Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:lle hunajata

 
TPS:lle hunajata

Turun Palloseura oli FBT Poria parempi keskiviikkoillan jännittävässä salibandynäytelmässä voittaen ottelun lopulta lukemin 2 - 7 ( 0 - 1, 2 - 3, 0 - 3 ).

Ottelu alkoi vauhdikkaasti. FBT Pori oli hyvin latautunut otteluun luoden useita tilanteita vastustajansa maalille halliten samalla ottelun ensimmäistä erää, mutta palloa ei vaan saatu toimitetuksi maaliin. TPS:n maalivahti Suntila joutui ensimmäisessä erässä venymään pallon eteen 12 kertaa virkaveli Collanderin tyytyessä 5:een kertaan. TPS joutui puolustamaan omaa maaliaan ja tyytyi tekemään vastahyökkäyksiä, joista yksi tuotti tulosta Mikael Laxin laukoessa vasemmalta laidalta pallon ohi Collanderin, kun erää oli pelaamatta vajaat kolme minuuttia. Tauolle siis TPS:n yhden maalin johtoasemassa.

Toinen erä alkoi samoissa merkeissä kuin ensimmäinenkin ja ajassa 21.43 Matti Vapaniemi laukoi FBT Porin tasoihin. Tilannetta edelsi kova pyöritys TPS:n kenttäpäädyssä ja Juha Tikan laukaus kävi jo sisätolpassa, mutta pomppi takaisin kentälle. Vapaniemi riisti pallon ja laukoi vastustamattomasti takanurkkaan. FBT jatkoi hyviä otteitaan ja se palkittiin ajassa 29.29 FBT Porin pelatessa ylivoimalla. Matti Vapaniemi laukoi illan toisen maalinsa etukulmasta aivan Suntilan maskin vierestä Teijo Vienolan toimiessa syöttäjänä. Riemukas 2 - 1 johtomaali oli nähnyt päivänvalon. TPS kiri kuitenkin tasoihin Mikko Hautaniemen maalilla 3 ja puoli minuuttia myöhemmin. Vierasjoukkue alkoi päästä enemmän peliin kiinni ja FBT Porin pelatessa ylivoimapeliä Teemu Känkänen karkasi laidalta ja laukoi pallon ohi Collanderin vain sekunti ennen ylivoiman päättymistä. Harmillinen johtomaali sekoitti kotijoukkueen pasmat ja vajaa minuutti myöhemmin Riku Kekkosen jäädessä oman maalin edessä merkkaamatta, hän laukoi vierasjoukkueen kahden maalin johtoasemaan. Tauolle poistuttiin lukemissa 2 - 4.

Kolmannessa erässä kotijoukkue jaksoi vielä yrittää, mutta paras terä otteista oli kadonnut. Maalintekotilanteita saatiin luotua, mutta kunnon laukaukset jäivät puuttumaan niiden suuntautuessa useimmiten ensimmäiseen mieheen. Kun erää oli pelattu lähes puolet, TPS siirtyi jo kolmen maalin johtoasemaan. Kotijoukkue yritti vielä, mutta tuloksetta. Neljä ja puoli minuuttia ennen ottelun loppua Juha Tikka pääsi laukomaan kohti TPS-maalia, mutta laukaus osui TPS-pelaajaan, joka pääsi lähes karkuteille. Juha seurasi perässä, mutta joutui rikkomaan maalintekotilanteessa rangaistuslaukauksen arvoisesti. FBT vaihtoi Mikko Vuorisen maaliin rankkarin ajaksi, mutta hän ei aivan ehtinyt pelastamaan Kari Koskelaisen alanurkkaan suuntautunutta laukausta. Erän lopun FBT Pori pelasi ilman maalivahtia, mutta ei saanut maalia tehdyksi. TPS rankaisi pallonmenetyksestä vielä kerran tyhjään maaliin. Loppulukemat siis 2 - 7.

Positiivista ottelussa oli kotijoukkueen valtava yritys joka saralla. Pallosta taisteltiin tiukasti ja laukauksia peitettiin hyvällä asenteella, mutta tällä kertaa se ei vaan riittänyt. Kun palloa ei saatu maaliin hyvistäkään paikoista ja vastaavasti rutinoidumpi vierasjoukkue rankaisi kylmästi kotijoukkueen virheistä, ei ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä. Myös ottelussa tuominneet oikeudenjakajat selvisivät urakastaan kunnialla, sillä he eivät tekemillään päätöksillä nousseet minkäänlaiseen rooliin voittajaa ratkaistaessa. Hyvä niin, sillä Urheilutalolla on tällä kaudella nähty epätasaisempiakin esityksiä. Vielä kun kotijoukkue alkaisi onnistumaan maalinteossa paremmalla prosentilla, niin niitä voittojakin alkaisi tulla.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TomiCollander

Tomi Collander

13.2.1980 Pori
Tiedot

JuhaTikka

Juha Tikka

17.2.1989
Tiedot

MattiVapaniemi

Matti Vapaniemi

25.8.1987 Pori
Tiedot


Karhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää