST:N pelaajan onnekkaalla ilmalyönnillä, mutta muuten Vuorinen selvisi urakastaan kohtalaisen hyvin.

Vaikka FBT Porin kaksi tehokkainta pelaajaa kokoonpanosta puuttuikin, ei se saa eikä voi olla selityksenä näin hengettömälle esitykselle. Kolme viimeisintä vierasottelua on hävitty selvästi ja ottelu ottelulta esitys on ollut heikompi. Pelaajien yläkerrassa paineet liigassa pelaamisen suhteen voivat sittenkin olla käymässä nuorille miehille liian suuriksi, kun ei vierasotteluissa pystytä kohta enää minkäänlaiseen taisteluun. Pitääkin siis esittää kysymys, että mikä meitä porilaisia oikein vaivaa?

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Salibandyliigaan ensi kaudeksi noussut Karhut on saanut riveihinsä viime kaudella Salibandyliigassa kaikkiaan 21 maalia iskeneen Antti Vuorisen. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy Karhujen riveihin Rauman SalBasta.

Lue lisää