Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhu Cup 2006 - D93

 
Karhu Cup 2006 - D93

Tekniikkaopisto, Professorintie 3
A-lohko
FBT Karhut
FBT Sharks 2
USB
HirvHe
B-lohko
FBT Sharks
SalBa
FBC Turku

Lauantai 23.9.


12.00 FBT Karhut - FBT Sharks 2
12.40 USB - HirvHe
13.20 FBT Sharks - FBC Turku
14.00 FBT Sharks 2 - USB
14.40 HirvHe - FBT Karhut
15.20 SalBa - FBC Turku
16.00 FBT Karhut - USB
16.40 FBT Sharks 2 - HirvHe
17.20 FBT Sharks - SalBa


Sunnuntai 24.9.

10.20 A4 - B3 (2x15 min)
11.00 A1 - B2 (2x20 min)
12.00 A2 - B1 (2x20 min)
13.00 A3 - B3 (2x15 min)
13.40 Pronssiottelu
15.00 Finaali (Urheilutalo)

Alkusarjassa peliaika on 2 x 15 min (suoraa peliaikaa), ei aikalisiä. Lohkoissa pelataan yksinkertainen sarja. Järjestys määräytyy alkulohkossa seuraavassa järjestyksessä: 1) pisteet, 2) keskinäiset ottelut (1. maaliero, 2. tehdyt maalit), 3) koko alkusarjan maaliero, 4) tehdyt maalit, 5) arpa. Lohkon A kolmonen ja nelonen pelaavat sen jälkeen lohkon B kolmosta vastaan ja sijat 5-7 ratkaistaan keskinäisten ottelujen perusteella, niin että lohkon A kolmosen ja nelosen alkulohkon ottelu huomioidaan. Lohkojen ykköset pelaavat lohkojen kakkosia vastaan välierät, joista häviäjät pronssiotteluun ja voittajat loppuotteluun. Välierät, pronssiottelu ja finaali pelataan 2 x 20 min. Huom ! Finaali pelataan Urheilutalolla. Jos ottelu on varsinaisen peliajan päätyttyä tasan, käydään rangaistuslaukauskilpailu. Välierissä, pronssiottelussa ja finaalissa voittaja ratkaistaan varsinaisen peliajan päättyessä tasan kolmen pelaajan rangaistuslaukauskilpailulla. RL-kilpailun päättyessä tasan edetään pelaajapari kerrallaan. Muuten noudatetaan Suomen salibandyliiton virallisia kilpailusääntöjä. Kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaaleilla ja kyseisten joukkueiden pelaajat mitaleilla.

FBT Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää