Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Johanna Pentilä jatkaa Pesäkarhuissa

 
Johanna Pentilä jatkaa Pesäkarhuissa

Naisten superpesiksessä SM-pronssia voittanut Pesäkarhut Porista on tehnyt jatkosopimuksen runkopelaajiinsa kuuluvan JOHANNA PENTILÄn kanssa. Pentilä on pelannut Pesäkarhuissa jo kolme kautta ja kuulunut jokaisella kaudella joukkueensa avainpelaajiin. Hän on pelannut urallaan yhden naisten Itä-Länsi-ottelun. Päättyneellä kaudella Pentilä oli naisten superpesiksen pelaajista yksi parhaista onnistumisprosenteissa(runkosarjassa 11. ja jatkosarjassa sekä mitalipeleissä 8.),hänen onnistumisprosenttinsa oli lähes 70.

"Johanna Pentilä kuuluu joukkueemme jo kokeneempaan kaartiin ja hänen panoksensa monipuolisena sisäpelaajana ja luotettavana kakkospolttajanaulkopelissä on merkittävä myös tulevan kauden joukkueessa. Johannan jatkosopimus on erittäin tärkeä asia myös jatkuvuuden kannalta kauden 2007 joukkuetta koottaessa", toteaa Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko.

JUHA FLINCK jatkaa Pesäkarhujen fysiikkavalmentajana. Jo kuusi kautta Pesäkarhujen fyysisestä valmennuksesta vastannut Juha Flinck jatkaa myös tulevalla kaudella Pesäkarhuissa. Flinckin komennossa ovat sekä naistensuperpesisjoukkueen että myös b-tyttöjen ja ykköspesisjoukkueen pelaajat.
"Flinckin Juhan panos urheilijoitamme kehitettäessä on ollut ja tulee olemaan jatkossakin todella suuri. Väittäisin että Pesäkarhujen pelaajat ovat nimenomaan erinomaisia urheilijoita fyysisiltä ominaisuuksiltaan juuri Juhan työn ansiosta", Kaijansinkko kertoo.

LAURA LOHKO liittyy Pesäkarhujen harjoitusryhmään. 19-vuotias Lohko aloitti tänä syksynä kauppatieteiden opiskelut Porin yliopistokeskuksessa."Laura on mukana ryhmässämme ikäänkuin koeaikaisesti ainakin koko talviharjoituskauden.Hän on nopea ja kehittyvä etukentän pelaaja,miksipä emme ottaisi hänen kaltaistaan, Porissa todennäköisesti useammankin vuoden opiskelevaa pelaajaa harjoitusryhmäämme",Petri Kaijansinkko sanoo. Laura Lohko on pelannut aikaisemmin Lappeenrannan Pesä-Yseissä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2006 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006

Ottelut kaudella 2006

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Juha Flinck

Tiedot

JohannaPentilä

Johanna Pentilä

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää