Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhu Cup 2006 - D93

 
Karhu Cup 2006 - D93

Tekniikkaopisto, Professorintie 3
A-lohko
FBT Karhut
FBT Sharks 2
USB
HirvHe
B-lohko
FBT Sharks
SalBa
FBC Turku

Lauantai 23.9.


12.00 FBT Karhut - FBT Sharks 2
12.40 USB - HirvHe
13.20 FBT Sharks - FBC Turku
14.00 FBT Sharks 2 - USB
14.40 HirvHe - FBT Karhut
15.20 SalBa - FBC Turku
16.00 FBT Karhut - USB
16.40 FBT Sharks 2 - HirvHe
17.20 FBT Sharks - SalBa


Sunnuntai 24.9.

10.20 A4 - B3 (2x15 min)
11.00 A1 - B2 (2x20 min)
12.00 A2 - B1 (2x20 min)
13.00 A3 - B3 (2x15 min)
13.40 Pronssiottelu
15.00 Finaali (Urheilutalo)

Alkusarjassa peliaika on 2 x 15 min (suoraa peliaikaa), ei aikalisiä. Lohkoissa pelataan yksinkertainen sarja. Järjestys määräytyy alkulohkossa seuraavassa järjestyksessä: 1) pisteet, 2) keskinäiset ottelut (1. maaliero, 2. tehdyt maalit), 3) koko alkusarjan maaliero, 4) tehdyt maalit, 5) arpa. Lohkon A kolmonen ja nelonen pelaavat sen jälkeen lohkon B kolmosta vastaan ja sijat 5-7 ratkaistaan keskinäisten ottelujen perusteella, niin että lohkon A kolmosen ja nelosen alkulohkon ottelu huomioidaan. Lohkojen ykköset pelaavat lohkojen kakkosia vastaan välierät, joista häviäjät pronssiotteluun ja voittajat loppuotteluun. Välierät, pronssiottelu ja finaali pelataan 2 x 20 min. Huom ! Finaali pelataan Urheilutalolla. Jos ottelu on varsinaisen peliajan päätyttyä tasan, käydään rangaistuslaukauskilpailu. Välierissä, pronssiottelussa ja finaalissa voittaja ratkaistaan varsinaisen peliajan päättyessä tasan kolmen pelaajan rangaistuslaukauskilpailulla. RL-kilpailun päättyessä tasan edetään pelaajapari kerrallaan. Muuten noudatetaan Suomen salibandyliiton virallisia kilpailusääntöjä. Kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaaleilla ja kyseisten joukkueiden pelaajat mitaleilla.

FBT Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää