Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut ylivoimainen Turkua vastaan

 
Pesäkarhut ylivoimainen Turkua vastaan
Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue avasi hallikautensa vakuuttavasti. Porin Karhuhallissa sunnuntaina pelatussa harjoitusottelussa kaatui Turku puhtaasti jaksoin 2-0. Ensimmäisen jakson Pesäkarhut voitti selkeästi 7-1 ja toisella jaksolla porilaiset olivat suorastaan ylivoimaisia lukemin 15-3.

Pesäkarhujen lyöntipeli oli laadukasta ja hyvinkin voimakasta laajalta rintamalta. Erityisesti Veera Svansjö, Kaisa Kärkkäinen ja Heidi Kuusisto löivät ottamattomia vetoja ympäri kenttää. Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki oli tyytyväinen avaukseen. "Koko joukkue pelasi hyvää ulkopeliä ja sisäpelissä saimme onnistumisia juuri niissä asioissa mitä on painotettukin. Tässä porukassa on ainesta todella paljon, materiaalimme on laaja ja lahjakkaita junioreita kasvaa tuossa taustalla koko ajan. Tästä on hyvä jatkaa kohti sm-hallien alkuturnausta", Kivimäki toteaa.

Pesäkarhujen kokoonpanosta puuttuivat vielä leikkauksistaan toipuvat Hanna Hirvikoski, Susanna Puisto ja Emmi Viitala.

Seuraavan Pesäkarhut pelaa Porissa 28.2 pelattavassa halliturnauksessa, joka on yksi kolmesta sm-alkuturnauksesta. Vieraiksi saapuvat tuolloin Rauma ja Turku. Samaisena viikonloppuna pelataan Porissa myös b-tyttöjen vastaava alkuturnaus.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää