Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tammikuun pelaaja PoPan kiusaksi

 
Tammikuun pelaaja PoPan kiusaksi

Futsal-Liigan pudotuspeleihin mielivällä Porin Palloilijoilla on edessä jälleen pakkovoitto, kun Vantaan VALO saapuu lauantaina urheilutalolle kello 14.30 alkavaan otteluun.

PoPa putosi keskiviikkona liigan viidenneksi, kun Vaasan Ruutupaidat voitti SieviFutsalin niukasti 2-3. Vaasalaiset ovat nyt pisteen PoPaa edellä, ottelun enemmän pelanneina.

Erityisen kimurantiksi liigan loppuohjelman tekee se, että PoPa ja Ruutupaidat kohtaavat toisensa toiseksi viimeisellä liigakierroksella ensi keskiviikkona (11.2.) Porissa kello 19.00. Vaikka VALO on liigan jumbona, se ei ole mikään heittopussi. VALO on puksuttanut kaksi viimeistä ottelua tappioitta. Sievi-voiton ja MadMax-tasurin ansiosta VALO taistelee vahvasti suoraa putoamista vastaan.

Porissa VALO on ollut perinteisesti kotijoukkueelle kiusa. Kahdesti kaverukset ovat pelanneet tasan (4-4 ja 2-2). Viime kaudella PoPa voitti niukasti 4-2.

Syyskaudella Vantaalla PoPa oli selvästi vahvempi lukemin 2-7. PoPan tähti oli Kari-Pekka Koivunen, joka viimeisteli hattutempun.

Nyt VALO on kuitenkin huomattavasti vahvemmassa vireessä. Siitä kertoo myös liigan pistepörssiä johtavan Pasi Nevanperän huima kunto. Pasi sai palkinnoksi upeista peleistään Futsal-Liigan Tammikuun pelaajan palkinnon.

Nevanperä teki tammikuussa huimat tehot 14+0. Hän kunnostautui varsinkin otteluissa Turun Pallokerhoa vastaan (viisi maalia) ja ottelussa Ruutupaitoja vastaan (neljä maalia).

Kaikkiaan Nevanperä on tehnyt kauden aikana tehot 23+3=26. VALO on tehnyt yhteensä 47 osumaa, joten vaasalaislähtöinen hyökkääjä-ässä on leiponut 55 prosenttia joukkueensa osumista.

Nevanperä, 36, ainutlaatuinen maalintekijä. Hänellä on yhä myös jalkapallon Kakkosen yhden kauden maaliennätys. Nevanperä teki kaudella 2002 Vaasan Kiiston paidassa 33 maalia ja pelasi 19 ottelua.

PoPa yrittää pysäyttää Pasin lähes parhaalla kokoonpanollaan. Ainoastaan pienestä loukkaantumisesta kärsivä Kari-Pekka Koivunen on sivussa.

Ottelu alkaa jo *14.30*, joten urheilun ystävät ehtivät helposti myös kello 16.30 Karhuhallissa pelattavaan Liiga-Cupin otteluun Tampere United - FC Inter.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää