Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Musta hetki pimensi illan

 
Musta hetki pimensi illan

FBT Pori kohtasi sunnuntaina kotiareenallaan Joensuun JosBan salibandyliigan ottelussa. Lauantaina Lappeenrannassa hävinneellä kotijoukkueella oli edessään kasvojen pesun paikka, mutta toisin kävi. JosBa teki ensimmäisessä erässä kuusi maalia ja vei koko ottelun lukemin 2 - 8 ( 0 - 6, 2 - 1, 0 - 1 ).

Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Vierasjoukkue oli päättänyt ottaa kotijoukkueelta heti luulot pois karvaten tiukasti ylhäältä ottaen tilan ja ajan pois. Kotijoukkue yritti vastata vierasjoukkueen prässiin, mutta pallo ei tahtonut pysyä lavassa. Runsaan kuuden minuutin pelaamisen jälkeen kotijoukkueelle sattui sysimusta 40 sekuntia, jonka aikana JosBa teki neljä maalia merkkausvirheiden seurauksena. Kotijoukkue yritti pyristellä vastaan, mutta JosBa teki erässä vielä kaksi maalia ja erätauolle poistuttiin lukemissa 0 - 6.

Toisen erän alkuun kotijoukkue myöhästyi aloituksesta ja sai joukkuerangaistuksen pelin viivyttämisestä. JosBa hyödynsi ylivoimatilanteen ja siirtyi 0 - 7 johtoon. Tämän jälkeen pelitapahtumat tasoittuivat ja kotijoukkue pääsi kaventamaan pari kertaa. Maalintekijöinä ensin Lasse Salminen Toni Läntisen syötöstä ja kymmenkunta minuuttia myöhemmin Matti Vapaniemi Juha Tikan syötöstä. Enempää maaleja kotijoukkue ei kuitenkaan saanut aikaiseksi lukuisista yrityksistä huolimatta.

Kolmas erä ei tuonut pelitapahtumiin muutosta. Kotijoukkue kyllä yritti, mutta JosBan puolustus ja etenkin maalivahti Jarno Kettunen kestivät rynnistyksen. Vierasjoukkue onnistui vielä kerran maalinteossa ja loppulukemiksi sinetöitiin 2 - 8.

Lappeenrannassa kolmannessa erässä maalin suulle siirtynyt Mikko Vuorinen teki ensiesiintymisensä kotiyleisön edessä ja teki sen mitä pystyi, mutta hänkään ei voinut vierasjoukkueen maaleille mitään. Joukkue sukeltaa tällä hetkellä sen verran syvässä vedessä, että sieltä pinnalle pääsemiseen tarvittaisiin lukuisia onnistumisia. Toivottavasti niitä saadaan keskiviikkona, kun TPS saapuu FBT Porin vieraaksi Urheilutalon parketille.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ToniLäntinen

Toni Läntinen

21.1.1979
Tiedot

LasseSalminen

Lasse Salminen

29.9.1980 Tampere
Tiedot

JuhaTikka

Juha Tikka

17.2.1989
Tiedot

MattiVapaniemi

Matti Vapaniemi

25.8.1987 Pori
Tiedot


Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää