Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

100Unta Akatemia - PK-35 Akatemia 1-2

 
100Unta Akatemia - PK-35 Akatemia 1-2

Porin Karhuhallissa pelattiin lauantaina Talenttiakatemioiden lohko A:n ottelu 100Unta Akatemia - PK-35 Akatemia. Peli päättyi tasaisen väännön jälkeen PK-35:n 2-1 vierasvoittoon.

Ottelu alkoi tasaisella keskikentän pallottelulla. 100Unta Akatemia pystyi kierrättämään palloa alhaalla hyvin, mutta eteenpäin pelaaminen ei onnistunut PK-35:n hyvän keskialueen prässin ansiosta. PK-35:n tilanteet tulivat keskialueen pallon riistoista, jonka jälkeen pallo pelattiin nopeasti hyökkääjille. PK-35 meni johtoon pelin 15 minuutilla rangaistuspotkusta. Rangaistuspotku tuomittiin, kun 100Unta Akatemian puolustaja kaatoi vastustajan vaarattomassa tilanteessa. Helsinkiläisten toinenkin maali tuli erikoistilanteesta. Jaakko Sippo puski suoraan kulmasta 2-0 johtomaalin satakuntalaisten ihmetellessä vieressä. Puoliajan loppu oli helsinkiläisten painostusta ja satakuntalaisten tilanteet olivat vähissä.

Toiselle puoliajalle 100Unta Akatemia nosti hyökkäykseen voimaa, joka tuotti tuloksen 55 minuutilla. Silloin Verneri Salminen tykitti komeasti 25 metristä tilanteeksi 1-2. Huolimatta hyvästä painostuksesta ja muutamasta maalitilanteesta peli päättyi helsinkiläisten 2-1 voittoon. Satakuntalaisilla oli pelin lopussa useita kulmia ja hyvistä paikoista vapaapotkuja, mutta ne tuhrittiin käsittämättömästi. Huolellisuus ja harjoittelun puute näkyivät.

100Unta Akatemian valmentaja Samu Koski oli pelin jälkeen erittäin pettynyt. Hän totesi, että etukäteen sovittu prässi ylhäältä ei toiminut ja puhe kentällä  jäi turhan vähäiseksi. " Peli oli tasaista, mutta vastustajan erikoistilannepelaaminen molemmissa päissä oli parempaa kuin meidän. Kaverin molemmat maalit tulivat helposti. Kaksi peliä on jäljellä ja molemmista on saatava voitto, jos aiotaan jatkoon päästä. Kovempaa työntekoa ja itsensä likoon laittamista vaaditaan näissä otteluissa", Samu Koski mietti.

100Unta Akatemian puolustuksen keskustassa Eetu Setänen ja Joni Pelkonen pelasivat erinomaisesti. Heitä ei syntyneistä maaleista voi syyttää. He pystyivät hyvin katkomaan helsinkiläisten hyökkäykset ja avaukset onnistuivat kiitettävästi. Eetu Setänen käytti myös hyvin ääntään pelin ohjaamiseen. Juho Hyysalo oli pallon saatuaan vaarallinen hyökkäyksessä.

100Unta Akatemia - PK-35 Akatemia 1-2 (0-2)
15 min Leevi Priha rp. 0-1
28 min Jaakko Sippo 0-2
55 min Verneri Salminen 1-2

100Unta Akatemian aloituskokoonpano ( suluissa syntymävuosi, seura):
Justus Uussaari (91, P-Iirot)- Jonne Tuominen (91, Jazz-j.)( =>Jani Heinonen 46 min), Eetu Setänen (91, P-Iirot), Joni Pelkonen (91, Jazz-j) (=> Lassi Tukiainen 87 min), Verneri Salminen ( 91, P-Iirot) - Patrick Urmson ( 90, P-Iirot), Topi Mattila (92, Jazz-j), Aku Kalliolevo (92, MuSa) (=> Aki Jylli 46 min) - Juho Hyysalo (91, P-Iirot), Jami Uuttu ( 90, P-Iirot), Jaakko Lavapuro ( 91, MuSa) (=> Jarkko Höynälä 46min )
Vaihdossa: Tommi Heinonen (91,Jazz-j), Aki Jylli( 92, MuSa),Lassi Tukiainen(91, Jazz-j), Jarkko Höynälä ( 92, MuSa), Jani Heinonen (92, MuSa)

100Unta Akatemian tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää