Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkilä jatkaa Karhunaisten päävalmentajana

 
Mäkilä jatkaa Karhunaisten päävalmentajana


Karhunaisten päävalmentajana toiminut Juha Mäkilä jatkaa joukkueen valmentajana myös kaudella 2009-2010.

Karhunaisilla on kuluvaa kautta jäljellä vielä kolme ottelua, ja tavoitteeksi asetettu 1.divisioonan sarjapaikan säilyttäminen on hyvinkin todennäköistä. Sarjassa tällä hetkellä viidentenä olevalla joukkueella on jopa mahdollisuus nousta sarjakakkoseksi. Karhujoukkueessa päätökset tulevaa kautta ajatellen ollaankin tehty historiallisen ajoissa, tämä kielii hyvästä "draivista" joka naisten puolella tällä hetkellä.

- Joukkueen tekemisen taso on tällä hetkellä todella hyvä. Sitoutuneen joukkueen peräsimessä on ilo "työskennellä". Uskon, että tästä joukkueesta saadaan vielä enemmän irti, kun jatkamme yhteistä taivalta, Juha Mäkilä kommentoi tuoreeltaan.

- Toinen tärkeä asia on pelaajien tuki. Koen nauttivani niin pelaajien kuin seuran luottamusta, jonka vuoksi tunnen saavani työskennellä rauhassa. Lisäksi Karhuissa valmentajien välinen yhteistyö on hedelmällistä. Uskon, että ammattitaitoisten ihmisten läheisyydessä pystyn parhaiten kehittymään itsekin valmentajana, Mäkilä jatkaa.

- Mitä ajamiseen Rauman ja Porin välille tulee, niin otan sen terapiana itselleni. Matkan aikana pystyy hyvin käymään illan harjoituksia rauhassa läpi. Ja puhelimitse saa hoidettua asioitakin paremmin, kun ei ole juuri muita "häiriötekijöitä", Mäkilä virnuilee.

- Tämä on todella helpottava päätös, etenkin tässä vaiheessa. Vaikka kuluvaa kautta on vielä jäljellä on tulevan kauden rakentaminen hyvä aloittaa kerrankin ajoissa. Nyt kun valmennuksen vetovastuu on tiedossa voinemme ryhtyä miettimään jo ensi kauden pelaajakuvioitakin aikaisemmin. Valmennuspuolelle ja taustajoukkoihin on myös mietitty ja neuvoteltu vahvistusta, joka on myös ensisijaisen tärkeää. Ei ole kenenkään etu ajaa ihmisiä harrastustoiminnassa loppuun, FBT Karhut Unitedin seuratoimenjohtaja Tero Hämäläinen visioi.

- Onkin vain toivottavaa, että pelaajapuolella tulemme ensi kaudeksi ainoastaan laajentamaan rinkiämme ilman pelaajamenetyksiä. Joukkueesta on muutamassa vuodessa hitsautunut hyvä kattaus,ja etenkin kuluneelle kaudelle saimme todella tärkeää leveyttä, taidokkaista "paluumuuttajista", ryhmään. Erilaisuus pitää ottaa vahvuutena. Hyvässä joukkueessa roolitus ei mene ainoastaan pelipaikkojen mukaan, vaan erilaisia persoonia pitää löytyä, niin hiljaisia kuin vähän vilkkaampiakin. Taitavia "kikkailijoita" ja toisaalta myös suoraviivaisia "voimahyökkääjiä", Hämäläinen näkee. - Asenne, niin joukkuepelaamiseen kuin urheilemiseen ylipäätään on kuitenkin avainasemalla.

- Eniten vahvistusta kaipaamme silti taustajoukkoihin, mikäli esim. liigatavoitteita asetellaan. Toivottavasti pelaajien, pelaajien vanhempien, median, tukijoidenkin puolelta tämäkin reaaliteetti huomioidaan ja ryhdytään yhdessä tekemään tulevaisuuden liigajoukkuetta Poriin, myös naissalibandyn puolelle, Hämäläinen päättää.

FBT Karhut Unitedin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Karhut United ry - logo

FBT Karhut United - 2008-2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuhaMäkilä

Juha Mäkilä

30.5.1974 Rauma
Tiedot


Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Salibandyliigaan ensi kaudeksi noussut Karhut on saanut riveihinsä viime kaudella Salibandyliigassa kaikkiaan 21 maalia iskeneen Antti Vuorisen. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy Karhujen riveihin Rauman SalBasta.

Lue lisää