Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vieraita Aurajoen rannalta

 
Vieraita Aurajoen rannalta

FBT Porin seuraava salibandyliigan ottelu pelataan keskiviikkona, kun joukkue kohtaa kovan vastuksen Aurajoen rannalta eli Turun Palloseuran. Edellinen joukkueiden välinen kohtaaminen Turkuhallissa päättyi TPS:n 12 - 2 voittoon. Keskiviikkoillalla puntit on tarkoitus tasoittaa ja palauttaa turkulaiset kotimatkalle ilman sarjapisteitä.

Helppoa se ei tosin tule olemaan, sillä vierasjoukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan ja tarvitsee sarjapisteitä yhtä paljon kuin kotijoukkuekin pysyäkseen mukana taistelussa pudotuspelien kotiedusta. Kotijoukkue tarvitsee pisteitä vielä kipeämmin päästäkseen pois suoran putoajan paikalta.

TPS hävisi lauantaina kotiareenallaan Tapanilan Erälle niukasti lukemin 1- 2. Kotijoukkueella oli valmentaja Ray Backmanin mukaan lukuisia paikkoja maalintekoon, mutta joukkuetta vaivasi tehottomuus. Sunnuntaina sama tehottomuus jatkui, kun TPS ei pystynyt maalintekoon häviten AC HaKille Tikkurilassa 5 - 0. Backman kertoi joukkueensa pystyneen luomaan maalipaikkoja ja vielä oikeille miehillekin, mutta ei vaan ollut uponnut. " Emme pelanneet huonosti, mutta jos ei pysty tekemään yhtään maalia niin ei kyllä pistettäkään ansaitse."

TPS:n tehoketju Olkkonen - Kekkonen - Koskelainen on aina vaarallinen kentällä ollessaan: AC HaKi oli kuitenkin löytänyt oikeat lääkkeet TPS:ää vastaan. Ykkösketjun tehtävänä oli jarrutella TPS:n tehonyrkkiä. Olkkosen ja Koskelaisen hakeutuminen maalin eteen oli tiedossa ja myös Mikael Laxin viivalaukaukset oli tiedostettu. Joukkue oli sopinut, että maalivahti hoitaa viivavedot ja pelaajat ottavat takatolpat pois. Liekö tässä sitten resepti keskiviikon peliin?

Kotijoukkueelle kuukausi on ollut todella raskas. Seitsemän pelatun ottelun tappioputki on ollut omiaan syömään liigassa kokemattoman joukkueen henkisiä voimavaroja. Peliesitykset ovat vaeltaneet laidasta laitaan ja se on saanut joukkueen valmennusportaan todella mietteliääksi. Erilaisia ratkaisuja ongelmaan on haettu toden teolla. Minkälaista käärmekeittoa valmentajat ovat pelaajilleen keskiviikkona syöttäneet ? Sen voit todeta itse, kun tulet Urheilutalolle kannustamaan kotijoukkuetta kohti voittojen tietä keskiviikkona Urheilutalolla klo 18.30 alkaen.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää