Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Putki poikki

 
Putki poikki

FBT Pori katkaisi kahdeksan ottelun mittaisen tappioputkensa, kun se sunnuntai-illan jännittävässä salibandynäytelmässä oli AC HaKia parempi lukemin 4–3 (2–0, 1–1, 1–2).  Saavutetut sarjapisteet olivat todella tärkeät kotijoukkueelle sarjassa säilymisen kannalta, sillä pahimmat kilpakumppanit Happee ja Nokian KrP voittivat myös omat ottelunsa viikonlopun aikana. Näin ollen kaikki on vielä omissa käsissä.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta eritäin upeasti, kun Matti Vapaniemi survoi pallon maaliin vain 28 sekunnin pelaamisen jälkeen. Riemukas aloitus ottelulle. Hyökkäys hyökkäykseltä FBT Pori sai siirretyksi pelin painopistettä kohti AC HaKin maalia. Kun ottelukello näytti 5.46 Ville Salonen ampui pallon maaliin Juha Tikan syötöstä FBT:n pelatessa ylivoimalla. Loppuerää kotijoukkue pystyi erittäin pirteällä ja uhrautuvalla esityksellään hallitsemaan ja AC HaKi sai aikaiseksi vain kolme laukausta kohti kotijoukkueen maalia. Maalin suulla pelannut Mikko Vuorinen pystyi kaikki laukaukset torjumaan.

Toinen erä alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinenkin. Vain 33 sekuntia ja pallo jälleen HaKi-maalissa Matti Vapaniemen toimesta. Tällä kertaa syöttäjänä maaliin toimi Juha Tikka. Maalin jälkeen kotijoukkueen vauhti  hieman laantui ja ote pelistä ei enää ollut samanlainen kuin ensimmäisessä erässä. HaKi alkoi saada juonen päästä kiinni ja kotijoukkue alkoi tehdä pienoisia virheitä. Näistä virheistä rankaistiin tosin vain kerran, kun HaKin maalipyssy Mika Moilanen teki joukkueensa avausmaalin. Lisää maaleja ei toisessa erässä enää tehty ja tauolle poistuttiin kotijoukkueen johtaessa riemukkaasti 3 – 1.

AC HaKi tuli kolmanteen erään rinta täynnä riemua, ryhtiä ja puhtia. Ajassa 41.26 asialla oli  jo toisen kerran aina vaarallinen Mika Moilanen. Pallo reppuun ja tilanteeksi 3 – 2. Katsomossa alkoi jännitys nousta ja kainalot kostua ajatuksesta, että näinkö tässä jälleen käy. Kotijoukkue oli saanut erätauolla ladatuksi taistelutahtonsa lähelle maksimia. Taistelu kuitenkin taukosi Jussi Taskisen saamaan hieman ottelun linjaan nähden kyseenalaiseen rangaistukseen. AC HaKi pelasi ylivoimaa vain 11 sekuntia kunnes pallo oli maalissa. Liigan tehokkain ylivoimapeli näytti kyntensä. Taistelu sarjapisteistä koveni ja molempien joukkueiden otteet liikkuivat siinä sääntöjen rajamailla. FBT Pori kuitenkin piti pintansa. Pelaajat jaksoivat auttaa maalivahtia ja venyä laukausten eteen. 54 pelatun minuutin jälkeen Ville Salonen riisti pallon haltuunsa FBT Porin hyökkäyspään kulmassa ja syötti sen taaksepäin Jussi Taskiselle, joka jatkoi maalin taakse Toni Läntiselle. Toni syötti pallon maalin eteen juosseelle Lasse Salmiselle, jonka toimesta pallo ohitti AC HaKin maalivahdin Tomi Ikosen ohi ja kotijoukkue siirtyi 4 – 3 –johtoon, kun pelikello näytti aikaa 54.06. Loput ottelun vajaasta kuudesta minuutista kotijoukkue taisteli esimerkillisesti. Kauden neljäs voitto oli vihdoin tosiasia, kun summeri vihdoin soi erän päättymisen merkiksi tiukkojen vaiheiden jälkeen.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää