Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KuPS Akatemia - 100Unta Akatemia 2-2

 
KuPS Akatemia - 100Unta Akatemia 2-2

Kuopion Keskuskentän maapohjaisessa kuplahallissa KuPS Akatemia ja 100Unta Akatemia tasasivat pisteet kovan taistelun jälkeen 2-2. 100Unta Akatemia johti puoliajalla 1-0.

Kuopion kuplahallissa pelatussa ottelussa ei tunnetta puuttunut pelin aikana. Vauhti oli kovaa ja tilanteet vaihtelivat päästä päähän. 100Unta Akatemia:n aloituksessa oli kolme ensikertalaista ja vaihtopenkiltä löytyi vain kaksi kenttäpelaajaa. Ensikertalaisten määrä ei kuitenkaan näkynyt kentällä vaan ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, jossa tilanteet vaihtelivat. 100Unta Akatemian johtomaali tuli puoliajan viimeisellä minuutilla. Verneri Salminen antoi loistavan vapaapotkun, jonka Kristian Gustafsson pukkasi voimalla maalin perukoihin.

Toinen puoliaika alkoi siihen, mihin ensimmäinen loppui. Kuopiolaiset olivat ehkä hieman hallitsevampia. 54. minuutilla kuopiolainen kaadettiin rangaistusalueella ja KuPS Akatemian maalivahti Tuomas Kolehmainen kävi tekemässä varman maalin. Maalin jälkeen tunteet kentällä kohosivat ja 61 minuutilla 100Unta Akatemian Juho Hyysalo hankki itselleen kolmessa minuutissa ulosajon. Tuomitun vapaapotkun jälkitilanteesta kuopiolaiset menivät 2-1 johtoon, kun Atte Hoivala pääsi tekemään läheltä johtomaalin. 100Unta Akatemian pelaajat eivät kuitenkaan antaneet periksi vaan ulosajosta ja KuPS:n johtomaalista sisuuntuneena päättivät taistella 10:llä miehellä tosissaan pisteistä. Taistelun tuloksena Jami Uuttu pääsi läheltä tykittämään tasoituksen 69 minuutilla Juuso Aallon loistavasta esityöstä. Pelin lopussa molemmilla joukkueilla olivat omat hyvät mahdollisuudet lisämaaleihin.

"Ottelu oli kovaa taistelua. Joukkue osoitti, että sen pelaajat olivat ansainneet pelipaikkansa. Kaikki pelasivat hyvin ja jotkut varmasti pelasivat yhden uransa parhaista otteluista. Peli oli tämän Akatemia-sarjan parasta satakuntalaisilta. Lopun nousu ja kova prässi kymmenellä pelaajalla osoitti, että pojissa oli oikeanlaista ylpeyttä ja päättäväisyyttä siitä, että Savoon ei tultu häviämään", 100Unta Akatemian valmentaja Samu Koski pohti. Valmentajat Pekka Välilä ja Iiro Koivula totesivatkin, että ulosajo oli pelin kulminaatiopiste. KuPS teki maalin, mutta 100Unta Akatemian pelaajat kasvoivat 10 senttiä ja pelaajien luja päättäväisyys oli aistittavissa kentän laidalla.

100Unta Akatemian maalissa Tommi Heinonen oli hyvässä vireessä. Pelin lopussa hän otti pari hyvää koppia ja muiden panostaessa hyökkäykseen hän hoiti mallikkaasti torjuntahomman. Puolustuksen keskustan topparipari Kristian Gustafsson-Eetu Setänen katkoi hyvin. Heidän fyysisyytensä puolustuksessa teki kuopiolaisten hyökkäysyritykset tyhjiksi. Pelin lopussa Setäsen nousut aiheuttivat KuPS:n puolustukselle ongelmia. Keskikentällä Verneri Salminen vei kovalla prosentilla pääpalloja. Kärkipari Jami Uuttu-Juuso Aalto oli hyvällä pelituulella. 100Unta Akatemian ehkä paras pelaaja Uuttu teki paljon töitä kärjessä ja palkkio tuli maalin myötä.

KuPS Akatemia - 100Unta Akatemia 2-2 (0-1)
45 min Kristian Gustafsson 0-1
54 min Tuomas Kolehmainen rp. 1-1
61 min Atte Hoivala 2-1
69 min Jami Uuttu 2-2

100Unta Akatemian aloituskokoonpano ( suluissa syntymävuosi, seura):
Tommi Heinonen (91, Jazz-j)- Jani Heinonen (92, MuSa), Eetu Setänen (91, P-Iirot), Kristian Gustafsson(92,P-Iirot), Erik Hyöty ( 91, Jazz-j) - Jussi Koivuniemi ( 91, Jazz-j), Verneri Salminen ( 91, P-Iirot), Ville-Veikko Mattila ( 91, P-Iirot), Juho Hyysalo (91, P-Iirot) - Jami Uuttu ( 90, P-Iirot), Juuso Aalto (90, P-Iirot)
Vaihdossa: Jere Narkko (92,P-Iirot),  Jarkko Höynälä ( 92, Jazz-j), Aku Kalliolevo (92, Jazz-j)

100Unta Akatemian tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää