Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Paikallistaistelua perjantai-illan huumassa

 
Paikallistaistelua perjantai-illan huumassa

Tänään on kauden neljäs mittelö Satakunnan herruudesta, kun perinteiset kiistakumppanit Ässät ja Lukko iskevät yhteen Isomäen illassa. Kauden ensimmäisen ja samalla kauden avanneen paikallistaiston vei nimiinsä Lukko, mutta sen jälkeen Ässät on heiluttanut tahtipuikkoa vieden kaksi seuraavaa ottelua nimiinsä. Ässillä onkin mahdollisuus suoralla voitolla varmistaa Satakunnan herruus kauden 2008-09 osalta.

-Toivottavasti tulee oikein perinteinen Lukko-peli. Meille tämä ottelu on luonnollisesti kuolemantärkeä ottelu, Ässien päävalmentaja Alpo Suhonen kommentoi.

Ässät joutuu hieman rukkaamaan kokoonpanoaan, kun Niko Palonen sekä Tuomas Huhtanen ovat sivussa aivotärähdysten vuoksi. Maalilla pelaa viime kierroksella huilannut Eero Kilpeläinen. Patapakka lähtee otteluun kahden ottelun tappioputkessa, kun HPK oli kotonaan niukasti parempi maalein 2-1.

- Vahinko, ettemme pystyneet Hämeenlinnassa parempaan hyökkäyspeliin. Puolustuspäässä pakettimme pysyi hyvin kasassa, Suhonen kertoi.

Raumalaiset porhaltavat illan otteluun kahden ottelun voittoputkessa. Tiistaina Lukko tylytti Bluesia tv-kameroiden läsnäollessa 5-3. Sivussa kokoonpanosta olivat Tommi Kovanen, Veli-Pekka Laitinen sekä loppukauden sivussa oleva Lauri Tukonen. Maalilla Petri Vehanen on pelannut hyvin pienen suvantovaiheen jälkeen ja hän onkin ratkaisuroolissa.

-Lukko on pelannut viime aikoina vähän paremmin ja onhan niillä hyvä nippu kaikin puolin, Suhonen tiivistää.

Ässien alustava kokoonpano:
Tommi Huhtala – Derek Damon – Veli-Matti Savinainen
Tero Määttä – Matti Kuusisto

Marko Luomala – Markku Tähtinen – Marko Mäkinen
Ville Uusitalo – Tapio Sammalkangas

Marko Kivenmäki – Erik Rasmussen – Sakari Salminen
Pasi Peltonen – Olli Korkeavuori

Teemu Virkkunen – Ossi Pellinen – Severi Sillanpää
Mikko Palomäki, Antti Mäkilä

Eero Kilpeläinen (Tomas Duba)

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAnton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää
Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Matti Lamberg sekä puolustaja Kristian Tuohilampi siirtyvät Ässiin kaksivuotisilla sopimuksilla. Lisäksi maalivahti Henri Kiviaho siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää