Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkilä jatkaa Karhunaisten päävalmentajana

 
Mäkilä jatkaa Karhunaisten päävalmentajana


Karhunaisten päävalmentajana toiminut Juha Mäkilä jatkaa joukkueen valmentajana myös kaudella 2009-2010.

Karhunaisilla on kuluvaa kautta jäljellä vielä kolme ottelua, ja tavoitteeksi asetettu 1.divisioonan sarjapaikan säilyttäminen on hyvinkin todennäköistä. Sarjassa tällä hetkellä viidentenä olevalla joukkueella on jopa mahdollisuus nousta sarjakakkoseksi. Karhujoukkueessa päätökset tulevaa kautta ajatellen ollaankin tehty historiallisen ajoissa, tämä kielii hyvästä "draivista" joka naisten puolella tällä hetkellä.

- Joukkueen tekemisen taso on tällä hetkellä todella hyvä. Sitoutuneen joukkueen peräsimessä on ilo "työskennellä". Uskon, että tästä joukkueesta saadaan vielä enemmän irti, kun jatkamme yhteistä taivalta, Juha Mäkilä kommentoi tuoreeltaan.

- Toinen tärkeä asia on pelaajien tuki. Koen nauttivani niin pelaajien kuin seuran luottamusta, jonka vuoksi tunnen saavani työskennellä rauhassa. Lisäksi Karhuissa valmentajien välinen yhteistyö on hedelmällistä. Uskon, että ammattitaitoisten ihmisten läheisyydessä pystyn parhaiten kehittymään itsekin valmentajana, Mäkilä jatkaa.

- Mitä ajamiseen Rauman ja Porin välille tulee, niin otan sen terapiana itselleni. Matkan aikana pystyy hyvin käymään illan harjoituksia rauhassa läpi. Ja puhelimitse saa hoidettua asioitakin paremmin, kun ei ole juuri muita "häiriötekijöitä", Mäkilä virnuilee.

- Tämä on todella helpottava päätös, etenkin tässä vaiheessa. Vaikka kuluvaa kautta on vielä jäljellä on tulevan kauden rakentaminen hyvä aloittaa kerrankin ajoissa. Nyt kun valmennuksen vetovastuu on tiedossa voinemme ryhtyä miettimään jo ensi kauden pelaajakuvioitakin aikaisemmin. Valmennuspuolelle ja taustajoukkoihin on myös mietitty ja neuvoteltu vahvistusta, joka on myös ensisijaisen tärkeää. Ei ole kenenkään etu ajaa ihmisiä harrastustoiminnassa loppuun, FBT Karhut Unitedin seuratoimenjohtaja Tero Hämäläinen visioi.

- Onkin vain toivottavaa, että pelaajapuolella tulemme ensi kaudeksi ainoastaan laajentamaan rinkiämme ilman pelaajamenetyksiä. Joukkueesta on muutamassa vuodessa hitsautunut hyvä kattaus,ja etenkin kuluneelle kaudelle saimme todella tärkeää leveyttä, taidokkaista "paluumuuttajista", ryhmään. Erilaisuus pitää ottaa vahvuutena. Hyvässä joukkueessa roolitus ei mene ainoastaan pelipaikkojen mukaan, vaan erilaisia persoonia pitää löytyä, niin hiljaisia kuin vähän vilkkaampiakin. Taitavia "kikkailijoita" ja toisaalta myös suoraviivaisia "voimahyökkääjiä", Hämäläinen näkee. - Asenne, niin joukkuepelaamiseen kuin urheilemiseen ylipäätään on kuitenkin avainasemalla.

- Eniten vahvistusta kaipaamme silti taustajoukkoihin, mikäli esim. liigatavoitteita asetellaan. Toivottavasti pelaajien, pelaajien vanhempien, median, tukijoidenkin puolelta tämäkin reaaliteetti huomioidaan ja ryhdytään yhdessä tekemään tulevaisuuden liigajoukkuetta Poriin, myös naissalibandyn puolelle, Hämäläinen päättää.

FBT Karhut Unitedin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Karhut United ry - logo

FBT Karhut United - 2008-2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuhaMäkilä

Juha Mäkilä

30.5.1974 Rauma
Tiedot


Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää