Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille useita jatkosopimuksia

 
Ässille useita jatkosopimuksia

Ässät on solminut jatkosopimukset puolustaja Tero Määtän ja hyökkääjien Sakari Salminen, Veli-Matti Savinainen sekä Severi Sillanpään kanssa. Määtän sopimus on kestoltaan kaksi vuotta ja muut sopimukset kattavat kauden 2009-2010.

- Kaikki jatkosopimuksen tehneet ovat runkopelaajiamme. Osa heistä on nuoria ja sitä kautta sopimukset tuovat luottamusta sekä jatkuvuutta tekemiseemme. Sopimukset ovat myös osoitus siitä, että olemme tehneet asioita oikein.

- Nyt kun muutama jatkosopimus saadaan vielä tehtyä, niin voimme paremmin hankkia vahvistuksia ensi kauden joukkueeseen ulkopuolelta. Se on paljon helpompaa, kun kasassa on jo osaava omista pelaajista koostuva runko, Ässien pelaajakoordinaattori Pentti Matikainen kommentoi.

Kahden vuoden jatkosopimukset Ässien kanssa tehnyt Tero Määttä siirtyi Ässiin täksi kaudeksi Ruotsin Elitserienistä. Tällä kaudella Määttä on tehnyt 44 ottelussa 8 pistettä (1+7).

- En ole aikaisemmin urallani tehnyt jatkosopimusta kesken kauden. Tällä kertaa molemmilla osapuolilla oli kiinnostusta jatkaa sopimusta. Perheellisenä pitää miettiä kokonaisuutta ja olen viihtynyt Porissa todella hyvin. Oikeastaan ei ole mitään syytä, miksi en haluaisi jatkaa Ässissä pelaamista, Määttä kommentoi.

Vuoden mittaisen jatkosopimuksen tehnyt Sakari Salminen on Ässien kasvatti. Tällä kaudella Salminen on tehnyt 25 pistettä (14+11) 43 ottelussa. Viime kaudella Salminen tykitti A-nuorissa 12 ottelussa 18 maalia ja oli Ässien hopeajoukkueen sekä nuorten maajoukkueen kantavia voimia.

- Ässissä jatkaminen on paras ratkaisu. Haluan myös kiittää sopimuksella Ässiä siitä, että olen saanut täällä niin hyvän mahdollisuuden kehittyä ja näyttää taitoni, Salminen kertoi.

Veli-Matti Savinainen on tällä kaudella noussut Ässien ykkösketjuun. Toista kauttaan Ässissä pelaava Savinainen on tehoillut 25 pistettä (6+19) 44 ottelussa. Severi Sillanpää on Sakari Salmisen ohella Ässien kasvatti. Ensimmäistä kauttaan edustusjoukkueen mukana pelaava Sillanpää on iskenyt 11 ottelussa tehot 1+1. A-nuorten puolella Sillanpäällä on koossa 41 pistettä (21+21) 28 ottelussa.

- Pääsimme nopeasti asioista yhteisymmärrykseen. Porissa on tuttu ympäristö, tuttu valmentaja sekä tuttu pelitapa, niin en halunnut vaihtaa maisemaa, Savinainen kertoi.

- Halusimme saada nopeasti sopimuskuvion selväksi ja onneksi näin kävi. Olen kehittynyt paljon tämän kauden aikana, joten ei ole mitään syytä lähteä pois Ässistä, Sillanpää kommentoi.

Ässillä on tällä hetkellä kasassa 18 sopimusta kaudelle 2009-2010.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeroMäättä

Tero Määttä

2.1.1982 Vantaa
Tiedot

SakariSalminen

Sakari Salminen

31.5.1988 Pori
Tiedot

Veli-MattiSavinainen

Veli-Matti Savinainen

5.1.1986 Espoo
Tiedot

SeveriSillanpää

Severi Sillanpää

7.2.1988 Pori
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää