Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhu Cup 2006 - D93

 
Karhu Cup 2006 - D93

Tekniikkaopisto, Professorintie 3
A-lohko
FBT Karhut
FBT Sharks 2
USB
HirvHe
B-lohko
FBT Sharks
SalBa
FBC Turku

Lauantai 23.9.


12.00 FBT Karhut - FBT Sharks 2
12.40 USB - HirvHe
13.20 FBT Sharks - FBC Turku
14.00 FBT Sharks 2 - USB
14.40 HirvHe - FBT Karhut
15.20 SalBa - FBC Turku
16.00 FBT Karhut - USB
16.40 FBT Sharks 2 - HirvHe
17.20 FBT Sharks - SalBa


Sunnuntai 24.9.

10.20 A4 - B3 (2x15 min)
11.00 A1 - B2 (2x20 min)
12.00 A2 - B1 (2x20 min)
13.00 A3 - B3 (2x15 min)
13.40 Pronssiottelu
15.00 Finaali (Urheilutalo)

Alkusarjassa peliaika on 2 x 15 min (suoraa peliaikaa), ei aikalisiä. Lohkoissa pelataan yksinkertainen sarja. Järjestys määräytyy alkulohkossa seuraavassa järjestyksessä: 1) pisteet, 2) keskinäiset ottelut (1. maaliero, 2. tehdyt maalit), 3) koko alkusarjan maaliero, 4) tehdyt maalit, 5) arpa. Lohkon A kolmonen ja nelonen pelaavat sen jälkeen lohkon B kolmosta vastaan ja sijat 5-7 ratkaistaan keskinäisten ottelujen perusteella, niin että lohkon A kolmosen ja nelosen alkulohkon ottelu huomioidaan. Lohkojen ykköset pelaavat lohkojen kakkosia vastaan välierät, joista häviäjät pronssiotteluun ja voittajat loppuotteluun. Välierät, pronssiottelu ja finaali pelataan 2 x 20 min. Huom ! Finaali pelataan Urheilutalolla. Jos ottelu on varsinaisen peliajan päätyttyä tasan, käydään rangaistuslaukauskilpailu. Välierissä, pronssiottelussa ja finaalissa voittaja ratkaistaan varsinaisen peliajan päättyessä tasan kolmen pelaajan rangaistuslaukauskilpailulla. RL-kilpailun päättyessä tasan edetään pelaajapari kerrallaan. Muuten noudatetaan Suomen salibandyliiton virallisia kilpailusääntöjä. Kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaaleilla ja kyseisten joukkueiden pelaajat mitaleilla.

FBT Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää