Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille tärkeä voitto SaiPasta

 
Ässille tärkeä voitto SaiPasta
Porin Ässien ja Lappeenrannan SaiPan välinen SM-liiga ottelu tarjosi porilaisyleisölle kaikkea, mitä jääkiekko ottelu voi vaan tarjota. Pelin tuoksinassa maaleja nähtiin yhteensä yhdeksän, joista kuusi kotijoukkueen toimesta. Jäähyminuutteja vaiherikkaassa ottelussa jaettiin kaikkiaan 163 minuuttia (Ässät 75 min. / SaiPa 88 min.). Porilaisista suihkun puolelle kesken pelin lensivät maalinkin tehnyt puolustaja Matti Kuusisto ja kaukaloon loukkaantumisen jälkeen palannut Matti Kuparinen. SaiPalta ennen aikaisen suihkukomennuksen kokivat Miikka Jouhkimainen, Simo Pulkki ja päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

Porilaisista parhaalla pelipäällä oli Marko Kivenmäki. Kivenmäki merkkautti syöttöpisteen Ässien neljään ensimmäiseen maaliin. Kivenmäen ohella kaikkiaan viisi pelaaja merkkauttivat tehopisteet 1+1. Patapaitojen maaleista neljä syntyi ylivoimalla. Maalilla torjunut Eero Kilpeläinen oli jälleen mies paikallaan torjuen kaikkiaan 36 laukausta, kun virkaveli Iiro Tarkki ehti ainoastaan 26 laukauksen tielle.

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


EeroKilpeläinen

Eero Kilpeläinen

7.5.1985 Juva
Tiedot

MarkoKivenmäki

Marko Kivenmäki

20.7.1975 Turku
Tiedot

MattiKuparinen

Matti Kuparinen

16.10.1984 Pori
Tiedot

MattiKuusisto

Matti Kuusisto

6.4.1982 Punkalaidun
Tiedot


Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää
Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Matti Lamberg sekä puolustaja Kristian Tuohilampi siirtyvät Ässiin kaksivuotisilla sopimuksilla. Lisäksi maalivahti Henri Kiviaho siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää